- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kalasz
tag
Udv mindenkinek!
A segitsegetekre lenne szuksegem. Szeretnek csinalni Egy apk csomagot ami hasonlatos a gapps-hoz, csak az altalam ossze allitott apk-t kellen, hogy tartalmazza. Gondoltam, hogy rom csere utan egyszerubb lenne a telepitesuk.
Elore is koszonom a segitsegeteket. -
atike
nagyúr
válasz
George7823 #55395 üzenetére
beállítások -> alkalmazások -> adott játék -> értesítések megjelenítése elől pipa kivesz....
-
George7823
csendes tag
Sziasztok! Van Androidra olyan alkalmazás ami működik xperia SP telefonon is, ami a játékok értesítéseit letiltja? Mert elég idegesítő hogy a játékok folyton jeleznek valami miatt állandóan és szeretném lekapcsolni ezt az értesítést. A játék beállításaiban nincs ilyen opció. Most valami alkalmazást keresek, de eddig nem találtam. Milyen szavakra keressek rá? Vagy tudtok ilyen alkalmazásokat?
-
gatto_
senior tag
válasz
janosibaja #55393 üzenetére
Szerintem egyelőre nincs. Biztos lesz idővel.
-
janosibaja
őstag
Sziasztok,
létezik olyan offline Speech to Text diktáló program, amelyikre magyarul lehet diktálni?
Működik elég jól az Evernote, sőt, a Keep is, de offline meghalnak, ha nem elég jó a web, vagy külföldön vagyok net nélkül...
-
drewcsalad
tag
Köszi mindenkinek a segitseget
-
drewcsalad
tag
válasz
Viktor0610 #55361 üzenetére
Ok köszi.
-
atillaahun
veterán
Az a baj a rendszer programoknál elég homály hogy miken futtatja keresztül az Android a hívást, de a felhasználói programoktól simán elveheted az engedélyt.
Egyébként nézd meg a híváslistádat mi volt 26-án.
Szolgáltatót meg telefonon zaklasd hogy mondják meg mi az a szám, a hívásrészletezőt szerintem nem ingyér küldik. -
R3nts
senior tag
válasz
atillaahun #55386 üzenetére
csak 40-es szám van....kérni fogok részletes számlát,de az 1 hónap,azt mondták...
és ha ebben az App Ops Starter-ben kiveszem a "pipát" minden olyan programnál a "hivás indítása" elöl,amiknél szerintem nem kéne,azzal nem csinálhatok gebaszt?
-
R3nts
senior tag
App Ops Starter: beállitások - rendszer - android alkalmazás : hivás indítása : június 26. Ez normális?
-
atillaahun
veterán
Ez csak egy parancsikon. Amit elérsz vele az a kezdetektől logol.
Ha nem találsz semmi gyanúsat, akkor lehet nem a telóval van a baj.
Derítsd ki a szolgáltatónál mi az a 40-es és 80-as szám amit nem hívtál és keress rájuk.
Számláztak már egyébként tévesen nekünk is a cégnél. Fél év volt mire elismerte a Trémobil, hogy hát bocs számlázási hiba történt, tényleg nem rendeltetek egy második nem létező net csomagot is 32e-ért... úgyhogy már tudjuk jövőre kivel nem szerződünk. -
R3nts
senior tag
válasz
atillaahun #55383 üzenetére
De mivel most raktam fel,ez INNENTŐL KEZDVE logolja, hogy mi,mit,hányszor,nem...?Vagy visszamenőleg is tájékoztat,ha kikeresek 1-1 appot? És ha minden olyan app elől(ami nyilván nem rendszeralkalmazás)kiveszem a "pipát" a "hivások indítása" elől?? (Hiába azt irja most 99%-uknál hogy "hivások indítása"-"még soha nem történt") ez lehet megoldás...?
-
atillaahun
veterán
Lehet egy fokkal kioktatóbb stílusban írtam, mint illett volna. Bocs. Végülis ezért van ez a fórum. Már hogy segítsünk egymásnak.
Abban tudsz belenézni a korábban felsorolt programjaidba, hogy melyik hányszor használta a hívás indítás engedélyt, ahogy a két képen mutattam. Alap esetben a tárcsázon kívül nem indokolt hogy más is telefonáljon, ha mégis akkor az már több mint gyanús.
(#55380) josefelugrik
Mert közölni akarja veled a hiba okát? -
törölt tag
válasz
atillaahun #55379 üzenetére
Hú, ezen még elküzdöttetek volna, ha nem derül ki ez a kis CM gikszer.
-
R3nts
senior tag
válasz
atillaahun #55379 üzenetére
Amikor a 11-est emlitetted,már gondoltam, hogy a CyanogenMod-ról van szó.....hallani hallottam ezekről,de nem ismerem,és épp ezért nem is próbálkoznék moddolt rommal....túl hülye vagyok én még ehhez android-téren....mégegyszer sorry,ha nagyon láma lennék,és köszönöm szépen a rám szánt időd,és a segítséged!!
És ebben az általad linkelt programban,mit kéne beállitanom,és hogyan...?
-
josefelugrik
csendes tag
Sziasztok!
Az miért lehet,hogy a MindigTv app egy teljesen új,szűz mobilon hibát ír ki amikor mondjuk az m1-et akarom nézni? -
R3nts
senior tag
válasz
atillaahun #55371 üzenetére
Várj,lehet hogy mi elbeszélünk egymás mellett....illetve én nem értelek Téged....nálam a CM, az a CleanMaster....5.7.0.1715..... gyári,root,és belepiszkálás nélküli 4.42 van fenn nálam....vodás L9II LG telón.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #55373 üzenetére
Hehe, tényleg az Windows Mobile 6.5
Hát ott még lehet is kék halál
-
quailstorm
félisten
válasz
Viktor0610 #55374 üzenetére
Ha nem gyújtotta volna fel magát a töltőtől és akarta volna az új érintőt még most is menne. De egy év alatt se tudtam megcsinálni, nagyon rossz szerelni és minden baja volt
Android 4.1.2-vel búcsúzott tőlem.De még is csak windows gomb van rajta.
Haver Omnia 2-jére és raktunk 2.2-es droidot.
Meg még az Xperia X1. -
válasz
quailstorm #55373 üzenetére
Mintha olvastam volna valahol, hogy portoltak rá valamilyen Androidot.
Egyébként az eredetileg Windows Mobile rendszerű készülékemen is futott Android.
-
llll
senior tag
válasz
Viktor0610 #55368 üzenetére
oké, köszi
-
Google keresés a hibaüzenetre, első találat:
"aminek a megoldásához ezt kell tenned:Lépj be a beállítások, fiókok menübe és töröld ki a google fiókodat
A beállítások-programok résznél keresd meg a Google Play, Google Framework, Google Play services programokat, és töröld az adatikat
Indítsad újra a telefont
Add hozzá ismét a google fiókot és lépj be a Play-re.
Ha minden igaz újra tudsz programokat letölteni a Play-ről." -
llll
senior tag
sziasztok
ismerősöm ideadta a számára túl okos telefonját, hogy kicsit tegyem már neki áttekinthetőbbé
viszont a play-ről nem tudok letölteni semmit mert azt mondja, hogy "hiba történt az információk szerverről való lekérése során {RPC:S-3}"
ez mit jelent? -
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #55352 üzenetére
Oké, előfordult már a Sony-nál, hogy valami nem stimmelt a white paper-ben.
(#55364) quailstorm: Van egy tippem, hogy nem Play-es verziót használ...
-
R3nts
senior tag
válasz
atillaahun #55348 üzenetére
Van ilyen menüpont.....de hol tudom megnézni, hogy ALKALMAZÁS hol,hányszor indított hivást? Mert a CM-ben,az Adatvédelem-nél "előzmény bejegyzések" ,"kézi takaritás", "hiváslisták" van csak.....(már ami hivásokkal kapcsolatos).....de ott csak a híváslistámat dobja be, hogy kiket hívtam.....csak a telefonkönyvemben szereplő nevek vannak benne....
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Feltelepitett Sygic hogy vehető rá, hogy a térképeket elfogadja a microSD-rol? -
válasz
drewcsalad #55356 üzenetére
Az, hogy belakott a rendszered, nem jelenti azt, hogy ne tehetnéd fel a QuickPic-et.
Én azt tapasztaltam, hogy gyorsabb, kisebb memóriaigényű a program, egyszerűbben elrejthetőek vele a nem kívánt fájlok, mappák...
-
Kékes525
félisten
-
törölt tag
válasz
drewcsalad #55355 üzenetére
Az "elrejtésnek" különböző fokozatai vannak. Ez az alap. A galéria kihagyja a keresésből, de fájlkezelővel be tudod tallózni.
-
raziel01
veterán
válasz
drewcsalad #55356 üzenetére
Nincs jelentősége, hogy szűz vagy nem szűz. Rakd fel a javasolt progit.
-
drewcsalad
tag
válasz
atillaahun #55350 üzenetére
Ezt a mappaba csak berakom? De attol mèg meg tudom nèzni.igaz?
-
Kékes525
félisten
válasz
quailstorm #55352 üzenetére
Tapasztaltátok már, hogy a Greenfy (2014. június 15.) + Donation Package nem mindig fagyaszt normál (nem rendszer) alkalmazást. Az előző verziónál ilyen nem volt, ugyanazon alkalmazásoknál. Függőbe teszi több órán keresztül és csak manuálisan kell rányomni, hogy fagyassza. Áttétem gyors módra, de azon is maradt.
Samsung Galaxy S2-öm van, NeatROM v6.3 Aroma (4.1.2) ROM-al.
Van valakinek valami ötlete?
-
quailstorm
félisten
Érdekes. Ami itthon van abban ez van: MSM8974
Arról a qualcomm nem írja hogy lenne benne. 801-esnél meg írja. Tehát szerintem nincs benne.
Ez is alátámasztja.Ne feledd hogy ez akkora állat hogy szoftveresen is viszi.
Ha meg nem lenne szilánkos a képernyője akkor megnézetném mit tud
-
LonGleY
veterán
válasz
drewcsalad #55349 üzenetére
Vagy normális galériaprogram, ahol ez állítható: QuickPic. Aki ismeri, annak az első telepítése egy szűz rendszeren, annyira alap progi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Windows 11
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest