Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cerka14
csendes tag
Hamarosan új Nexus 7
-
cerka14
csendes tag
Egy "kis" gyenge vacak , csak majd győzzed megfizetni
-
cerka14
csendes tag
válasz
Keresztapper #33639 üzenetére
Üdv. Fel akarom rakni a CyanogenMod 10.1-et a Zt C93-asomra. De az instrukciók sokaságában elvesztem. Már nem tudom mit hova másoljak mit mire ... kis segítséget esetleg kérhetek e hogy mit hova másoljak
Unrar the "common" rar file and put "zt-update" folder to the root of a microsd.
* Put rom (cm-10.1-$DATE-UNOFFICIAL-c97.zip) and gapps (gapps-jb-$DATE-signed-ubifs.zip) files inside internal or external sdcard.
* Turn on the tablet keeping pressed VOL+ and POWER. Press VOL+ to confirm and you'll boot to CWM recovery.
* If this is your first install flash this file that will format /system, /data and /cache partitions and from "Wipe" menu erase "Android secure".
* Flash rom (cm-10.1-$DATE-UNOFFICIAL-c97.zip), gapps (gapps-jb-$DATE-signed-ubifs.zip) and, if you're using a different device, the required compatibility zip.
* Now select "Reboot system now".
* Enjoy CyanogenMod 10.1! -
cerka14
csendes tag
Üdv. A mai napon vettem egy ZT (zenithink) C93-as 10,1-es tabletet. A problémám az , hogy frissítettem a rendszert jellybeanre a hivatalos oldalukról. Mert az ICS vmiért az én wifimet nem látta. Megvolt a frissítés. Minden tökéletes. DE . Amikor lezárt a kicsike , egyszer csak újraindult. És ez megy folyamatosan ha lezárom. Ha nyomorászom akkor megy szépen. De ha leteszem és lezárom vagy autó lezárja magát akkor pár másodpercen belül fogja és újra indul. Mit tegyek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest