Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbar
tag
válasz
fcbarca
üzenetére
Szervusz! Én is nézegettem anno a Giztop oldlát, de tavaly novemberben az AliExpressről vásároltam egy olyan tabletet, amelyet Te is linkeltél. Igaz az erősebb verziót. November óta nyúzom, nekem tökéletes. L1-s a widevine, a képernyő, hang elsőrangú, tartalomfogyasztásra így remek. Google Playből telepített banki programok zökkenő nélkül futnak. Viszont nincs rajta magyar nyelv. Mármint a "rendszernyelv" angol (vagy kínai), de persze az egyes programokon belül állítható a magyar nyelv, kezelőfelület. (Ha elérhető.) Nem javaslom, ha ezt a verziót vásárolod meg, hogy a kínai ROM-ot "lecseréld". Ugyan nem hetente érkeznek frissítések, de az OTA szerintem sokat ér, a mókolt ROM-mal ezt elvesztenéd.
-
cidalain
veterán
válasz
fcbarca
üzenetére
Az adó rá 27% (vételár+postaköltség)*0.27 ami az áru értékén felül fizetendő. Számlával bizonyítod a magyar hatóságnak, hogy mennyi volt amit fizettél a shopnak, erre teszik rá a 27% áfát. Plusz a kezelési költség, ami pár száz forint.
Így már számolhatsz, hogy mi éri meg. Ez a bolt, vagy a drágább ahonnan viszont nincs extra költség (mert már tartalmazza az ár) -
Rigormortiis
veterán
válasz
fcbarca
üzenetére
Nekem tab S8 Plus-om van, méretben ugyanaz, mint amit te néztél ki. Nem mondom, hogy nem volt fura megszokni a méretét és a súlyát, de egy kategóriával jobb rajta filmezni, mint a kisebb kijelzőkön. Meg a Samsungot amúgy is megbízhatóbb, időtálóbb választásnak tartom, mint a Lenovo-t, pláne, ha ugyanannyiért tudod elhozni.
Meg azt is vedd figyelembe, hogy a Lenovo egy polccal a Tab S7 alatt van. Azonos áron nem kérdés, hogy a Samut válaszd, ha meg tudsz barátkozni a méretével.
-
-
Optika01
tag
válasz
fcbarca
üzenetére
Szia!
Én a Lenovot használom streamingre, YouTubera, böngészésre. Nagyon elégedett vagyok vele: gyönyörű kijelző, szép hang. Elvileg 3 fő verzió frissítést ígértek rá, most.
Mindezt úgy, hogy szeretem a Samu termékeket, telefonom is az, de nem bántam meg.
A méret, súly kényelmes ágyban használatra. -
válasz
fcbarca
üzenetére
A Samura több frissítést fogsz kapni, viszont nekem biztos nagy lenne a 12,4 col. Én az általad említett lenovo elődjét használom már egy ideje, annak is az 5g verzióját, amiben a snapi 750g-s proci van, 8 Gb rammal és 256 Gb tárhellyel és nagyon elégedett vagyok vele. Ez még nem oled, de a kijelző is korrekt. Viszont Android 12-nél nem lesz rajta újabb, mert egy főverziót frissült. Igaz még ezzel is ellehetek évekig. Amúgy meg egy nagyon jó tablet. Gyors, fluid. A rendszer is jó.
Mondom ezt úgy, hogy amúgy a Samuk is nagy kedvenceim, telefonok és tablet is van a családban. Szóval neked kell eldöntened.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen monitort vegyek?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videós, mozgóképes topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX