Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem tudom, hol kezdjem, szóval csak úgy belevágok a mondandómba:
Egy ideje már nagyon kering a fejemben, hogy kéne csinálni egy felületet Androidra, ami nem csak egy szimpla launcher lenne, hanem a rendszer viselkedését is átszabná (pl. teljesen szakítana a gombokkal valamint a megszokott állapotsáv sem létezne benne) illetve rendszerappokkal is kiegészülne, úgy, mint tárcsázó, billentyűzet, fájlkezelő, stb.
Maga a dizájn és a működés már megvan fejben, mi hogy nézne ki és mi hogy működne.
A gond csak az, hogy rettenetesen noob vagyok a programozáshoz, és igazából halvány elképzelésem sincs, hogyan kezdjek az egészbe, hogy megértsem az egész dolog működését.
Egy egyszerű példa: azt pl rendszer szinten meg szeretném oldani, hogy ha a képernyő jobb széléről balra swipe-olok, akkor a háttérbe kerüljön az app. Ehhez hozzá jönne az a tény, hogy a launcher rendelkezne egy saját alkalmazás váltó felülettel, ami a home screenből egy balról jobbra történő swipe-pal jönne elő.
Nem tudom, ez így mennyire érhető de ez csak egy dolog lenne ami most így eszembe jutott a sok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs