-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nataniel
aktív tag
válasz
bsanya #63898 üzenetére
A GB alapból is eléggé megbizható, én már rendeltem tőlük, amire figyelned KELL az az elküldés módja,elsősorban, tehát honnan, és hogy akarják az adott terméket küldeni, értem ez alatt h akkor vagy jó, ha EU raktárból jön, akkor sok gondtól kegkiméled magad, de pl spanyol raktárból drágább,kinaoból olcsóbb,de akkor ott lebeg a NAV kardja...
Szatocs, ez most fájt...
-
Nataniel
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőm elképzeléseit tolmácsolom nektek.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Lehetőleg itthonról
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Vonatutazáshoz,filmnézés,játék,internet
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 35k
■ Konkrét elképzelés: Működjön, ne kelljen szervizbe rohangálni.
■ Szin: FehérLehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
Ha vannak konkrét elképzeléseid, például négymagos processzort szeretnél és 2GB RAM-ot, 3G/LTE modemet, vagy ha épp fehér színű készülékházra vágysz, akkor oszd meg velünk ezeket is, így könnyebben és gyorsabban találhatunk egy számodra megfelelő modellt. -
Nataniel
aktív tag
válasz
Happy187 #62849 üzenetére
YTL: Youtube
Angolnak tünő manuál.
Az utolsó 4.2.2 firmware.
Dájcsland überalles lidl termékoldala -
Nataniel
aktív tag
válasz
milkabrams #62584 üzenetére
-
Nataniel
aktív tag
Sziasztok! Elözőleg kérdeztem,most konkrét paraméterekkel kérdezek
■Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8"-10"
■ Új, vagy használt [Új]
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? [Külföld]
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) [Játék/internet/desktop/többrétü feladatokra: pl szövegszerkesztés, 4k video, gimp]
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.~200 dollár a plafon
Ha vannak konkrét elképzeléseid: DuálOs(win&android), hdmi, 3/4G internet vagyis SIMkártyás, wifi (ha lehet duál),4.0 kékfog, otg kapcsolat egér/klaviatúra/2.5" winester (külső), stb, GPS(!!!), intel baytrail cpu (3735F lenne célszerű), intel videókártya 7.gen... minimum 6000mAh az akku. 2gb ram, 64gb rom, bővithető minimum 64gb sdkártyával... azthiszem,mindent beleirtam.Javaslatokat várok.
-
Nataniel
aktív tag
Kérdésem lenne hozzátok:
Adott egy kiszemelt vagyis a PiPo W6sTud valaki esetleg nekem gyakorlati tapasztalattal birni?(vagy úgy általában véve a pipo tabletek kapcsán?)
Alt.info: ez a tablet Android/Windows DualOs
-
Nataniel
aktív tag
-
Nataniel
aktív tag
Felesleges. a miuiandroid.hu-n egy elég masszív közösség van
regelj és nézz körbe
(reg nélkül nem tudod olvasni a fórumot)
-
Nataniel
aktív tag
-
Nataniel
aktív tag
válasz
andree04 #55596 üzenetére
Olvass úgy két napot vissza,vagy szelektálva a smart tab szóra
-
Nataniel
aktív tag
válasz
SyMbioTe #55528 üzenetére
A Sony berkein belül is van,hogy nem tűnik el... alkalmazása válogatja...
De elvben, én úgy emlékszem,hogy ha nincs beállítás,nem sűrűn fog eltűnni...szvsz.De ki lehet igazítani,ha esetleg valaki tudja a megoldást
Ha van root jogod,ezzel eltüntethető,de akkor TELJESEN. (de ha nincs fizikai gombod,ugye mondanom sem kell,hogy felesleges?)
-
Nataniel
aktív tag
-
Nataniel
aktív tag
válasz
ExtazZzi #55499 üzenetére
Két opciód van. Vagy nem volt rajta fontos adat... és akkor nincs baj... vagy volt... de akkor azt bukod... énszerintem gyári visszaállitástól meggyógyul. DE,elötte próbáld meg wipeolni,tehát ne teljesen törölni recoveryben. Esetleg valamilyen módszerrel adatmenteni.
-
Nataniel
aktív tag
-
Nataniel
aktív tag
válasz
Kristof9094 #55208 üzenetére
DHCP beállitások, érdemes még ránézni MAC szürésre,korlátozásokra, jelszó fajtájára(WEP/WPA/WPA2/WPA2PSK....),Wifi érzékenységének a mérőjére...
-
Nataniel
aktív tag
Elfogadom,és tisztelem a véleményedet. Nem tudom,hogy neked eddig mennyi vas volt a kezed alatt, de személy szerint,az én benyomásaim mások... sajnos
Hogy csak párat említsek.
Motorola Defy. Nem kapott egy frissítésnél többet. 2.1 up1-röl 2.2.2
Samsung Galaxy Note 2.3.6-tal vettem... azzal is adtam el.
Az LG is eddig ezen a sorson van.... 1 év alatt SEM kapott semmi up-ot... két pár megás hibajavításon kívül (persze van 4.4.2 rá....csak ide nem ért el, pedig független)
Samsung Galaxy Mini, Young, Pocketneo,Sony E, S4 mini... -
Nataniel
aktív tag
Kolléga jól mondja.
Azért avul el (természetesen a szó átvitt értelmében) mert csak gondolj bele... teszem azt, van egy Samsung Tabod... Az a csúcs... aztán,eltelik 6 hónap,és jön a Tab2... meg a Tab 889996765... Akkor nem teszi elavulttá az újjabb a régit? Ugyanez iPhone/Samsung/Sony vonalon...PC is... Van egy DualCore procid, aztán jön a Quad... esetleg az Octa.Saját példa. Van egy LG G Pro-m. Alig múlt egy éves. Szeptemberben. De már jött Belöle a G Pro light, a kistesó, és a G Pro kettő... Szeptemberben tavaly 170 volt a telefon, egy vagyon,vagy inkább két vagyon... Most örülhetsz, ha esetleg eladhatod 60 ezerben. A Hardverek jelentősen nem,de erősödtek, vagy a funkciók.
-
Nataniel
aktív tag
válasz
miska17 #55091 üzenetére
Snapdragon, minimálisan 600-as... LG G Pad nem rossz darab
"Olyan gépet szeretnék venni , ami nem avul el egy év alatt." - Ezt felejtsd is el... mert ha holnap megveszed,holnap után elavult,ahogy van egy erősebb gép. (persze részletkérdés... de na.)
"nem fontos viszont 3G,4G/LTE,SIM foglalat,HDMI" A 4G/LTE is az... hidd el... a HDMI meg főképpen akkor előny ha van vezeték nélküli egér/billentyűzet kombód is.... a 4G esetében a válasz.... egyszer menjen el a Wifi... a gyerek tuti hogy megnyúz.
-
Nataniel
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #55082 üzenetére
Szia Ákos!
Gyanithatóan az egyetlen fizikális különbség a burkolat lesz az "IS" javára, mert alutasakos, mint a whiskasEzenfelül maximum optimalizáció lesz szerintem.... de ha a spec. ugyanaz,gyanítom,ugyanaz a HW van benne.
-
Nataniel
aktív tag
válasz
mr.tamasbiro #55041 üzenetére
Azon felül,amiket olvastam xtab,myaudió,és társai kinai/tajwani/honkongi laposok hibáiból,igazából meg sem lepődnék semmin.
-
Nataniel
aktív tag
Feltettem már itt a kérdést,de hátha... szóval "Bocsánat,hogy OFFOLOK, de nem tipusazonos.
Probléma a következő: (hátha láttatok már ilyet,és nincs tipustopic,se nagyjából semmi a neten)
Van egy Yarvik Luna 10c az ismerősnek, egy microsd-t kapott, nagyjából két napja tette a gépbe, a gép tegnap este megfeküdt. De nagyon.
Nem kapcsol be,nem reagál semmire,nem lehet recoverybe tenni,ergo tégla módban van. (aksinál melegedik) Nem rootolt,gyári rom van rajta,nem volt piszkálva...
Semmi beavatkozás.
Van valami ötletetek,hogy mi okozhatta a problémát? (Gyanithatóan nem az sdkártya.)"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest