- Garmin topik
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #147190 üzenetére
Forwardolom a belső 445-öt, de nem a külső 445-re, hanem mondjuk a 15973-ra, a gyári Telekomos cucc tudja. MiX-el csatlakozik, és tudok is másolni.
Igaz, a FolderSync elbukott, ott autentikációs hibát írt ki, de nálam például a Syncronize Ultimate se megy, az meg se találja a gépet.
-
-
törölt tag
válasz
Somatom #146939 üzenetére
Felraktam az Operát, de nekem laggol (Xiaomi MI9). A Firefoxot akartam vele kiváltani, mert ez a legújabb design nem jön be, majd megszokom és ez legalább nem akadozik.
Még annyit kérdeznék, hogy az Opera Mini is ilyen, vagy annak más nyűgje van? (Még anno '12-ben az Xperia Ray-n használtam, mert kevés adatforgalommal is elment.) -
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #146907 üzenetére
Elég lett volna mielőtt feltöltötték a Playre, átnevezni a régit Legacy vagy Classicra. Akkor sok user nem háborogna. Csak a Mozilla mindig ilyen drasztikus volt.
Nekem úgy-ahogy megfelel az új, de jó lenne ha görgetés hatására eltűnne a cimsáv. Meg a másik baj, hogy az Opera többet tud nála, így nincs semmi must have, Ami miatt állandóan használjam. De egyébként az OH browser nálam is az elsődleges.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Somatom #146907 üzenetére
Ez asztalin is mindig is így volt.
Most direkt kipróbáltam, teljesen jó böngésző lett belőle. Végre nem lassú, az alsó sáv király, a reklámblokkolója meg majdnem egyedüliként olyan tökéletes, mint asztalin. Mondjuk megértem, hogy hiányoznak a dolgaid, de nem értem, miért ne települne apk-ból egy régi. Megfelelő verziót választod a 4 közül?
Simán ezt választanám, ha nem szoktam volna OH Browser gesztusaihoz.
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #146895 üzenetére
Nem fejlődik vissza, pont hogy fejlődött, mert igencsak eljárt az idő felette és jóval lassabb is volt a többi modern Chromium alapú böngészőknél. Az sem volt újdonság hogy alapjairól írták újra, már mióta volt a Preview vonal, több mint egy éve.
Sajnos a gyorsaság ára ez lett, a sok kiegészítő miatt lassult volna, így ők rakják bele a kiegeket ellenőrzés után. Egyelőre pár kieg van, később fog bővülni. Nekem nem érvágás, mert az AdBlock, Dark Mode volt használva, más nem azokat meg már megkapta.
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #146868 üzenetére
Szia! Én anno' amikor kijöttek ezek a hibrid kártyatartók tettem egy próbát a micro SD +sim kombóval. Tökéletesen működött. Akkor én vasalót használtam
kb 3 mp és kijön az egész chip a sim lemezéből. Simán ráragasztottam az SD hátuljára és működött.Ha vastag a sim akkor simán rá lehet egy másik vékonyabb lemezre ragasztópisztollyal rögzíteni és nem fog sehova beszorulni. Természetesen ez csak annak "opció" akinek fizetni kell a sim cserét.
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #146659 üzenetére
Nem feltétlenül. A legtöbb zenelejátszót nem autós felhasználásra tervezik, mivel az kisebb hányada lenne a felhasználói körnek. Egyrészt csak pár éve kezdenek terjedni az Android vagy iOS alapú autós rendszerek, másrészt a legtöbb autónak van saját fejegységé, ami nem feltétlenül okosítható a zárt rendszer miatt vagy sok régebbinek csak egy pixel mátrixos kijelzője van csak, így nem okosítható szintén. Azokon is nyilván lehet több módon zenét lejátszani. Legegyszerűbb a pendrive/SD kártya.
-
-
cidalain
veterán
válasz
Somatom #146652 üzenetére
Jó, de az androidos fejegység, és az AA nem ugyanaz.
Pl egy AA-t támogató kocsiban nem tudok a kocsi rendszerén matatni, viszont tökéletesen párosíthatom az AA-t futtató telómmal, és mindent tudni fog, amit a telóm tud, és az AA támogat.Az Androidos fejegység esetén meg mindent a fejegység tud, nem kell hozzá a telefon (mondjuk a hívást nem tudom milyen protokollon keresztül oldja meg, max egy spéci tárcsázó app kell hozzá). Androidos fejegységen nem szöszölnék, feldobnám direktbe azt a szoftvert amit használni akarok menetközben. Nyilván emberünk is ezt akarja, csak a szoftverek kezelőfelülete nem feltétlenül autós használatra van tervezve.
És itt jön képbe megint az AA, ami viszont felül tud stylingolni mindent autóban könnyen kezelhetővé.
Persze lehet vadászni olyan zenelejátszót amin csak egy bazinagy zöld play gomb van, de minek ezzel szórakozni.Update
Persze, mert akkor még nem volt AA. Az 5.0-tól van. Ha olyan régi, és telepíteni sem lehet rá, akkor tökmindegy, úgyis azzal kell főzni, ami van rajta.
Céges kocsin mittudomén milyen rendszer van. Viszont támogatja az AA-t és az Apple Mirrorlinket. Ettől még nem biztos hogy a rendszer a kocsiban androidos. Sőt, szerintem biztos, hogy nem az. Viszont pont ezért kell a telóra AA mert csak azt tudja feldolgozni a kijelzőre, gombokra, amit az AA sw-től kap. -
cidalain
veterán
válasz
Somatom #146649 üzenetére
Mert azt írta, hogy "az autóban levő fejegységen"
Létezik olyan fejegység ami kommunikál androidos telóval, és nem Android Auto-n keresztül? Létezik más univerzális Autós fejegység-Android protokol? (Én nem tudok róla)
Vagy csak ez ilyen külső megjelenítőként használná a fejegység kijelzőjét? Mert arra ugyanúgy jó az AA is, mert futtatható önmagában autó támogatás nélkül is, és úgy pont a teló navigálását style-olja felül bazinagy gombosra. -
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #146453 üzenetére
"Aki kitalálta a nyújtott képarányt, azt még a mentőben is ütném."
Mindennek vannak előnyei és hátrányai is. Sokáig engem is zavart, csak 16:9-ben gondolkoztam, de mióta 21:9-es telefonom van, megtetszett. Mondjuk fekvő módban nem írok üzenetet, nem is szeretem forgatni a kijelzőt, ha nem muszáj.
-
csipuka
senior tag
válasz
Somatom #146367 üzenetére
Ha a kepet torli utana akkor a sync nem sok ido, de ha nem torli, akkor meg a foldersync is elpocsol vele, hogy leellenorizze, hogy melyik az az 1 kep az 1000-bol ami nincs meg szinkronizalva, es akkor a 30mp-es intervallumok osszecsusznak.
Figyelni kell, hogy garantaltan befejezodjon az egesz process 30mp-nel rovidebb ido alatt. -
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #146282 üzenetére
A banki app nem talál rá a Magisk Manager nevű appra mert nem is ezt keresi. Ilyen nevű app nincs is. Az appok app id-t néznek. Ha a Magisk Manager Hide be van kapcsolva ez az app id teljesen random azonosító. Akkor egy olyan (un. stub app) app lesz feltéve aminek az az app id-ja, hogy com.[és itt hosszú, random kriksz-kraksz van] és ez indítja majd a Magisk Manager-t, így nem fedezheti fel semmi hogy fent van a Manager (aminek az app id-ja egyébként com.topjohnwu.magisk, az appok ezt tudják keresni, a random app id-t nem tudják keresni..). Nincs mit társítani se, nem így működik, meg mostmár olyan van hogy app szintű Android ID (Oreo óta). Ezt nem tudja megjegyezni, de át lehet irogatni ha kell.
@fatal`
Ha annyira haklis egy app hogy kell neki a saját ID visszaállításkor is, akkor azt a Titanium Backup szerintem még nem tudja, de a Swift Backup tudja csak nincs alapból bekapcsolva hogy az appokat ID-stól mentse. A Migrate is úgy menti le a flash-elhető zip-et hogy menti az app szintű Android ID-kat.. -
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Somatom #146247 üzenetére
Most megnéztem egy adott zenével ( majka - füttyös) a próba kedvéért.
A Newpipe-nál ha a play ikonra bökök bedobja az alkalmazás váltót , míg ugyezzel a zenével ha a play ikonra bökök TubeMate alatt , elindul a lejátszás , és semmi ilyen felület nincs a TubeMate alatt amit linkeltél. Vagy ez neked a lejátszási listát mutatja?Érdekes , ami a telefonon van video azt átdobja a VLC-re a TubeMate ha a play-re bökök.
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #146254 üzenetére
MicroG - igazából itt csak a bejelentkezéshez kell ha a saját fiókod alatt akarsz Youtube-ozni a Vanced-ben.
Én nem tudok róla hogy bármivel is összeakadna egy normál GApps-t is tartalmazó ROM-on, de majd szólnak a többiek ha rosszul tudom.
@zeon.hu: de csak egyszer kellene jól megcsinálni - de nyilván a te készüléked, a te ROM-od, a te dolgod. Meg visszakapcsolható.
-
csipuka
senior tag
válasz
Somatom #145887 üzenetére
Most ujra rakerestem, es talaltam 2 AA kompatibilis appot
Open Radio kicsit fapados
Replaio
Mindketto mukodott AA-ban, majd tesztelem oket jobban. Mivel ez egy wrapper csak lehet eleg lesz az egyszerubb nekem. Foleg amilyen gyakran hasznalom. -
0ttó
tag
válasz
Somatom #143271 üzenetére
Somatom!
Nem tudom, hogy segít-e, de a Camera FV-5 Pro frissült (2020. június 2.).
Érdekes, hogy a Lite viszont nem. -
meko1
tag
válasz
Somatom #145658 üzenetére
nos,mint írtam is ,pl a drupe 'tárcsázó és egyéb' alkalmazás pontosan ezt tudja: tudok belőle wa,viber,v telegram,skype HÍVÁST indítani,a szimpla telefonálás mellett(nyilván erre utaltál általánosan),a yahoot is "meghívja" levélíráshoz...
hát ehhez hasonlatos progit keresek ,netán más beépített lehetőségeket(messenger stb)is
kínálót
amiket találtam "all in one social media" telefonálni nem tudnak,s a beléjük telepíthető ilyen 'alkalmazások' lehetséges választéka mérsékelt,ill nem az én várakozásaimhoz illenek
gondolhatod,a cél az,h minden általam használt telefonáló,sőt üzenetküldő alkalmazást
egy helyről indíthassak és fogadjak
a keresés folytatódik -
meko1
tag
válasz
Somatom #145618 üzenetére
köszönöm válaszod,s noha egyáltalán nem értek az android "lelkéhez",um szoftver,mégis
kénytelen vagyok "vitatkozni"(ami egyébként lehet a gondolatod szerinti):
az említett drupe alk.(tárcsázó,sms,névsor,stb)beépítve hozza a beszélgető/videón is alkalmazások némelyikét(sajna pont nem azokat,amelyeket én keresek,részben)
más alkalmazások pedig lehetőséget adnak,h a szintén beépített ,alapfunkciójuk
melletti alkalmazásokat is használd,sőt,szabadon választhatok,mivel szeretném
bővíteni--ott az a baj,h vagy ténylegesen nem működnek,v csak pl előbbi alkalmazások
üzeneteit jelenítik meg,tehát nem "aktívan" használhatók
nem baj,keresek tovább,ill szokásos kompromisszum lehet a vége -
lalakov
senior tag
válasz
Somatom #145606 üzenetére
Köszönöm. Hova kéne beilleszteni?
Újabb problémába botlottam.
A zenelejátszó (én a Samsung Music-ot szeretem) szokás szerint nem tallózza be a borítókat, pedig ott vannak mind a zenék mellett. Ezért eddig az Album Art Grabber-t használtam, de most ez sem működik. Van A10-re egy egyszerű program, ami akár netről, akár a telefonról betölti a hiányzókat? Gyorsan rákeresve ez Samsung hiba.
-
Diokhan
addikt
válasz
Somatom #145509 üzenetére
Úgy, hogy a kérés is elég abszurd volt, hisz iGO aternatívát keres offline, mert mást nem tud vagy nem hajlandó megszokni, megtanulni. Ha a Here-t nem tudja megszokni, akkor mit fog?
Google Maps van még offline azt hiszem. De ha a Here nem jó, akkor a Google Maps sem lesz az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest