Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Van arra valamilyen elfogadott (vagy legalább bevált) megoldás, hogy, ha máshonnan áthozok egy projectet (android studioban készült mindkettő), akkor a build.gradle ne f***a össze magát?
Konkrétan arról van szó, hogy pár hónapig használtam a win10-t, és közben használtam az AS-t is. 1.3, 1.4 verziókat, aszthiszem. Most, a rendes gépemet frissítettem Win7-ről win10-re, és a régi, próbakonfigon lévő projektjeimet szeretném megnyitni. De már a MyApplication1 is összeborul.
A mostani windows telepítés wadonatúj, új benne a JDK7-es, Az AS is vadiújan lett telepítve, és alá az SDK-k is. Felraktam a 6-os SDK-t, és még a 4.2.2-t.
Kókányoláson kívül máshogy meg lehet oldani a dolgot? Most ilyen marhaságokkal bosszant az AS
"Error
19, 0) Gradle DSL method not found: 'android()'
Possible causes:<ul><li>The project 'MyApplication2' may be using a version of Gradle that does not contain the method.
<a href="open.wrapper.file">Open Gradle wrapper file</a></li><li>The build file may be missing a Gradle plugin.
<a href="apply.gradle.plugin">Apply Gradle plugin</a></li>"
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
19, 0) Gradle DSL method not found: 'android()'