- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
havri1 #14693 üzenetére
eXdialerrel az a legnagyobb baj, hogy a külső forrásból szinkronizált contactokat (pl. facebook, outlook) nem lehet hívni, mert nem csinál semmit. Írtam a fejlesztőnek, de szarik rá sajnos, pedig azóta már több frissítés is volt. Kár érte, mert a legjobb tárcsázó lenne
-
Walkmanfon
aktív tag
válasz
havri1 #14525 üzenetére
Én a Hide it pro-t javaslom nem pakolsemmit sehova csak elrejti
[link] képek videók weboldalak appok üzenetek MINDEN! + A programtárban Audio Managernek hívják szóval senki nem fog piszkálni bele (egyébként az a része is működik ) Felül hosszan tartod majd az Audio manager feliraton és bejön a setupja tehát kiválaszthatod hogy jelszóval vagy pin kóddal rejted utána csak beütöd és ottvagy a titkosított cuccaidnál .
-
-
Des1gnR
őstag
-
handrash
őstag
válasz
havri1 #13827 üzenetére
Továbbra is ezt ajánlom! Másfél éve teszi a dolgát...
-
zozyk
addikt
válasz
havri1 #13820 üzenetére
Enhanced SMS & Caller ID-t próbáltad?
-
nimfas
addikt
válasz
havri1 #13167 üzenetére
Nekem ez vált be...
SmartStay Ex Van fizetős verziója is
-
Des1gnR
őstag
-
Foose
addikt
Így van,jól mondja MaTMaN,widgeteket,billentyűzetet soha nem telepítünk memóriakártyára...
(#3294) havri1 alkalmazáskezelőben nézd meg! Ráböksz a Swiftkey-re,és ha van olyan hogy áthelyezés telefonra,akkor arra is böksz. De én is playról töltöttem le a Swiftkey-t,és nekem telóra ment alapból... -
magicbox
senior tag
Root Call Blocker vagy Call Master. Ugyanaz a fejlesztő. Az első egyszerűbb, a második összetettebb. Mind a kettőhöz root kell! Rengeteg ilyen programot kipróbáltam, de csak ez a kettő képes teljes hívás és sms blokkolásra észrevétlenül. A Root Call Blocker-t meg is vettem. Az "okosított" verziókkal nem éri meg próbálkozni, mert egyik se működik normálisan.
-
törölt tag
Újraindítás után mindig kevesebbet eszik minden program, de ahogy egyre többet használod, esetleg a beállítások között turkálsz a switftkey-ben, úgy lesz egyre memóriaéhesebb...bár ez a 30-40 már tényleg elég szélsőséges...
Nekem újraindításnál általában 14-15, aztán felmegy 19-20-ra...
(#3067) Richee11: Camera Zoom FX vagy ingyenesben esetleg ezt érdemes megnézni.
-
Psytech
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest