Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- LG V30 - vezércsel
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Langsam
aktív tag
válasz
kovaripeti
üzenetére
Szia. Szerintem vidd vissza. Én egy hetet szívtam vele, segítettek itt a fórumon (köszönöm ez úton is), a neten is utána néztem, de hiába, alapvető dolgok hiányoznak róla. Mikor visszavittem, azt mondták hogy sajnos már másnál is előfordult ez. Mondtam hogy nem kérek új cseredarabot. De nagyon korrektek voltak, visszaadták a pénzt.Kis ráfizetéssel vettem egy másikat, amely azonnal működött, minden tökéletes rajta. Kopp.Kopp.
Szerintem ne kínlódj vele, sanszos hogy egy hibás széria kerülhetett forgalomba, nem tudom hogy a vas-e vagy a szoftver, de így is-úgy is használhatatlan. Nem sajnáltam, mert amit vettem azon már a 4.0-ás van, sokkal jobb is. Sajnos ez nem megoldási tanács, inkább csak probléma rövidre zárási. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Facebook és Messenger
- Napelem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem ne kínlódj vele, sanszos hogy egy hibás széria kerülhetett forgalomba, nem tudom hogy a vas-e vagy a szoftver, de így is-úgy is használhatatlan. Nem sajnáltam, mert amit vettem azon már a 4.0-ás van, sokkal jobb is. Sajnos ez nem megoldási tanács, inkább csak probléma rövidre zárási. Üdv.
Dr.NX