- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
upszilon #1411 üzenetére
Ha ennyire gagyi a szemed, miért nincs szemüveged? Nem értem ezt a mizériát, most azért, mert romlik az ember (természetes) látása, akkor mindenből vegyen nagyobbat, vagy hogy? Nekem sem a legjobb már sajnos a látásom, és néha használok is szemüveget -> probléma megoldva, bár nyilván én sem örülök neki, és ezért is kérdeztem anno többször, hogy milyen doksit olvasni egy ilyen kütyün (mert persze ha lehet, akkor azért nem viselem).
De mivel a betűméret is könnyen változtatható, ez megint nem akkora probléma, és a méret is fontos, ezért maradok a 7" gépeknél.
Harmadik, hogy egy átlagos regény (lap)mérete sem nagyobb, mint egy 7" kijelző (illetve az ebook readerek többsége 5"-7" körüli). Szóval azért nem olyan lehetetlen dolog ez.
Nálam amúgy a mobilitása abban mutatkozik meg, hogy könnyen cipelhetem, és használom suliban, otthon, máshol - és nem abban, hogy menet közben olvasom, mégis miért tenném, vagy hogy? SMS-t is nagyon ritkán írok úgy, hogy közben sétálgatok, másfelől, az csak fél perc.
Ellenben persze megértem, hogy a 10" neked emiatt jobb, de ez megint csak felhasználás kérdése. Lakásban, fotelban ülve olvasgatni jó, suliban tanulni szintén, annyi, hogy több helyet foglal a táskában és nehezebb, így cipelni kicsit kényelmetlenebb, bár attól az még hordozható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- iPad topik
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Villanyszerelés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged