- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Androidra van az AndrOpen Office is, ami 100%-ig kompatibilis a PC-n futtatható OpenOffice - LibreOffice szoftverekkel, és természetesen az azok által ismert és használt fájlformátumokat kiválóan kezeli.
A felhasználói felülete pedig egy az egyben PC-s kinézetű, menükkel, fejléccel, stb. -
törölt tag
válasz
#56064768 #50124 üzenetére
Az ASUS Memopad HD7-et nem tudom, de nekem ASUS Memopad 7-esem van, HD nélkül. Ezen van OTG támogatás, bár kábelt nem adtak hozzá. Én vettem egyet, és sima USB-s billentyűzettel simán működött. Egy pendrive-ot is rádugtam próbaképpen, az is simán ment.
Érdekes, hogy pont a fejlettebb HD7-en nincs OTG támogatás. -
törölt tag
válasz
Boost3er #49762 üzenetére
Androidon van egy olyan is, hogy Andropen Office. A felhasználói felülete teljesen megegyezik az asztali OpenOffice, LibreOffice felületével, lenyíló menük, stb... Azzal nemcsak megnézni tudod a Microsoft Office fájlformátumait, saját dokumentumot is készíthetsz, amit doc, docx, odt, stb. formátumban menthetsz, akár a belső tárolóra, külső microSD kártyára és felhőbe.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy ASUS MEMO TAB 7 ME172V 7 colos tabletem. Azon gondolkodom, hogy vennék hozzá egy billentyűzetes tokot. Amikor a billentyűzetet bedugom, magától működik, vagy esetleg kell hozzá valamilyen kezelőprogram? A beállításoknál is be kell-e állítani a fizikai billentyűzetet az érintős helyett?
Bocs a sok kérdésért, de tabletet még sohasem használtam billentyűzettel! De most jól jönne.
Android 4.1.1 Jelly Bean van rajta.Előre is köszi!
-
törölt tag
A koràbbi USB töltèses tèmához: Nekem egy ASUS Memo Pad 7-es tabletem van. A kézikönyve szerint PC-s USB-ről csak készenléti állapotban töltődik. A hozzá adott töltővel működés kôzben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest