- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
#77081088 #58304 üzenetére
ES File Explorerhez van egy ES Task Manager kiegészítő, amiben van cache törlési lehetőség.
-
törölt tag
válasz
#77081088 #58206 üzenetére
Az a "belső" a felhasználói alkalmazások tárhelye, vagy a felhasználó tárhelye? Nem mindegy! Valószínűleg az utóbbi, aminek nincs köze a telepíthető alkalmazások tárhelyéhez. A Beállítások -> Alkalmazáskezelő -> Letöltöttnél mennyit ír alul, mint szabad eszközmemória?
-
tomy86
addikt
válasz
#77081088 #57331 üzenetére
A képek alapján nem is hoztál létre ext partíciót
"a windows nem fogja látni."
Nem is a windowsnak kell látnia. Viszont ahogy Bozek is írta a MiniTool Partition Wizzard-ban látszani fog. Valamit teljesen rosszul csinálsz. Itt vannak videók a Minitool használatáról és ext partíció létrehozásáról. -
quailstorm
félisten
válasz
#77081088 #57331 üzenetére
Hol az EXT3? Létre kéne hozni az üres területen... De valami nagyon nem OK itt. Viszont a telefon se találja, szóval lehet hogy tényleg nincs ott.
(#57332) Somatom: jó de ez nem Windows. Linux 2.6. Nem látod?
Minitool az egy vendég linux és sima parted van benne megmókolva, GUI-val... -
törölt tag
válasz
#77081088 #57336 üzenetére
Ahogy írtam korábban, én egy fájlkezelővel csináltam volna a linkelést a felhasználói tárhelyre. Már amennyiben van ilyen és az EXT (erre van esély). Ha már sd, akkor biztos, hogy mentek róla mindent. A partícionálás nem veszélytelen az adatokra. Ahogy néztem, van elég helyed a gépen. Végül biztos, hogy olyan oprendszerrel partícionálnék, aminek natív fáljrendszere az EXT. Ez lehet akár a teló is. Partícionáltam már EXT -et pendrive -ra Android alatt. De PC -n ez lehet Linux is, mivel a Linuxok tudnak telepítés nélkül, CD -ről, vagy penről futni. Pl. az XP Puppy 528 esetében a CD -ről bootolás után a hatodik kattintással áll a Magyar nyelvű oprendszer Magyar billentyűzettel, hanggal, nettel, programokkal. Aki használt már Linux alatt Gpartedet, az nem hiszem, hogy nekiállna a Windows -zal bohóckodni. De ez csak egy vélemény.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#77081088 #57336 üzenetére
A Windows nem is, de a partíciókezelő programnak kellene. Próbáld meg az EaseUS Partition Master-t, az nálam látni szokta ezeket is.
-
quailstorm
félisten
válasz
#77081088 #57310 üzenetére
Egyrészt kaptál választ, másrészt nem látok oda. Hogy mit csináltál. Mert ha pontosan a leírtakat, működnie kéne. S5830i, S5570i megoldotta szépen anno. Ment vele.
Részletes tájékoztatás kéne minitoolos képernyőmentéssel és link2sd-s képernyőmentéssel hogy értsük.
Egyébként neked tuti ez a bajod?
Link2sd a parányi, 1 gigás és leginkább alatti, 128MB-256MB-os /data/data kitolására való. Tehát a belső memória.
Nálad van internal SD és van app2sd a rendszerben ha jól gondolom. Most akkor mi fogyott el?
Belső memó vagy belső SD-n a hely?
Mert ha utóbbi, akkor Ace2-s megoldás kell
GL to SD, vagy vold.fstab mod, ahol csatolási pontot cserélsz. -
tomy86
addikt
válasz
#77081088 #57248 üzenetére
Particionálás. Nem kell a meglévő alkalmazásokat újratelepíteni.
-
S e t h
nagyúr
-
LonGleY
veterán
válasz
#77081088 #56673 üzenetére
Rootolni, törölgetni nyugodtan lehet (főleg, ha a visszaállításal / garanciális feltételekkel tisztában vagy). De szerintem pontos választ a kérdésedre a készülék topikjában kapnál (ahogy pl. én is leírtam a sajátomnál, hogy root nélkül miket érdemes tiltogatni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged