Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horv
csendes tag
Sziasztok!
Androidra és iOS-ra szeretnék egy alkalmazást, amit C++-ban írok meg. A wrappert a dropbox djinniével generáltatom, és eddig nincs is gond, viszont cpp oldalon használom az openssl könyvtárat. Lefordítottam armeabi, armeabi-v7a, x86 és mips archokra az openssl-t, és meg vannak a .so fájlok. Viszont az NDK-ban nem nagyon vagyok otthon, és nem tudom, hogyan lehetne linkelni az openssl könyvtárat.
Így néz ki az Android.mk:
LOCAL_PATH := $(call my-dir)
include $(CLEAR_VARS)
LOCAL_MODULE := libssl_jni
LOCAL_C_INCLUDES += $(LOCAL_PATH)/include/openssl
LOCAL_LDLIBS += -L$(LOCAL_PATH)/../libs/system
LOCAL_SHARED_LIBRARIES := libandroid libdl libz libcrypto libssl
LOCAL_LDLIBS += -landroid -ldl -lz
include $(BUILD_EXECUTABLE)a build.gradle-be hozzáadtam a flagekhez az -lssl-t és -lcryptot, illetve a könyvtárakat is ahol keresse a linker.
De így is valamiért folyton undefined reference-t kapok minden SSL-s függvényre.
(Android Studio 1.3 stabilt használok 2.5-ös gradle-vel)
iOS-on sikerült életre kelteni az appot, a cpp és az ios-ra fordult openssl jó és tudja linkelni is, de az android nem akar összejönni...
Csinált valaki valami hasonlót, van valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest