- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
tordaitibi #97061 üzenetére
Nem folyamatosan, de az esetek 80%-ban sajnos ez van és sajnos nem, nincs ilyen beállítva, többször is ellenőriztem, pár alkalommal úgy, hogy nem volt zsebben és hívtak, olyankor érdekes mód csörgött a telefon és a csúszkán ugye három mód van, két oldalt a felvesz/elutasít, középen pedig az elutasít és sms küldés, olyankor elég ha középen kap egy érintést a telefon és elküldi az első "nem érek rá" témájú SMS-t.
Rootolva van, említettem is a kingroot-ot, amivel csináltam, az lehetőséget ad arra is, hogy pár alkalmazást kivegyek az automatikus indításból, de olyan nagyon sokra nem mentem vele.
Ez a rendszer alkalmazás egyébként véglegesen törli? A visszaállítás pedig gyári visszaállítással lehetséges csak? Bár akkor se probléma, csak rákérdezek mielőtt törölgetek.De amúgy ezt nem értem, mihez kéne a sok felesleges google app? Mert annyi hülyeség van (mint pl. könyvek, újságos, játékok, zene, térkép, felhő nyomtatás stb.), ami felesleges, főleg azért, hogy automatikusan elinduljanak és terheljék a telefont.
Igen az mtk dolgokkal kapcsolatban kicsit képben vagyok, de elméletileg 1-2 kiiktatása nem okoz akkora nagy problémát, bár inkább nem próbálom ki.
(#97062) air: Egy-két alkalmazás tiltásához nem is, de a legtöbbet nem engedi tiltani a sima alkalmazás kezelőben, eltávolítani meg főleg nem.
Nem itt keresem magát a rendszert, csak esetleg javaslatot, ötletet, hogy mit lehetne feltenni, hisz elméletileg ez egy android szakmai topik, amiből azt gondolnám, hogy túl megyünk a telefon ki/be kapcsolásán és valami komolyabbról folyik a téma, bár lassan már ez is alkalmazás topik lesz.(#97059) brd:
Sikerült kipróbálnom az alkalmazást, de van egy kis probléma vele. Mindent sikerült rajta rendesen beállítanom, megtettem eszközrendszergazdának is, hogy véletlenül se legyen semmi probléma, erre úgy működik, hogy egyszer ennek a hívás fogadója jön be, egyszer meg az alap droid, sőt egyenlőre csak az alap droid, pedig fut a háttérben.
A beállítások után rögtön kipróbáltam, működött is az első hívásnál, azután mondom egy teszt az nem teszt, hát csináltam még egyet, na akkor már nem működött és azóta se nagyon akar működni, pedig telefon újraindítás is meg minden egyéb meg volt.
Nem lehet esetleg valahogy véglegesen kicserélni az alap alkalmazást? Mert a jelenlegi csak egy fedés, ami hol működik, hol nem, de egyébként nem rossz, olyan témát is találtam aminél nincs ott az üzenetküldési opció, csak hát az a baj, hogy ugye nem nagyon akar működni.Szerk.: Úgy tűnik, hogy egy-két beállítást (pl. téma beállítás) mindig le kell zongorázni ahhoz, hogy működjön, tehát ha hívtak és felvettem/elutasítottam, utána mindig visszavált alap híváskezelőre, ameddig újra meg nem nyitom és beállítok egy-két dolgot, úgy hogy szerintem ez felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest