- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz
Tökimanó #161003 üzenetére
2.99 € -t fizettem érte 2016 februárban.
Változnak az idők 🙂
Nem láttam reklámot, blokkoltam, de akkor nem volt drága, megvettem a reklám mentes verziót.A Weather reklám mentessége 4.79 € volt 2019 júniusban. Itt sem láttam ugyan reklámot addig sem, a blokkoló megfogta, de ezt is támogattam, mert dolgoztak vele.
Szokásom 🙂 -
FeZ...
aktív tag
válasz
Tökimanó #160908 üzenetére
" Ez vonatkozik a Cube ACR-re is. Saját hangot rögzít de a másik felet nem.....Na meg esetleg rootolt telefonokon megy."
Nem tudom mitől függ, de speciel a Cube ACR az nálam ment az előző telefonomon is (A70, Android 11) és a mostanin is. (Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Android 12) Előtte egy rakás programot kipróbáltam és amelyik valahogy működött is , ott a másik fél hangja nagyon halk volt. A Cube ACR-nél viszont ugyanolyan jól hallható a másik fél is, nem csak az enyém. Igaz, kizárólag a rendes hívásoknál rögzíti a másik fél hangját, se Bluetooth-osnál, se Viber hívásnál nem működik és néha a szám- vagy névkijelzéssel gondja van, de az nem olyan fontos nekem, mint az, hogy rendesen rögzíti a hangot. Ja, és természetesen egyik készülék sem root-olt.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Tökimanó #160623 üzenetére
Úgy tudom ezt hívják szakmai igénytelenségnek
Méretét tekintve egyébként valami split lehet csak, nem a base apk. De egyébként igazad van, semmi értelme, említettem már én is..
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Tökimanó #160549 üzenetére
Ez a Calibre program.
A másik feléhez tudni kellene, hogy a Laptapír milyen formában teszi elérhetővé, exportálhatóvá(?) a magazinokat.
-
Cs1csó
titán
válasz
Tökimanó #160509 üzenetére
A hírlapokat milyen formátumban olvasnád? Mert ha valamilyen szöveg akkor azt ugye pl. Calibre programmal bármilyen formátummá át lehet konvertálni és bármelyik ekönyv olvasóval megetetni.
De ha PDF az ugye problémás mert az végülis egy kép (talán pixelpontos kép vagy valami hasonló a pontosabb megnevezése) Ebben az esetben egy nagyobb méretű ekönyvolvasó lenne a megoldás pl. ezek: PocketBook InkPad Lite 9,7" (a szokásos 6"-os ekönyv olvasóknál jóval nagyobb) -
-
-
tomy86
addikt
válasz
Tökimanó #159175 üzenetére
Az összes általad említett csatorna megtalálható a TVProfilban is. Én pl. Telekom előfizetőként kiválasztottam a listából a szolgáltatót és az tartalmazta az összes csatornát. Én pont azért váltottam korábban, mert a TV24-ben még nyoma sem volt az Arena4-nek, de a TVProfilban már elérhető volt.
-
m_kovacs
tag
válasz
Tökimanó #159126 üzenetére
Fiatal koromban még néha néha használtam fals e-mail címet. Ma már nem használok.
Meg aztán a tapasztalatom az, hogy validálják sok helyen.
Át kéne gondolni, vajon az app készítője miért is akarja hogy fiókot hozzak létre nála?
(fel is törhetik a serverét, meg is halhat, tűz is lehet nála, be is törhetnek hozzá, stb , szóval miért hozzak létre fiókot?, ha működhet egy app nélküle is) -
svgyula
addikt
válasz
Tökimanó #159121 üzenetére
Pontosan ahogy írod! Ma raktam vissza egy mentést mert a "codda(hogy)" telefonom önálló életre kelt! vagy két napja néztem akkor írta a play, hogy x db alkalmazás frissült.Tegnap elkezdte azt csinálni, hogy híváskor nem tudtam felvenni mert mire kivettem a zsebemből (nem értem a kijelzőhöz) kinyomta és küldött egy SMS- a hívónak! Ez nagyon jó! Ma reggelre meg az időjárás widget a fő képernyőn is meghülyült! Nem volt átlátszó és látszott a közepén a fő alkalmazás ikon!
A többit nem is néztem SD-be rendszer visszaállítás. Úgy voltam vele a balta vagy 100-as szög és kalapács előtt adok neki egy esélyt. Szerintem megijedt
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Tökimanó #158759 üzenetére
Tényleg nagyon gáz.. Nem mélyedtem el benne igazán de én se láttam rá lehetőséget hogy a régi kinézetet vissza lehessen állítani (hátha másoknak sikerült..) de addig esetleg próbáld meg magát a Google-t használni keresésre ahogy itt leírtam:
site:play.google.com keresésett kifejezések
Workaround-ként működik.. én csináltam rá külön keresési kulcsszót Chrome-ban.. -
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Tökimanó #157635 üzenetére
Nem nálad van a hiba, mert telefonja és annak szoftver verziója válogatja, hogy lesz-e ilyen menüpont avagy sem.
Tavaly egy barátom Note 9 Pro telójánál ugyanez volt a helyzet és kényszerített sötét móddal tudtuk csak sötétíteni a face-et, de ott meg bizonyos külső fényviszonyok esetén (erős napsütés) inkább szürke volt, mint fekete. Aztán 1-2 rendszerfrissítést követően megjelent a sötét mód a menüben és lőnbódottá' -
cidalain
veterán
válasz
Tökimanó #157635 üzenetére
Két helyen is lehetséges keresni, gondolom FB verziótól függ.
Menü, majd letekersz legalulra, Beállítások és adatvédelem részt lenyitod.
A. Itt a lenyitásban ott van egyből a sötét mód
B. Ha itt nincs, akkor ebből a listából válaszd a Beállítások menüt, majd ott a második, Beállítások blokkban (az első blokk a Fiók) kellene lennie közvetlenül a "Facebookon töltött időd" alatt -
aldebaran
addikt
válasz
Tökimanó #157472 üzenetére
Ja, azt elfelejtettem.
Pixel 6 Pro.Luissimo
Kipróbáltam mindkét battery widget-et, amire szerintem gondoltál, amiknek 98% és 99% van az ikonján, de azoknál nem lehet kitenni widget-be a BT-t és a GPS-t, csak az akuval kapcsolatos dolgokat, a többihez rá kell kattintani az ikonra. -
Fall-N
veterán
válasz
Tökimanó #157407 üzenetére
Ugyan már. Én sem vagyok milliomos, de minden ember ennél többet elkölt más marhaságra. Kábé egy doboz cigi ára (én nem dohányzom). Persze semmi sem kötelező, de én is megértem a Google álláspontját. Ha nem fizetsz ott a reklám. Sok ismerősöm tűri is, nem fizet, nem trükköznek.
-
-
crok
Topikgazda
-
-
-
-
poirot
őstag
válasz
Tökimanó #156654 üzenetére
Vissza térve a keep-hez; Töröltem, ahogy mondtad és valóban ahogy a felugró ablakban írja, csak a cimkét/csoportot törli és a beírásokat nem, azokat a címkenélküli jegyzetekben hagyja és onnan kell ugyanúgy egyesével törölni. Nem is értem, hogy erre nincs egy külön opció.
-
poirot
őstag
válasz
Tökimanó #156513 üzenetére
A QR kód-al a számítógépen gondoltam megnyitni az internetbankot, de most, hogy így mondod a böngészőt hozta be a mobil telón. Márpedig ez nekem nagyon nem jó, mit csináljak én avval az apró betűkkel? Ha így marad, és közben kivezetik a smartbank app-ot, akkor megint jönnek az SMS-ek a kóddal, ha PC-én szeretnék belépni?
-
poirot
őstag
válasz
Tökimanó #156504 üzenetére
Hát elég érdekeset produkál ez az új OTP-s bank app. Az SMS küldést az internet banknál tegnap beállítottam hogy 5000 Ft felett küldjön SMS-t, most fizettem egy boltban 4000 Ft-ot és mégis jött SMS. Leellenőriztem, 5000 Ft van beállítva. A QR kódos belépés nem sikerült, a Smart bankkal viszont igen. Hogy lehetséges ez?
-
Somatom
veterán
válasz
Tökimanó #155779 üzenetére
Az appban alul, a notification -nél. Állítsd magasra a prioritást! A rolón mutatja az aktuálisan fókuszban levő alkalmazást és a forgatóikonokat. Bal felül a három vonalra bökve, van egy quick panel. Ikont lehet kirakni a gyorskapcsolókhoz, amivel ki/be lehet kapcsolni az appot. Sajnos, az a hiba a logikájában, hogy app indításra aktiválódik, amit néhány app nem tolerál. Pl. a LastPass fc -vel elszáll.
-
kaciokos
őstag
válasz
Tökimanó #155743 üzenetére
Úgy érted, hogy azt szeretnéd, hogy ha egyik eszközön letöltöd, automatikusan töltődjön le a többin is? Ezt valószínűleg azért nem csinálták meg, mert általában PC-n jóval több tárhely áll a rendelkezésedre, mint telefonon, és a PC-n letöltött zenék könnyen telíthetnék a telefont.
-
MikeWazowski
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
Tökimanó #154593 üzenetére
A Mi Band 4 működik a Zeppel is, nem kell feltétlenül a Mi Fit. A Band 5 sajnos nem megy Zepp alatt, de a 6 igen, sőt az a Xiaomi Wearrel is jó.
Én is jobban örülnék a Zeppnek, csak sajnos nekem Band 5 van, ami nem működik vele csak a Mi Fittel.
A Mi Bandaget sajnos a fejlesztője abbahagyta, így nem ajánlom. Van helyette Notify for Mi Band, Tools & Mi Band és a Master for Mi Band. Ezek mind jók, csak pár funkció fizetős (illetve a Tools & Mi Band maga fizetős).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Videó stream letöltése
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged