Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
A kártya beállítása után kért egy budget-et tőlem, és ha annak elérem az 50-90-100%-át, akkor minden project owner-nek küld email-t (ezt még nem sikerült kipróbálni, nem vagyok még 50%-nál sem). Ezek alapján ha gáz van, akkor egy gyors leállítás - megjavítás jó lehet ilyen helyzetben, főleg a fejlesztés során nyilván.
Firestore-ban collection-ök vannak (bár igaz, ezek ~ táblák). Az adatbázis - backend rész annyira nem az én műfajom, de igen, természetesen ez is megoldható benne (és ez a jó megoldás szerintem is). A "kapcsolótábla" tartalma (helyessége) viszont tőled függ, ha te rossz id-t írsz bele az userid "oszlopba" az egyik rendelésnél, akkor nem fog szólni neked senki... legalábbis én nem tudok róla, hogy itt lehetne ilyen kényszereket létrehozni.
Alapvetően szerintem nyugodtan gondolhatsz a firestore-ra úgy, mint egy sql adatbázis, max az ilyen dolgokat, mint a kényszerek, neked kell implementálnod (-> firebase functions részben ezt elég jól el tudod intézni). Ez sem egy vészes dolog, sima nodejs-ben megy az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Sorozatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- iPhone topik
- EAFC 26
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 4GB I 128SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest