Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tboy93
    nagyúr

Sziasztok!

Egy év alatt mennyire lehet elsajátítani az android programozást, ha a java-val még csak nem rég óta ismerkedem?
    Az Eszterházy Károly Egyetemen tanulok, mint programtervező informatikus, de már előtte elvégeztem egy gazdaságinformatikus diplomás alapképzést. Szóval 2012 óta programozok, de főleg C#-ot tanultam és PHP-t. Szakdolgozatom is egy webshop fejlesztése volt, melyet PHP segítségével oldottam meg. Most viszont úgy döntöttem elmennék az android irányába, mert megtetszett. 1 évem lenne rá hogy annyira megtanuljam hogy szakdolgozatot írjak belőle, esetleg más alkalmazásokat is készítsek. Szerintetek el tudom annyira sajátítani, hogy végzés után munkába tudjak állni, mint android programozó?
    Az 1 év intenzív gyakorlással telne, nem csak annyi hogy 1 héten 1-2 óra, hanem akár napi több órát is beleáldoznék.
    Kezdéshez esetleg tudnátok ajánlani magyar vagy angol nyelvű android vagy esetleg java könyveket?

Egy ev intenziv gyakorlassal siman fel tudod magad hozni junior szintre droidbol. A problema inkabb azzal lesz, hogy a legtobb helyre senior droidost keresnek, aki onalloan tud dolgozni. Engem is allandoan ilyen pozikkal zaklatnak a HR-esek, gyakornoki vagy junior androidos melo kb mint a feher hollo.

Esetleg ha c#-ot toltal, akkor a Xamarin projekten keresztül is fejleszthetsz droidra ;)

Új hozzászólás Aktív témák