- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #105946 üzenetére
SPMC, ami egy Kodi fork (régi nevén XBMC).
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #105940 üzenetére
Attól függ, hogy mit szeretnél. Tegnap próbáltam FTP Player -rel otthonról streamelni. Az MX eldoba, a VLC símán lejátszotta. Ha Youtube videót szeretnél lejátszani, akkor viszont BS Player. Az MX a hálózati megosztások tallózását sem támogatja, míg a BS, és a VLC igen. Stb., stb.
-
válasz
< CyberBob > #105942 üzenetére
Az MX Player nem fizetősben is fenn van a Playen.
-
beg
veterán
válasz
< CyberBob > #105940 üzenetére
Letöltöd, kipróbálod, ingyen van
-
< CyberBob >
őstag
Videólejátszót keresek. Az összefoglalóban a VLC van az első helyen. Tényleg ennyire jó vagyis nem érdemes a másik kettővel foglalkozni (pláne hogy fizetősek is)?
Ha már VLC, formátumokkal nincs gond: avi, mkv, mp4, m2ts, ac3, flac, pls, m3u? Stabilitás, kép / hangminőség rendben van? Használ hardveres gyorsítást?B.U.É.K.
-
V.Stryker
nagyúr
Van egy pár akciós app... pl. Machinarium 249FT.
-
-igu-
veterán
Gondban vagyok, segítségre van szükségem.
Néhány napja telepítettem a Google Play-ről a CM Launcher 3D Theme app-ot. Pár perc nyomkodás után úgy döntöttem, hogy nem kell ez nekem, uninstall-ra toltam az ikonját. Azóta naponta kapok értesítést a Google Play-től, amiben a ezt az app-ot ajánlgatja. Hogyan és hol tudom ezt kikapcsolni? Végtelenül zavar ez a fajta arrogancia. -
-
Yeffy
veterán
chateltem veluk, valami noci volt bent, kb ugyanazokon mentunk vegig, mint eddig itt a topikban, plusz update-elnem kellett a chrome-ot (tudnam, minek), de ugyanugy nem megy se regebbi, se az uj.
szal valami szaki technician felveszi velem a kapcsolatot emailben, screenshotoznom koll majd neki, aztan talan kitalalnak valamit. -
ssgk
aktív tag
King ROOT nekem bevállt! Ha valaki root olni akar
rengeteg vacakot kipróbáltam mire sikerült egy használható alkalmazást találnom (ami nem pc ről megy )
-
MM
őstag
válasz
Viktor0610 #105917 üzenetére
Ezt értem, köszi!
A kérdés az (volt), miért jó, hogy nem tölt újra? -
Sanyi.mTs
addikt
Játék videó-rögzítésére mit ajánlotok?
Root nincs. 6.0.1 -
moma
őstag
válasz
forintuser #105918 üzenetére
és akciós most a pro!
-
-
MaciG
addikt
üdv.
Olyan hívásrögzítő progit keresek amiben be lehet állítani hogy bizonyos számok esetén (hívás és bejövő) autómatikusan vegye a hangot, a többinél meg hívás közben be lehessen aktiválni, ha akarom.
-
G@ben
addikt
Locus-t használok a túraútvonalaim rögzítéséhez, ami a telefonom GPS-ének pontatlansága ellenére is elég jó. Egy 50km-es síkvidéki túrán tévedett 500m-t, ami nekem belefér, viszont most voltam egy rövid hegyi túrán, amin én 9,3km-t mértem, a túravezető állítása szerint viszont 11km-t mentünk.
Most lemértem azon a google térképen, ahova betölti a kmz fájlt a vonalzóval pontosan lekövetve a Locus által rajzolt útvonalat és pont ugyanannyi jött ki, mint amennyit mért a gps. Viszont az a vonalzó nem foglalkozik a magasságokkal, így logikusan a Locus sem. Ez lehet attól, hogy sima verzióm van és nem a Pro? Írt ki magasságot is közben, de mintha nem számolná bele a távba. -
törölt tag
válasz
ollie #105906 üzenetére
Hacsak nem a mikrofonjelnél avatkozik be, vagy, az értesítési hangcsatornán küldi ki a hangot.
tordatibi:
Én valami telós specialitásra, vagy valami energiatakarékossági hókuszpókuszra tippelek. A Servers Ultimate SMB -je nálam minden helyzetben működik, mint ahogy az összes többi szerver is. A megosztásokat sztem cache -ből látod. A NAS -om megosztásai is rögtön bejönnek, de amikor valamelyikbe belépek, akkor hallom, hogy a NAS -ban elindul a vinyó. -
-
ottesz
aktív tag
Sziasztok a nován be lehet kapcsolni, hogy a memóriában maradjon? Nem lelem sehol a menüben...
-
Samba server appokat próbálgatok, amire kell tökéletes,de,
amikor kikapcsol a kijelő, megszűnik a szerver elérhetősége. Nem is ez, mert látom a tárhelyeket, de nem tudok semmit megnyitni, és megáll a streaming is. Képernyő visszakapcsoláskor minden helyreáll.
A Sambadroid appban van erre funkció, ami a képernyőt bekapcsolva tartja, de így töltőn kéne állandóan lennie.
Lezárt képernyővel van valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest