- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
sitotomi
tag
Hát érdekesek az árazások, de nekem pl. a tartozékok lényegében feleslegesek, lévén van egy G2-m... és akkor igazából minek fizessek a fülesért meg a töltőért mikor nem kell? Bár gondolom az árkülönbözetnek csak kis hányadát teszi ki a garanciához képest, tehát a garancia teljesen jogos felvetés azért a plusz 10-15k-ért.
Csak azért vagyok bátrabb a garival, mert még sosem ütöttem meg a bokámat. Vigyázok a dolgokra, nem terhelem "halálba" az eszközöket és szerencsére még a típushibák is elkerültek. kopp kopp
Egyébként az edigitallal azért nem számoltam, mert nem akarok fehéret.
Illetve még olyan gondolat jár a fejemben, hogy a Gpad 10.1 is nagyon bejön, az a 8000mah aksi elég nagy vonzerővel bír, de nem tudom, kompenzálja-e a gyengébb hardvert és kijelzőt. (film, net, olvasás)
+ Kövi év elején jön ki talán újabb LG tab, akkor gondolom ezeknek az ára megint leesik, így érdemes lehet várni vele... Mondjuk még így is odébb van a vásárlás, mert karácsonyra kellene, és még lehet, hogy karácsonyi akciók is lesznek... viszont, ha mindig halogatom a vételt, eljár majd az idő ezek felett...
Eléggé tanácstalan vagyok, sok a befolyásoló tényező...
-
Nataniel
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest