- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
válasz
meroly #57868 üzenetére
Lenovo által gyártott tablet, telefon és valami okosóra féle a márka összefoglalása.A tabletről egész jó véleménye van ismerősömnek 15k-ért vette karácsony alkalmából és nagyon meg van elégedve vele, aktív játékos és eddig nem igen volt gondja főleg clash of clans-t és Asphalt 8-at játszik. Mostanában ha jól tudom 30k körül mozog de akkor annyi volt.
-
Garada
őstag
válasz
Gekkito #51472 üzenetére
Samsung Galaxy Tab S 8.4 ami felveheti vele a versenyt, nem olyan rég készült is egy teljeskörű cikk belőle tehát ajánlom a végigolvasását.
-
Garada
őstag
válasz
glocker #51403 üzenetére
Hát igazából én sosem bíztam az ilyen kínai dolgokban mindig is szerettem megbízható gyártó termékét venni.Sok rossz tapasztalat van a környezetemben a kínai tabokkal kapcsolatban ezért is nem vágok ilyenbe bele.Meg szerintem egy keletről rendelt termék esetében gond lehet a gariztatás is és azért olyan biztosan nem hiszek egy gyártóban hogy nem megy tönkre főleg nem egy bizonytalan gyártó esetében.
-
Garada
őstag
válasz
glocker #51399 üzenetére
Google Nexus 7-2(2013) ebben az árfekvésben lenne szerintem a legjobb mert sajnos ilyen kijelzőmérettel és olyan hardverrel amit te szeretnél nem igen fogsz 50-60k körül találni sajnos.Igaz hogy 7" kijelző de attól függetlenül egy FullHD panelről beszélünk és a támogatottsága is több egy átlag tabletnél.Vaalmint aksi ebben az esetben kijelzőhöz mérten arányosan 3950 mAh.
-
Garada
őstag
Üdv ismerősnek szeretnék egy tabletet venni és esetleg van egy ilsta arról hogy 35-40k körüli gépek közül melyik kompatibilis Android 4.4-el vagy minimum 4.3-al?
-
Garada
őstag
válasz
Aprósólyom #50140 üzenetére
WayteQ xTAB-79QCI
-
Garada
őstag
IPad Air tulajdonosa lettem nemrég és azt kell hogy mondjam hogy remek egy termék.Árával is meg vagyok elégedve korrekt egy szerkezet az biztos.Bárkit érdekel tapasztalat bármi csak írjon rám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest