- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedbump
tag
Köszi szépen!!!! Letöltöttem, elindul, csipog, növeli a számlálót. Állat...
Hogy pontosan mi történik benne azt emésztenem kell, mert új vagyok ebben az egész Java/Android környezetben. Amit viszont észrevettem az az, hogy a Xiaomi redmi4-esen az alkamazás kilövése után meghal a service is, vagyis ezen a készüléken nem működik a dolog

Az alkalmazásod egy ugyanolyan 7.1-es android-ot futtató virtuális telefonon azt csinálja, amit kell neki, szóval az a tippem (de ez tényleg csak tipp), hogy a telefonomon futó miui10-es rendszer csinál valami érdekességet.
Közben, amúgy én is nekimentem ennek az Alarmmanager-nek, mindenféle megértés nélkül, csak tutorial alapján. Ez viszont működik, vagyis a kilövés után is fut a service (Toast üzeneteket dob fel). Nem tudom mi lehet az oka a különbségnek, ha gondolod átküldöm a kódot, hátha te látsz benne valamit. (Nem gond ha nem, végülis van ami működik, csak mégis kiváncsi vagyok, hogy az egyik miért hal meg a kilövés után a másik miért nem.)
Akárhogy is, nagyon szépen köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest