- iPhone topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Két - egymástól és emulátortól is független - kérdésem lenne:
1. Észrevettem, hogy a JDK lemaradt, csak a JRE-t frissítettem. Pótoltam a hiányosságot, és azzal a lendülettel le is töröltem a korábbi verziókat. Az Android Studio (konkrétan a gradle) azóta nem akarja az igazságot. Egy sokkal régebbi JDK-t keres.
Be lehet ezt valahol állítani? Sehol nem találtam ilyet, a JAVA_HOME megváltoztatása pedig nem segített (Bár attól legalább az AS elindult) A kérdés hosszútávra is vonatkozik, gondolom lesz még majd újabb Java verzió is.2. StartActivity alatt flag-ek beállítása szükséges ahhoz, hogy service alól elindítható legyen. Eddig eljutottam, de konkrétan milyen flag-ek beállítása szükséges? Létezik ehhez valami leírás?
A gondom az, hogy az Activity elindul, de nem feltétlenül tér vissza a kiindulási pontra, hanem a saját csomagjában lévő másik Activity jön fel - már ha el volt indítva előtte. Ezt meg tudom vajon oldani valahogy?Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs