- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebestyen93
tag
Hali! UC browseren ki lehet valahogy kapcsolni a szovegtordelest??
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
Bozek
nagyúr
válasz csecso22 #34783 üzenetére
Böngészőt nem tudok, de ha felrakod a Pocket-et, akkor bármelyik weboldalt le tudod menteni későbbi elérésre (rendesen tördeli az oldalt, képekkel együtt). És még akár gépen is meg tudod később nézni, ha úgy tartja kedved.
(#34792) dongasre: A Handy Photo-val utólag lehet ilyent is csinálni, hogy melyik szín maradjon meg. A többi meg fekete-fehér lesz. Igaz, hogy fizetős, de megéri az árát.
(#34809) pepe091 és (#34813) pepe091: Az említett videóban utólag szerkeszti a képet, arra pedig létezik program. Na meg a már említett Camera360 is tudja, az fényképezés közben is. Tehát már a kép elkészülte előtt meg tudod oldani.
Sőt, a Sony Xperia telefonok alapból is tudják, a gyári kamera alkalmazással: [link]. Volt egy jobb videó is erre, csak most nem találom. -
mcsm88
senior tag
Köszönöm a válaszokat -
chab7
addikt
Baromi jónak néz ki ez a pocket. Amit ezzel mentek telón az akkor az adott állapotában mentődik le ugye?
Mert heti zenei listákat szoktam gépen lementegetni, de akkor telefonon is tudnám ezzel ha megőrzi az adott állapotot és következő héten az oldal tartalma ha megváltozik akkor nekem meglenne az előző heti állapotában is az oldal lementve. (Pl nyaralásnál csak lementegetem telefonon mondjuk 2 heti anyagot, otthon meg azt a 2 heti anyagot - és az aktuális azóta 3. hetit is - szépen egyben le tudnám menteni a gépre).Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Bozek
nagyúr
Na, ezt nem tudom, mert hetente változó oldalakkal nem próbáltam. Gépen meg a weboldalon tudod megnyitni, az szerintem csak a linket menti, szóval ha változik az oldal, akkor PC-n is az új verziót láthatod.
Arra majd nézek valamit, hogy a teljes weboldalt lementsd és utána át tudd rakni gépre. Szerintem a Dolphin-hoz van ilyen kiegészítő. -
S e t h
nagyúr
Aki szeret kézírással írni, az próbálja ki a Stylus bétát, van benne magyar nyelv is. Vannak gyerekbetegségei, de nagyon jó.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Foose
addikt
tudna valaki segíteni? Nemrég felraktam a handcent smst,de valamiért egyetlen egyszer működött a dolog,hogy számolta a karaktereket. A 160 darab beállításnál az van kiválasztva hogy darabolás&számláló. nem mutatja a számlálót,és most két szó miatt két üzenetben küldte el az smsem Mi nem jó??
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
puma72
tag
Sziasztok
Vettem 1 Galaxy s2 és tudja valaki milyen program kell ahhoz, hogy menjen a hanghívás? ( Hangtárcsázás)
Sokat vagyok autóban kihangosítót használok, és egyszerűbb lenne a hívás.
Android 4.1.2 van rajta.Köszönöm előre is.
Számom +36205747193
-
fdisk
őstag
Tudnátok segíteni abban,h hogy tudnám tv-re kitenni a telón futó alkalmazást?(mondtuk egy játékot)
Milyen appal?
Ja és wifi direkten keresztül,ha lehet.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
mcsm88
senior tag
Kipróbáltam az összes javaslatot, de a Tasker jött be a legjobban. Ezzel mindent olyat be lehet állítani amire szükségem volt. Most már képernyőzárkor rögtön bont minden forgalmat (ha nem megy közben az endomondo), de óránként szinkronizál, ha otthoni üzemmódban vagyok, akkor wifin, ha máshol akkor mobilneten. Be tudtam rajta állítani napszaknak, és akkuállapotnak megfelelő hang és fényerőt, stb-t. Ez valami baromi jó app, csak azt nem tudom miért nem ismertem eddig.
-
laszlohu
addikt
Veszel egy ilyen miracast videó átjátszót :
[Nexus 7(2013) vezeték nélkül csatlakozik a TV - hez]
ált. 6 méteren belül műkszik.
Android 4.2.1 , vagy újabb szükséges, illetve miracast, wifi direct támogatás a telefonon,tableten
wifi certified támogatás a TV - n
-
enginev3.0
félisten
Helló
Valahogy tudok az alkalmazásaimról, és játékaimról teljes biztonsági mentést csinálni?
Fruit ninja
CSR Racing
Real Racing 3
Doodle Jump
Plants Vs. ZombiesEzek lennének a fontosak
Szeretnék egy resetet csinálni a telefonom, de nem akarom hogy mindent újra keljen kezdeni ha feltelepítettem őketA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
fdisk
őstag
Értem.
És bluetooth-on keresztül?
Mert a tv-re rádugtam egy bt kulcsot.(Samsung ES 6100)
A telefonom pedig felismerte, és össze is párosodtak.
Csak nem tudom működésre bírni.
Kell még vmi hozzá?laszlohu: Köszi, de ez nekem kissé drága.
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
dokee78
félisten
válasz enginev3.0 #34877 üzenetére
RR3-hoz ott a menüben a "cloud save"
-
LonGleY
veterán
válasz enginev3.0 #34884 üzenetére
A Helium Backup-ot szokták írni root nélkül. Sok játék egyébként az SD-re ment, így kézzel sem lehetetlen a művelet - csak utána kell kicsit olvasni, ha nem találod a mentéseket.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Sziasztok !
Nem tudtok valamilyen apk-t amivel a tablethez csatlakoztatott eger , billentyuzetett lehet konfigolni,programozni? Elore is koszonom a valaszokat. Blutyukos gamer egerrol lenne szo....[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
air
nagyúr
E sorozatú Samsungba nem kell BT kulcsot dugni, mert alapból van benne BT, külső billentyűzethez a böngészéshez. (Sőt már a D sorozatúakban is volt, de ott csak a 3D szemüvegekkel kommunikált.)
Egyébként nem megy át rajta adat a TV-re, max. DLNA-n képek, zenék, videók.(#34887) this is life
Mit szeretnél programozni rajtuk?[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
bb.bocs
őstag
sziasztok ,nem tudom mennyire tartozik ide ez. a problémám a következö. androidos telómmal szinkronizálom a gmail fiókomat, és ugye átmásolja a telószámokat onnan a telóba. hogy tudom a gmail fiókomból a neveket adatokat kitörölni véglegesen hogy nem szinkronizálja át a gmailből a neveket a telóba? vaggyis ne legyen mit? néztem a gmailben de nem találtam. köszi a segítséget
-
zozyk
addikt
-
ryori
senior tag
Remélem ide tartozik, van e olyan app, és mi a neve, amivel kiadás/bevételt lehet mérni, kategóriák stb.
-
Mr X
veterán
Cash Droid például.
-
ryori
senior tag
Eddig bejön és magyar is, köszi
-
this is life
Ármester
Hogy egy egy alkalmazaa alatt az eger gombja milyen funkciot toltson be, ne csak bal klikk pl kijeloles es tsai...8 gombos eger s jo lenne nem csak 2 gombot hasznalni. Egerre nincs olyan app mint a kontrolerekre ? Hogy be lehessen allitani mi mit csinal?
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
senior tag
Milyen progival lehet a telefon wifis netjét áttolni asztali gépre usb kábelen keresztül ?
tehát az asztalin nincs wifi kártyamobilnet + mobilhotspot + usb megosztással már belőttem asztalira a mobilnetet de az lassú
nekem a wifis jelre kéne egy stuff, ami lekezeli a telefon usb kábelét netre -
Bozek
nagyúr
válasz Ghostman78 #34897 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb egy USB-s WiFi adaptert venni a géphez? 2-3 ezer Ft és nem kell szórakozni a telefonnal.
-
air
nagyúr
Esetleg ez?
Sztornó!
Ez is csak a telefon 3G kapcsolatát tudja USB-n továbbítani.
Szerintem olyan tethering ami a telefon wifijét továbbítja, olyan nincs.(#34900) Huma
Biztos vagy benne, hogy a wifit továbbítja? Tuti nem a 3G-t?[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Huma
addikt
Az én telefonom tudja alapból. (Xperia SP)
Nem lehet hogy a tied is tudja?Más:
Nekem is lenne kérdésem. Megyek túrázni és egy olyan app kellene ami végig rögzíti (GPS), hogy mikor merre jártam és szépen kirajzolja egy térképen. Kiszámolja a megtett utat, esetleg még a szintkülönbségeket is (hegyvidéki túra lesz).Jelenleg a RunKeeper progit találtam meg. Ez megfelel a célnak vagy esetleg van ennél jobb?
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok