Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tityahome
aktív tag
Igen...én emlékszem az ICQ-ra és tényleg valami hasonlót szerettem volna elérni mint amit mondasz hogy egy darabot lecsípjen a képenyő aljából.
Ha azt mondod hogy nem lehet akkor én elfogadom mivel mint mondtam nem vagyok programozó.
Tudom hogy ez itt egy programozói fórum! Azért is írtam ide hogy hátha esetleg valaki csinált már ilyet aki jártas ebben és esetleg van rá valami program.
Abból gondoltam hogy megoldható mert köztudott hogy vannak olyan android OS-ek amikben van taskbar (pl: remix os, prime os...stb) szóval valahogy csak meg lehet csinálni ha ott is megoldották.
Igazából nem is értem hogy az android fejlesztéskor miért nem tesznek ilyen lehetőséget opcionálisan a rendszerbe mikor tableten hatalmas segítség lenne.
Ez a 'tálca' nevű alkalmazás nagyon jó egyébként, napi szinten használom a gyors programváltás miatt, csak annyi probléma van vele, hogy egyes alkalmazásoknak alul is vannak olyan funkciói amit sűrűn használok és ezekbe a 'tálca' betakar.
Ilyenkor mindig rejteni kell, majd újra elővenni és ezt egy aktívabb használatnál így kapcsolgatni ki és be.
Na ezért szerettem volna ha nem takar be a képernyőbe.Igazából azt sem értem ha erre nincs is lehetőség, akkor legalább arra miért nem adnak lehetőséget hogy a navbar szerkeszthető legyen olyan szinten hogy alkalmazások ikonjait lehessen rá rögzíteni. Szerinte nagy segítség lenne azoknak akik dolgoznak is az android rendszeren.
Én legalábbis ennek érzem a legnagyobb hiányát.Na mindegy...azért köszönöm hogy válaszoltál!
Persze nem mondom hogy egyik cég sem gondolkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- Eladó Nvidia GeForce GTX 1080 Ti olcsóbban, hibás ventivel
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Legion 5 15IAH7H - 32GB, 1TB, 12700H, 3070 Ti, 165Hz WQHD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest