- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Gear S3 - második kör
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Van arra valamilyen elfogadott (vagy legalább bevált) megoldás, hogy, ha máshonnan áthozok egy projectet (android studioban készült mindkettő), akkor a build.gradle ne f***a össze magát?
Konkrétan arról van szó, hogy pár hónapig használtam a win10-t, és közben használtam az AS-t is. 1.3, 1.4 verziókat, aszthiszem. Most, a rendes gépemet frissítettem Win7-ről win10-re, és a régi, próbakonfigon lévő projektjeimet szeretném megnyitni. De már a MyApplication1 is összeborul.
A mostani windows telepítés wadonatúj, új benne a JDK7-es, Az AS is vadiújan lett telepítve, és alá az SDK-k is. Felraktam a 6-os SDK-t, és még a 4.2.2-t.
Kókányoláson kívül máshogy meg lehet oldani a dolgot? Most ilyen marhaságokkal bosszant az AS
"Error
19, 0) Gradle DSL method not found: 'android()'
Possible causes:<ul><li>The project 'MyApplication2' may be using a version of Gradle that does not contain the method.
<a href="open.wrapper.file">Open Gradle wrapper file</a></li><li>The build file may be missing a Gradle plugin.
<a href="apply.gradle.plugin">Apply Gradle plugin</a></li>"
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition , fehér színben
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MCDODO T03 fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
19, 0) Gradle DSL method not found: 'android()'