-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sitotomi
tag
-
sitotomi
tag
Sziasztok!
Kellene egy tabletet, és a segítségeteket kérem! Túl nagy a választék, és egyszerűen elveszem benne.
Van egy lg g2-m, nagyon tetszik, hogy mindig penge, gyors, akadásmentes, tiptop az egész, valami ilyesmi lenne az alap elvárásom tablet téren is.
- Film, zene, ill. olvasás menne rajta, olyan 40-20-40 arányban megosztva.
- Kellene a 10" úgy érzem.
- Nem kell sim, elég ha frankó a wifi rajta, de az tényleg jó kis érzékelővel rendelkezzen.
- Nem bánnám a nagy tárhelyet, az is jó, ha bővíthető. Mivel a nagy relatív, ezért célozzuk meg a minimum 32gb-t.
- Inkább androidra voksolnék, de meggyőzhető vagyok ellenkezőjéről is, ha jók az érvek.
- A keret max 50-60k, de ehhez szeretnék egy tokot is, és új készüléket. (Nem tudom refurbished termékekkel mik a tapasztalatok hosszú távon? Esetleg ez még beleférhet, ha nem ég meg az ember 10-ből 5 alkalommal velük.)
- Nem zárkózom el a külföldi rendeléstől sem, de támogatom az eu store-kat a vámos procedúra miatt.
- Nem a márkanév számít, inkább az ár/érték arány.
- Ennyi pénzért már elvárható, hogy ne laggoljon, akadjon össze-vissza a gép?Köszi ha írtok pár segítő tippet!
-
sitotomi
tag
válasz
ClioRS #55455 üzenetére
Mióta láttam az Intercellar-t kicsit én is félek Murphy miatt...
Hallgatva rátok, akkor ugrom a light boxot. Köszi az válaszokat!
Mostmár csak azon agyalok, hogy 8.3 vagy 10.1.
Most 5,2" nézem a sorozatok filmeket, olvasni kicsi nekem, nem tűnik olyan nagy kiugrásnak a 8,3", de lehet, hogy elég lenne... A 10.1 viszont csak 1 giga ram, kijelző sem olyan frankó, viszont az aksi ász és tényleg méretes. -
sitotomi
tag
Hát érdekesek az árazások, de nekem pl. a tartozékok lényegében feleslegesek, lévén van egy G2-m... és akkor igazából minek fizessek a fülesért meg a töltőért mikor nem kell? Bár gondolom az árkülönbözetnek csak kis hányadát teszi ki a garanciához képest, tehát a garancia teljesen jogos felvetés azért a plusz 10-15k-ért.
Csak azért vagyok bátrabb a garival, mert még sosem ütöttem meg a bokámat. Vigyázok a dolgokra, nem terhelem "halálba" az eszközöket és szerencsére még a típushibák is elkerültek. kopp kopp
Egyébként az edigitallal azért nem számoltam, mert nem akarok fehéret.
Illetve még olyan gondolat jár a fejemben, hogy a Gpad 10.1 is nagyon bejön, az a 8000mah aksi elég nagy vonzerővel bír, de nem tudom, kompenzálja-e a gyengébb hardvert és kijelzőt. (film, net, olvasás)
+ Kövi év elején jön ki talán újabb LG tab, akkor gondolom ezeknek az ára megint leesik, így érdemes lehet várni vele... Mondjuk még így is odébb van a vásárlás, mert karácsonyra kellene, és még lehet, hogy karácsonyi akciók is lesznek... viszont, ha mindig halogatom a vételt, eljár majd az idő ezek felett...
Eléggé tanácstalan vagyok, sok a befolyásoló tényező...
-
sitotomi
tag
válasz
Nataniel #55444 üzenetére
Áucs...
Milyen hasznos ötlet!Erős user fail volt...
Tehát akkor 1 év gari van, és ahogy olvasom, lehet, hogy kínaiul ki kell keresnem a magyar nyelvi beállítást.Köszi a rávezetést.
Gondolom egyébként ezt itt nem ajánljátok, mármint az ilyen "occsó" csomagokat... vagy tévedek?
-
sitotomi
tag
Sziasztok!
Kiválasztanám a lehető legolcsóbb helyről az LG Gpad 8.3-at.
[link]A light box gondolom azt takarja, hogy semmiféle tartozék nincs, meg hogy nekem kell kínairól magyarra állítani a nyelvet...
(nekem nem lenne baj, mert van egy G2-m, aminek a tartozékai jók ehhez, ha jól sejtem...)
Viszont a garanciáról nem találok semmi infót. Megvan az 1 év legalább? Gondolom 2 év kizárt ennyiért, de nem hiszem, hogy "szervizigényes" lenne ez a kütyü, ahogy olvasgattam róla (persze az ördög sohasem alszik), úgyhogy beérném az 1 évvel is.
Valakinek van esetleg tapasztalata a ligth box + garancia + linkelt üzlet kombóról?
-
sitotomi
tag
-
sitotomi
tag
Sziasztok!
Főként ebook, zene, film ill. kevés net, amire kellene nekem a tablet (esetleg Clash of Clans jellegű játék futtatására). (napi 3 órát buszozok)
Van egy LG G2-m. Nagyon meg vagyok elégedve vele, ezért LG háza táján nézelődtem, meg ugye össze is lehetne kötni őket
Fentiekre a 8.3 vagy a 10.1-es G Pad-t vennétek inkább?
(ha jól láttam, olyan 70 ezres ársávban már hozzá lehet jutni mindkettőhöz, ami nagyjából megfelelne)
-
sitotomi
tag
Sziasztok!
Útbaigazítást kérnék!
Szeretnék vásárolni egy tabletet, anyukának lesz, külföldi vásárlás nem probléma, a keret ~42000 Huf.
Paraméterek:
- Új
- 7"+ kijelző (IPS panel nem lenne rossz, sőt...)
- Netezés, fényképezés, sorozat nézés (De mindez olyan "anyukásan", nem hiszem hogy ~50 körüli korban sokat számít a HD nem HD, 5 vagy 10 mpx kamera ebben az esetben.)Bőség zavarában nem tudok dönteni, Ti mit ajánlanátok, ami ár érték arányban közelít a legjobbhoz?
Előre is köszi a segítséget!
Szerk: Én ezt néztem egyenlőre http://www.radium.hu/tablet/asus-memo-pad-hd-7-me173x-1b073a-me173x-1b073a.html, de kicsinek találom a 7" kijelzőt, és nem vagyok túl magabiztos.
Erről esetleg van pro/contra véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Béta iOS-t használók topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged