Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szmeby

    tag

    válasz lanszelot #3018 üzenetére

    Már bocsánat, ha megnyitottad volna a linkeket, akkor most nem írnád azt, hogy nem találod a fájlt. Én sem értek az Androidhoz - bár Javahoz igen -, mégis megtettem neked azt a szívességet, hogy helyetted rákeresek. Balga módon feltételeztem, hogy meg akarod érteni.

    Az első linken kiderül, hogy hova menti, a másodikon kiderül, hogy mégis mi az a DATABASE_NAME.
    A harmadik link első találata nem csak azt írja le, hogy hol találod a fájlt, azt is leírja, hogy védett területen van, de ott még az adatbázis SD kártyára exportálását végző kódrészletet is találhatsz. Úgy nézem azóta újabb linkeket kaptál, ami ezt elvégzi, mégsem nézed meg őket. Miért?

    Az idő pénz. Ha sajnálod arra az idődet, hogy ezeknek utánanézz, megértsd, milyen alapon várod el másoktól, hogy a saját idejüket ezzel töltsék? Ha ennyire nem érdekel a téma, akkor keress meg egy Android fejlesztőt és készíttesd el vele a kívánt programot, fizetségért. Egy csomó fejfájástól megszabadulhatsz.

    És tévedés ne essék, úgy gondolom itt a fórumon bárki nagyon szívesen segít annak, aki elakadt, aki meg akarja tanulni. A hozzászólásaidat olvasva, nekem egyértelműen az jött le, hogy meg sem akarod tanulni, a hátad közepére sem kívánod ezt a programot. Ez így nem megy.

    Arra nem gondoltál még, hogy ha mindenki "belédrúg", lehet, hogy nem a mindenkiben van a hiba?
    "Fogj neki egy halat, vagy tanítsd meg halászni."
    Te az előbbit szeretnéd, a fórum az utóbbiról szól. Óriási különbség.

Új hozzászólás Aktív témák