-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #152862 üzenetére
Bosszant, hogy fölösleges köröket kell futnom. Tapiban Operát használok. Gyakran kell rákeresnem cégekre (gondolom, ez ismerős). A találatoknál soxor ott van jobb oldalon a térkép opció, de csak webes felületen nyitja és semmilyen más átjárás nincs a Térképbe. Megosztás menüből először Firefoxot kell választanom, ami már ad lehetőséget a Térképben megnyitásra. Sztem alap kéne legyen, hogy az OS megosztás menüjében szerepeljen a Térkép.
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #152860 üzenetére
Kamionstop van és unatkozol?
Azt a lehetőséget a böngésző (vagyis egy külsős alkalmazás) adja. A rendszer a megosztás menüben dobja az appot, ha annak az intent filterében szerepel az adott formátum. Vagyis, nem dobja. Még a crock által linkelt formátumra sem. Legalábbis nálam nem jelenik meg a listában. Fura, hogy a koordináták kinyerésére használt Maps Coordinates -t dobja az alkalmazás választó, de a Térképet nem. -
crok
Topikgazda
válasz
HoTaZo #152425 üzenetére
Megfuttatnám MIUI topikban is esetleg. Ami még eszembe jut az az Beállítások -> Kezdőképernyő -> Globális ikonanimáció bekapcsolása.
-
-
dlaj
őstag
válasz
HoTaZo #150875 üzenetére
Pedig van Samsungom, de most majd összevetem egy telefonon a két böngészőt. Köszi neked is a tippet! 👍
Eddig nem voltam háklis a böngésző görgetésre, de most, hogy szert tettem egy 90Hz-es kijelzős telefonra, már "bosszant" a nem folyamatos működés! 😆
Találkozni lenne már jó valahol! 😍 -
crok
Topikgazda
válasz
HoTaZo #150861 üzenetére
Widget-re (bár nem 1x1 hanem 2x1 mert kell a hely a névnek) van két tippem, hátha:
Cell widget - azt hiszem alapból az aktuális szolgáltatót mutatja
Operator Name Widget - beállítható, hogy a SIM vagy az aktuális szolgáltatót mutassa -
Fall-N
veterán
válasz
HoTaZo #150611 üzenetére
A Podcast Addict tudja a legtöbb csatorna URL-jét alapból, szerintem tegyél vele egy próbát. Amúgy is sokoldalú program, így sok mindenre jó. Én például a podcaston kívül YT csatornákat is azon keresztül követem és látom is mi az ami megnézett és mi az ami nem. Pl. Kronometer.hu videók.
-
Fall-N
veterán
válasz
HoTaZo #150449 üzenetére
Redmi Note 7-tel nincs gond, csak macera a telepítése. Nekem csak úgy sikerült, hogy letöröltem minden Vanced cuccot, majd MicroG telepítés, utána a régi verziód Vanced YT majd ráfrissítés. Fontos viszont, hogy a régi verziód Vanced-be be kell jelentkezni előbb és csak utána szabad frissíteni! Bejelentkezés nélkül nem fog működni csak végtelenül tölt.
-
válasz
HoTaZo #150245 üzenetére
Böngészőből elindítasz egy YouTube videót, majd jobb sarok, három pötty, megosztás, itt a felugró menüben kell megkeresned a VLC Play with V... ikont. Másodszorra keresned se kell automatikusan felajánlja.
Ajánlom, hogy először a VLC-ben engedélyezd a kép a képben funkciót.
Egy kis negatívum, hogy Chrome-ból nem tudom elindítani, de Opera böngészőből simán működik.
Nagyon rég használtam VLC-t, még android hőskorában, valami codek probléma miatt, váltottam MX Playerre akkor, azóta is megbízható, de kíváncsiságból telepítettem újra, tetszik! -
válasz
HoTaZo #150221 üzenetére
"Folyt...
A YTMusic eggyel korábbi verziójának telepítésével megfelelően működik, kép a képben funkcióval.
Viszont most a videó lejátszó buggyant meg, ha a kuka melletti ikonnal indítom el, akkor csak karikázik, ha a lenti ikonnal, akkor elindul, de a kép a képben funkció nem működik, pedig be van állítva.
Javaslat?"
Nálam pont fordítva van, a YTMusiknak nincs kép a képben funkció. YTVanced működik normálisan. Nem lehet, hogy összetéveszted? Azt sem értem, hogy mért a Manager alkalmazásból indítod. Mind a két lejátszónak van külön ikonja, ami elég mutatós is. Először nem is értettem, hogy kuka mellől indítod, ill. lentről. Ez a lenti egy linkre visz ami a YTVancedet mutatja be.
Android 11 rendszerbe a különleges alkalmazások-hozzáférések, kép a képben menüben is lehet szabályozni, de ha itt ki lenne kapcsolva ez a funkció, akkor a Vanced beállításokban inaktív volna ez a lehetőség.
Sajnos nem tudok segíteni, én helyedbe letörölném az összes Vanced alkalmazást és újra telepíteném a telót ki-be kapcsolás után. Lehet, hogy az is segítene, ha a gyári YouTubét letiltanád, nekem most nem okoz zavart, de régebben emlékszem, hogy melegen ajánlották, hogy a kettő nem fusson együtt. -
HoTaZo
addikt
válasz
HoTaZo #150218 üzenetére
Folyt...
A YTMusic eggyel korábbi verziójának telepítésével megfelelően működik, kép a képben funkcióval.
Viszont most a videó lejátszó buggyant meg, ha a kuka melletti ikonnal indítom el, akkor csak karikázik, ha a lenti ikonnal, akkor elindul, de a kép a képben funkció nem működik, pedig be van állítva.
Javaslat? -
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #149994 üzenetére
Arra semmit. Ősrégi Android egy harmat gyenge vason. Szégyen a Volvotól. Az AA -t futtathatod egy telón, tableten. Régebben próbálgattam, nem voltam oda tőle. Nálam már ott elhasal, hogy nem támogatja a floating felületeket. Az meg nálam alap, hogy a G.Térkép fölött floating widgetként megy a Camsam Plus
-
Jabby
őstag
válasz
HoTaZo #149928 üzenetére
Tegnap crock bejegyzése után frissítettem a YT Vanced-et, az új verzióban nem működik a letöltés, ezért nekem alternatívként YT letöltésre a TubeMate maradt.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
HoTaZo #149761 üzenetére
Hova kerül? Sehová. Alkalmazza a telepített csomagot, rendszer ikonok esetén meg betölti a System UI-ból. Neked ikon csomagot kellene csinálni belőle. Egyszerűbb egy meglévő csomagot módosítani, majd újra aláírni, hogy telepíthető legyen. Ehhez nem értek, biztos van rá tutorial.
-
Fall-N
veterán
válasz
HoTaZo #149716 üzenetére
Alapból a Nova kezeli a Huawei és Xiaomi (EMUI ls MIUI ikoncsomagjait. A trükk az, hogy nem a Novéban kell beállítani - ott csak a rendszer ikont kell - hanem a telefon Témák alkalmazásában. A Nova felismeri, mint rendszerikont. Nem minden Android verzió működhet, legalább is Android 9 alatt még nem így volt, most MIUI 12 és Android 10 alatt nekem müködik a dolog. Huaweiről úgy rémlik, hogy müködött már nekem EMUI 5 és Android 8 alatt is évekkel ezelőtt.
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #149716 üzenetére
Csináltam videót (Gdrive link).
Mindegy, hogy hova teszed. Én csináltam egy tesztmappát, abba beraktam egy képet. -
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #149614 üzenetére
Csinálj róluk screenshotot és rakd át a Xiaomira! Az előbb kiraktam egy alkalmazás parancsikont a főképernyőre. Aztán ráhúztam egy másikat, így mappa lett. Hosszan nyomtam rá, megjelent az ablak és ott a képre böktem. Ez a mappa képét szerkeszti. A lehetőségek között megjelent a galéria, amiben a telón lévő bármelyik képből választhattam és az lett a mappa képe a főképernyőn. Ugyanez működik alkalmazás parancsikonnal is. Tehát, nem kell Xiaomi specifikus kiterjesztés, ha van egy képed arról az ikonról, azt Novaban hozzárendelheted a parancsikonhoz, mappához..
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #149609 üzenetére
Tulképp nekem is a főoldalon vannak. A dokkom ikonjai tulképp mappák. Tematika szerint vannak rendezve bennük az alkalmazások parancsikonjai.
Muszáj pont az az ikonpakk? A Playen is sok van, de még ott van pl. a DeviantArt is. -
Somatom
veterán
-
crok
Topikgazda
válasz
HoTaZo #148456 üzenetére
Szerintem a HTTPS problémát a nem olyan régi biztonságtechnikai átállás okozza amiről itt írtam pár szót két eset kapcsán [1] [2] és a "nem működés" egybe is esik a dátumokkal.
@fatal`: Nem önmagában az a baj hogy a HTTPS-t nem támogatja a régi OS (mert támogatja..) hanem hogy támogatná az de csak nagyon-nagyon alacsony TLS verzióval (TLS1.1 meg SSLv3 ami már régesrég ki van lőve) de Márciustól kivezették minden repoban minden webszerverről világszerte a TLS 1.0 és 1.1-et (opcionálisan TLS 1.3 vagy 1.2 és alatta mindent) és átálltak a webszerverek arra hogy min. TLS 1.2 alatt nem engednek kapcsolatot kialakítani - de az meg csak Lollipop és felette van (Jelly Bean-től támogatott, Lollipop-tól alapból be is van alapból kapcsolva) és szerintem ezért nem megy a 2.3-as Android-al futó Volvó egységen, mert az a ROM a WebView-ban (meg úgy általában) szimplán nem is ismeri azt amit a szerver megkövetelne.
-
svgyula
addikt
válasz
HoTaZo #148392 üzenetére
Szia! A hangot engedd el.... Én ezért cseréltem le mert vagy zenét hallgattam vagy a navigációt! A kettő együtt nem! Alapból tudja a fejegység és a HERE hangja rendesen megy is! Az IGO használhatatlan. Már csináltam azt is, hogy egyenként az összes hangfile amplitúdóját megemeltem 50%-al akkor már érthető szintre emelkedett de megnövekedett a torzítás is valamint az egy embertelen egy egész délutános mutatvány senkinek nem kívánom. Tehát az IGO ment a levesbe....
-
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #141740 üzenetére
HUD módnak hívják (Head Up Display). Talán widget szerkesztővel össze lehetne hozni, de sztem nem jó ötlet.
1.: Minden másra használhatatlan lesz a teló, mert a kijelző nem feléd néz. Egy személyautó szélvédőn jól mutat, de a kamion szélvédője túl meredek hozzá, nagyon ki kell fordítani a telót.
2.: Nem kéne mutogatni a CamSAM -et, mert épp most szigorítottak a szabályokon és több országban tiltják a kamerákra figyelmeztető módszereket.
3.: Nem látom igazából értelmét, mert a CamSAM -ben sztem pont az a jó, hogy hanggal is figyelmeztet.
Nálam ugyanazon fut, mint a média, így figyelmeztetéskor a médialejátszás szünetel. Egyébként floating widget módban futtatom. -
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #136085 üzenetére
Az a rendszer alkalmazásválasztója. Akkor dobja, ha az adott intent típushoz nincs definiálva alapértelmezett alkalmazás. Ha már itt tartunk, ajánlom a Maps Coordinates -t. Hosszan nyomsz a térképen egy pontra, a megosztást választod, és a listában ezt az alkalmazást. A Térkép elfogad koordinátát, de nem szereti kiadni. A linket erőlteti, amit mi kenhetünk a hajunkra. Ezzel viszont bármelyik pont koordinátája kinyerhető. Ha ugyanazon az eszközön telepítve van másik navi (pl. Sygic), akkor egyből át tudja adni a koordinátákat. Néha nem működik, mert a Google igyekszik keresztbe tenni (mint a YT vs. TubeMate), de a fejlesztő viszonylag gyorsan szokott reagálni az ilyen merényletekre.
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #136082 üzenetére
Fogalmam sincs. Automatikusan. Nyilván csak akkor, ha az adott cím telepített alkalmazásban is megnyitható és ezt a telepített alkalmazás tudatja a rendszerrel. Azt a screenshotot a tabletemen csináltam, de most kipróbáltam telón is. A melóhelyemre rágugliztam, aztán ráböktem a térképre. Ezt kaptam:
Állóban és fekvőben is megjelenik az ikon, amire a Térképben nyitja meg a linket. Nyilván, ehhez az kell, hogy a link tartalmazza azt, hogy google.com/maps/...
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #132803 üzenetére
Sztem elég világos a folytatás. A céges kapcsolattartáson kívül nem használod másra. Gondolom, nálad sem probléma, hogy még egy teló van a műszerfalon. A Volvo műszerfala is van akkora, mint a DAF -é.
Esetleg, megkérdezheted az illetékest a cégnél, hogy szándékos-e a korlátozás. Sztem szándékos, mert logikus a lépés részükről és a Samsungokban megvan rá a lehetőség.
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #132771 üzenetére
Ez fura. Nálam megjelent az alkalmazáslistában. Próbáljuk meg másképp! Itt ez a link:
https://play.google.com/store/apps
A vágólapkezelőm (Clipper+) és az Opera egyből a Play kliensben nyitja, Firefox alatt pedig hosszan nyomás -> megnyitás Play alkalmazással.
Nálad mi a szitu? Egyébként nem lehet, hogy a munkáltatód kavart be?Viktor0610 és MADcat:
Köszi! Átnézem. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
HoTaZo #126673 üzenetére
Ki kéne próbálni.
Én munkatársamnak írtam emailt és egy automatikus válaszlevelet kaptam vissza. Csak jóval később reagált a levelemre, ezáltal lehet nem is látta, csak akkor mikor megnyitotta a Gmailt.
De, lehet, hogy a szinkronizálást is ki kel kapcsolni mellé, azt nem tudom.
De azt gondolom, hogy ilyen esetben kulturált megoldás egy ilyen automatikus válasz email szabadság idején, bár engem mint igazgatót zavart, de megértettem (engem is csesztet sokszor a főigazgató szabadság alatt).
Hívtam utána telefonon
-
zsoltzsolt
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest