- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Krill77 #97200 üzenetére
Hát én imádom a Chrome-ot, sajna az új Chrome verziók kicsit akadnak... De pont ez a jó benne, hogy egyszerű. Nekem bőven elég, főleg a jó szinkronizáció PC-vel. Van kereső, rákeresek ami kell, bejön a találat, rákattintok, ennyi. Nekem nem kell több. Illetve, hogy Youtube linket Youtube appban nyit meg (bár tegnap nem ment neki).
Éjszakai mód stb nekem meg nem kell. Bár mindenki isteníti ezt az Operát, lehet tesztelem
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Krill77 #96908 üzenetére
Én a yout.com oldalt használom mostanában. Itt van ilyen letöltési lehetőség, persze ha eleve 64kbit -es a hang, ne akard 192-ben letölteni...
Egy Youtube videó/hangfájl linkjéből töröld ki a címsorban a vastagon szedett ("ube") részt és nyomj egy entert rá!
Pl.: https://youtube.com/video/h8Y9aRMAi5E
-
törölt tag
válasz
Krill77 #96910 üzenetére
Sztem ez nem fog menni. Bitrátát is tartalmazó, kereshető adatbázis, és egységes kliensalkalmazás kéne hozzá. Sztem a YT egyiket sem támogatja. Hogy őszinte legyek, abban sem vagyok biztos, hogy ezt a témakört lehet -e itt boncolgatni. Bozek szavaival élve, minimum "szürke zóna". Sötétszürke.
-
Fall-N
veterán
válasz
Krill77 #96891 üzenetére
Ezért jók az olyan billentyűzetek, amelyekben van copy, paste, cut gombok. Pl. Swype, TouchPal, Fleksy, A.I. Keyboard, GO (ez mondjuk egy bloatware) stb. Ez hiányzik nekem a Google billentyűzetből meg a SwiftKeyből is.
@aprokaroka87: Legtöbb program egy saját mappába ment, amit nem mindig lehet látni Drive alkalmazásból. Például C-Locker Pro nemrég kapta meg a felhőbe mentést, azt látni lehet.
-
beg
veterán
válasz
Krill77 #96545 üzenetére
Ne töröld, hanem mozgasd át az sd-re pl. Temp vagy Backup könyvtárba.
Újraflesselésnél újból visszakerülnek (akkor a teljes fw-t húzod újra), de ha a system/app priv-app könyvtárakból törlöd akkor egy sima factory resettel nem jönnek vissza.
Továbbá ilyenekre ott a szakmai topik. -
beg
veterán
-
válasz
Krill77 #96324 üzenetére
Szia!
Ugyan ez a probléma volt.
5.0-s rendszer, de 5.+-tól felfelé mindegy végülis.2féle Xposed van. Ugyan azon verziószámú, de mégis más. Az össz különbség a kettő között az, hogy az egyik tartalmazza a gravitybox keretrendszerét, a másik nem. Ezzel szívtam egy csomót, majd visszaváltottam az előző xposedre és azután, hogy az általa letöltött csomagot feltettem recovery-ből, elsőre indult a Gravitybox.
Valószínű, ezek alapján neked a másik verzió van.
Ha privátba küldesz egy e-mail címet, elküldöm az én telepítőmet. -
nyisziati
veterán
válasz
Krill77 #96235 üzenetére
Ezt nekem is csinálta. Sőt, nemcsak a Gravitybox, úgyhogy megnéztem az Xposed naplófájlt és gyanús lett, hogy file not found üzenetek voltak. Átraktam a bővítményeket a belső tárhelyre az SD-ről, majd az Xposed-ot frissítettem egy reinstall-lal, hogy átírja az elérési utakat, végül a bővítmények mellett kipipa-bepipa és újraindítás.
Nem mindegyik kezdett el azonnal működni, de 3-4 napon belül a többségük megjavult. Amelyik nem, ott legyalultam és újratelepítettem.
-
4es
tag
-
-
-
-
-
-
kovisoft
őstag
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Krill77 #94586 üzenetére
6-os android? Mert ott tudod még tilani azt is, hogy ne is használja a mobilnetet (Beállíytások --> Alkalmazások --> Katt a kívánt appra, majd majd ott az adathasználatnál legalul). Esteleg egy Firewallal való próbálkozás? Vagy ha bemész a Beállíások --> Adatvédelem --> Adatvédelmi beállítások, ott hosszan nyomsz a Play-re, majd legalul bekapcsolod ezt: "Disable app cellular usage". Ez nem tudom, hogy ugyanaz-e mintha az alkalmazás beállításokban korlátozod a mobilnetet, de sztem érdemes próbálkozni, főleg ilyen szar hazai mobilnet helyzet mellett. Akár ilyen drasztikus módon is.
-
kovisoft
őstag
válasz
Krill77 #94559 üzenetére
Nekem is hasonló problémám volt. Aztán a rendszer beállításokban letiltottam a Google Play háttérbeli mobil adatforgalmazását, azóta nekem gyakorlatilag megszűnt az, hogy lezabálja a mobil keretemet. Így is van egy pici háttérbeli forgalom (ebben a hónapban pl. 5 kbyte), de az nem zavar. Minden frissítést wifin intézek, amikor hazaérek. Néha van olyan, leginkább telefon újraindítás után, hogy nem akar elindulni a Play mondván, hogy le van tiltva a háttérbeli mobil adatforgalom. Ilyenkor kilövöm, és utána már el szokott indulni.
-
-
törölt tag
-
-
-
air
nagyúr
válasz
Krill77 #91072 üzenetére
Semmiféle app-pal nem fog menni. A töltést a kernel vezérli, ahhoz app nem fér hozzá. A kernelt kell módosítani.
Egyébként humán interfésszel megoldható. Figyeled, hogy mikor éri el, és kihúzod.
De ha jól sejtem, hogy miért lenne szükséged ilyenre, (akkumulátor kímélés, élettartam növelés) akkor elárulom, semmi értelme. -
törölt tag
válasz
Krill77 #81313 üzenetére
Elvileg síma ügy lenne, ha a Launcherekben lenne lehetőség a parancsikonok manuális paraméterezésére. Ennek hiányában, én csak az E-Robotot és az xShortcutsot ismerem, amik tudnak ilyet. Nekem nincs Viberem, hogy teszteljem, de ilyen esetben egy DIAL intent -tel szoktuk meghívni a kválasztott VOIP alkalmazás, dial activity -jét. Az intent uri -ja (adata) pedig a Tel:x , ahol x a telefonszám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest