- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
mindemo
csendes tag
A nova launcher tesla unread pluginjét használom értesítés kijelzésre, de ha jön egy darab emailem, 3-at ír ki. Ha kettő jön, akkor meg hatot. Mi lehet a gond- a progi a gmail?
Amire rájöttem, hogy ha valami nem fontos, akkor normálisan jelez, ellenben ha valami fontos, akkor mindent meg3x.Valaki?
-
LonGleY
veterán
-
MODERÁTOR
-
Balazska15
senior tag
Valaki válaszolhatna neki: (#46265) johnny82 Engem is érdekelne!!
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
Melack
veterán
Hali! Touchpalon kívül melyik billentyűzet tud még ilyen elrendezést? Üdv
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
dokee78
félisten
-
MODERÁTOR
-
Melack
veterán
válasz Viktor0610 #46320 üzenetére
és (#46319) dokee78:
köszi, továbbítom páromnak, neki kell.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
törölt tag
válasz Laca1212 #46322 üzenetére
Már ha egyáltalán van értelme méregetni a töltőket. Az SGS2 kernele három féle töltési módot különböztet meg. 1.: hálózati, 2.: autós, 3.: usb. Alapbeállítás szerint 1 = 650mA, 2 és 3 =450mA -t enged, aztán leszabályoz. Custom kernelben állíthatóak ezek az értékek. Ha jól emlékszem, S1 -en a Siyah kernelben lehetett állítani (persze amikor én használtam, akkor még Froyo volt, max. GB.
Más. Visszaraktam a 10.x Dolphint, mert a béta alatt kifagyott az S2. Sztem valami nem kerek a kezelőfelület illesztésével, mert először a virtuális gombsorom ikonja szűnt meg, majd szép sorban leállt minden alkalmazás, aminek köze van az értesítő sávhoz. Aztán kifagyott az egész képernyő és csak a Power nyomvatartás segített.
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
2.3.4-es androidra keresek notesz alkalmazást ami tud magyarul. És van benne emlékeztető funkció.
És ha lehetne benne néhány jegyzetet kódolni is, hogy illetéktelen ne férjen hozzá.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Predator2
addikt
válasz Viktor0610 #46328 üzenetére
Köszi
És tud magyarul is a program?
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
zho-lee
addikt
Én leszoktam a Colornote-ról, a HTC-men anno lezabálta a memóriát, és akkut.
Állandóan futott -szaladt, mint pl a viber vagy a fb.apk... nagyon agresszíven.
Azóta nem néztem ugyan...
Én Note Everything-et használok, azóta nincs ilyen gondom.Ja, és van benne magyar.
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
kovisoft
őstag
válasz Viktor0610 #46326 üzenetére
Megy 4.0-n is a Google Keep, én azon használom.
-
tankraid
aktív tag
Valaki tud olyan progit mint az Intelli3G de olyat amihez nem kell root?
-
R19
senior tag
Melyik böngésző meríti kevésbé az akksit: a Dolphin vagy a Chrome?
-
slice14
veterán
Ez meg mi a t*köm.
Jó cm van a telón, de ez mért probléma?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
R19
senior tag
(#46341) Melack, (#46342) twine: Köszi!
-
shadowcam
tag
Sziasztok.
Olyan szövegfelolvasót tud valaki mondani, ami magyar szöveget olvas fel, word dokumentumból?
-
törölt tag
Szerintem a böngésző és a kernel beállításain több múlik, mint magán a böngészőn. A böngésző betöltésénél, használatánál nem mindegy, hogy mennyi adat (pl. addonok) vannak társítva. Ha betölti a képeket, az több adat, több rádióforgalom, több energia. A flash -ről nem is szólva, aminek, ha jól tudom, nincs GPU támogatása, tehát CPU -ból nyomja a teló. Nekem a Firefoxhoz Titaniumban két adatprofil van rendelve. Egy alap és egy addonokkal megpakolt.
A kernel governor beállításain is múlik. Ez az újabb Android verzióknál szabályozható, akár alkalmazásonként is (külön programmal). Ha egy olyan van beállítva, ami azonnal ráadja az összes kakaót, ahogy hozzáérünk a kijelzőhöz, azzal biztos, hogy zabálni fogja az energiát bármelyik böngésző.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Laca1212 #46322 üzenetére
Sajnos a pro változata sem írja ki töltés közben az Ampert. Olyan progi van ami kiírja hogy szerinte mennyin áll az akksi, (pl 1230mAh) de ez becslés szerintem és engem inkább az érdekelne hogy a töltők valójában hány A-al töltenek. Már kb 20 progit kipróbáltam de egyik sem írja ki.
-
twine
veterán
(#46344) shadowcam:
Volt erre lehetőség már pár évvel ezelőtt is...csak nem mertem javasolni a Speak-et mert nem frissítik, és ahogy olvasom Mariskával sem akar már együttműködni
De ha 3 évvel ezelőtt volt ilyen progi ami szinte "bármit", "bármi alól" felolvas egy egy egyszerű megosztáson "keresztül",,,
Akkor gondolom most is van erre megoldás,,csak "kotorni" kell utána a net/play bugyraibanÉn nagyon ritkán használok az e-könyvekhez felolvasást,,,de ezt szerencsére a "play könyvek" tudja pacekból, nem kell hozzá segéd....
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz 7Sony7 #46348 üzenetére
Köszi, az is megvolt. Az az ami az akksi aktuális állapotát saccolja meg és írja ki mAh-ban. ( tulajdonképpen annyit csinál ahogy látom, hogy ha tudja hogy 1500mAh-s az akksi és 80%-on van akkor kiírja aaz 1500 80%-át.
töltőáramot nem ír az sem. nem csodálkoznék ha a telefon nem tudná ezt és azért nem megy ez a funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest