Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
upszilon #1411 üzenetére
Ha ennyire gagyi a szemed, miért nincs szemüveged? Nem értem ezt a mizériát, most azért, mert romlik az ember (természetes) látása, akkor mindenből vegyen nagyobbat, vagy hogy? Nekem sem a legjobb már sajnos a látásom, és néha használok is szemüveget -> probléma megoldva, bár nyilván én sem örülök neki, és ezért is kérdeztem anno többször, hogy milyen doksit olvasni egy ilyen kütyün (mert persze ha lehet, akkor azért nem viselem).
De mivel a betűméret is könnyen változtatható, ez megint nem akkora probléma, és a méret is fontos, ezért maradok a 7" gépeknél.
Harmadik, hogy egy átlagos regény (lap)mérete sem nagyobb, mint egy 7" kijelző (illetve az ebook readerek többsége 5"-7" körüli). Szóval azért nem olyan lehetetlen dolog ez.
Nálam amúgy a mobilitása abban mutatkozik meg, hogy könnyen cipelhetem, és használom suliban, otthon, máshol - és nem abban, hogy menet közben olvasom, mégis miért tenném, vagy hogy? SMS-t is nagyon ritkán írok úgy, hogy közben sétálgatok, másfelől, az csak fél perc.
Ellenben persze megértem, hogy a 10" neked emiatt jobb, de ez megint csak felhasználás kérdése. Lakásban, fotelban ülve olvasgatni jó, suliban tanulni szintén, annyi, hogy több helyet foglal a táskában és nehezebb, így cipelni kicsit kényelmetlenebb, bár attól az még hordozható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest