Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Fotók, videók mobillal
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
A gombokkal való szakítás az elérhető egy sortörléssel a system UI apk módosításával. Ebben az appban tudod módosítani (legalábbis ezt ajánlanám kiindulási alapnak) az ilyen mozgatásokat, valamint amire gondoltál, mint háttérbe vonuló appok, egyedi előhozatal (számomra nagyon hasonlít a leírásod az Ubunu Touch-ra), stb, ennek megnevezése a recent bar. Nekem a HTC egyik tabletjének tetszett meg ezen művelete, azt ugyan ebben az appban lehetett kicserélni. Konkrét kódokat nem tudok most írni, de ha bármit szeretnél nem csak launcher felületen, akkor ebből kell kiindulni. Lehetőleg a sajátból.
Illetve nekem is volna egy kérdésem/problémám, nem tudom mennyire ide tartozik, de ez az egyetlen ilyen android programozás oldal, amit találtam.
Szóval, ki akartam bontani egy System.img fájlt, de a terminál f@szságokat beszél;Szerintetek mi baja? Miért nem látja, ami ott van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest