- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Ha kap is még frissítést, nem gondolnám, hogy sokáig.
Azt gondolom azért van még a piacon, mert ez az utolsó Google támogatású Huawei tablet, és változatlan formában még gyárthatja a cég... Csurran-cseppen még pár eladás, de nagy fejlesztési energiákat már nemhiszem hogy tolnak bele.
A biztonsági frissítés hiánya szerintem nem olyan nagy probléma, mint ahogy sokan képzelik. Ha csak Playből telepítesz ismert progit, és nem járjálsz böngészővel a szürke weben, akkor nagyjából mindegy milyen az utosó security patched.
(Gyereknek ha ekkora tabot veszel, akkor kell valami asztali támasz, mert le fog törni a keze, ha órákon keresztül tartja mondjuk az iskolai előadások miatt.) -
F.B.I.
veterán
A kínai iplay 30 is teljesen korrekt volt, pár dolog miatt váltottam csak róla: Dex, S-pen, Netflix HD minőség, több évig bika ha esetleg komolyabb játék kerül képbe (Diablo pl.).... és a frissítések....sajnos ebben a kínaiak, nem járnak az élen.... jó lenne ha az új Xiaomi tabletek pozitív irányba indulnának ezen a téren.
-
F.B.I.
veterán
Az, bár most inkább rendeltem egy S7 LTE verziót, iPad 8 helyett, mert 30K-al volt több de ugye alapból van toll + 4x annyi tárhely, iPad Air 4-be gondolkodtam de brutál a 4G és a tárhely felára. Mondjuk a PC-ét is eladom miatta, úgyhogy annyira nem fog fájni.... remélem.
-
RedCactus
senior tag
Szerintem akkor Samsung Galaxy Tab A7 lenne a jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest