- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Baltazár123 #80393 üzenetére
+1
Meglepően jól elboldogulok a céges Huawei T1 10 LTE -vel, pedig "őskövület" (Snapi 410, 1/8, KitKat). -
Somatom
veterán
válasz
sityupityu #80320 üzenetére
Hááát.... Nekem volt Motorola telóm (aka Lenovo), ráadásul ugyanazzal a Snapi 625 -tel, mint ami a Tab 4 Plus 8 -ban van. Volt benne bug gazdagon. Meg, kihasználták azt, hogy csak a 2016 utáni SOC -okon kötelező Android 7 -től a 4.x kernel. A mostani Xiaomimban is ugyanez a SOC van és még a 9 -es Androidot is az őskövület 3.x kernelre húzták rá. Nézd meg, hogy egy Samu alatt milyen kernel fut!
Más. A SOC tudná a gyorstöltést, a telómban működik is. De, ha jól tudom, akkor a Tab 4 Plus -ban csak az USB-C van meg, gyorstöltés nincs. Legalábbis a gyári töltőjével. Érdemes lenne kipróbálni egy gyári gyorstöltővel (pl. a Motoroláméval). Egyébként úgy tudom, hogy a Tab 4 8 plus is két fajta tárhely/ram kombóval létezik. 3/16 és 4/64. -
Somatom
veterán
válasz
Baltazár123 #80318 üzenetére
Pl. Whatsapp -hoz hasznos, mert az ragaszkodik a közvetlen telefonszámhoz. Meg, az Android közvetlen hívás/SMS opciója sem működik phone framework nélkül. Ostobaság, mert attól még lehetne telefonálni, csak ugyebár az Androidban a VOIP mostohagyerek.
-
Somatom
veterán
válasz
sityupityu #80307 üzenetére
A telómon 9 -es van, a PC -men custom 6 -os, a tabomon pedig 7 -es. Semmi különbség sincs köztük a gyakorlati használatban. Ha van ujjnyomatolvasód, azt a 9 -es jobban ki tudja használni, mint a korábbiak. Kb. ennyi.
-
Somatom
veterán
válasz
martin66789 #80269 üzenetére
A tünetek nand hibára utalnak, az meg hardveres bibi.
-
Somatom
veterán
válasz
anonymus89 #80259 üzenetére
Milyen tabon próbáltad? Közben volt töltés?
Miért kell az exFAT OTG -hez? Símán mehet akár az NTFS is. -
Somatom
veterán
válasz
batai15 #80255 üzenetére
Teclast -ból sztem csak egy ilyen van. Vannak hibái, de viselhetők. Viszont, töltés és OTG egyszerre nem fog menni. Tehát, amit szeretnél, az vagy mikroSD -re megy, vagy addig, amíg a tablet bírja szuflával. Ha ennél több kell, akkor minimum Samu Tab S4 + multiport adapter. Plusz egy aktív hub, mert a külső vinyónak táp is kell.
-
Somatom
veterán
válasz
dontibee #80245 üzenetére
Nem. Ezek technológiából adódó különbségek. Kivéve a fényerősséget. Azt találhatsz IPS -ben is. De, mivel a teljes panelt világítja meg hátulról, ezért soha nem lesz olyan a fekete, a kontrasztarány és a színek, mint az Amoled -nél, ahol maguk a képpontok világítanak. Egy jó IPS egyáltalán nem gáz, de csak addig, amíg nem raksz mellé egy Amoledet.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
anonymus89 #80233 üzenetére
A harmadik felejtős. Régi, X86 architektúrás Intel SOC. A másik kettő közül az M30 sztem éri azt a felárat.
-
Somatom
veterán
válasz
anonymus89 #80233 üzenetére
Ezek közül melyik Amoledes?
-
Somatom
veterán
válasz
anonymus89 #80231 üzenetére
Kezecske, bilicske.
-
Somatom
veterán
válasz
Atos23 #80142 üzenetére
Talán nem is a hajlítás mértéke számít. A másiknál, ha kilágyul az anyag, akkor a döntéstől fejnehéz kütyü alja elcsúszik, nem áll meg abban a pozícióban, amiben szeretnéd. A pöckösnél stabil marad, viszont csak minimálisan tudod változtatni a döntés szögét.
Annyiért kettőt vennék, oszt örök élet+1nap. -
Somatom
veterán
válasz
Atos23 #80139 üzenetére
Én a pöckösre szavazok. Évek óta az összes telómat, tabomat ilyen origamis tokokban használom. A másik fajtának egy idő után kilágyul az anyaga és az istennek sem marad olyan pozícióban, amilyenben szeretnéd. A pöckös hátránya pedig az, hogy 180 fokot hajlik a fedlap, ami egy idő után anyagfáradáshoz vezet. De, a Teclast pöcköse egy éve bírja, úgyhogy sztem bevállalható.
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #80129 üzenetére
Ugyanilyen a céges tab az autóban. Símán elvagyok vele. Nincs megadva Google fiók, apk -ból telepítettem a saját alkalmazásaimat. Kapott Anysoftot, Dolphin -t, TotalCommander -t, VLC -t és slussz. Talán még egy sakkot is elbírt volna, de kamionozás közben nem nagyon tudok sakkozni.
Nem használok Facebookot, de sztem símán futna böngészőben.
-
Somatom
veterán
válasz
lanszelot #80121 üzenetére
A Wikipedia szerint 5.1 -re frissíthető. Egyébként egy X86 -os Intel Atom proci van benne. De, 4.4 -en is használtam KWGT -t. Nem értem a problémát. Ha azt mondod a Google asszisztensnek, hogy nyissa meg a Youtube -ot, akkor meg fogja nyitni a Youtube -ot, ami elindul teljes képernyőn. Tádááám! Az már más kérdés, hogy utána mi fog történni. Mármint úgy értem, hogy ha az eszközből szól a média hangja, akkor a hangszórójától pár centire levő mikrofonján keresztül hogy tudna hangutasítást érzékelni? Süket lesz a saját hangjától.
-
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
Truman #80072 üzenetére
Sztem beleőszülsz, mire összehozod. Dióhéjban:
Létrehozol a kártya elején egy kis FAT32 -t, hogy a tab csatolja a kártyát. Mögé az EXT4 -et. Android 4.4 előtt módosítod a vold.fstab fájlt. 4.4 után kacifántosabb az ügy. Permissive -re kell állítanod a SELinuxot. Létre kell hoznod egy olyan csatolási pontot, ami kívül esik a tárhelyemuláción, majd ehhez csatolnod az EXT4 -es partíciót. Természetesen ezek parancssoros utasítások. A csatolást minden boot -nál meg kell ismételned, tehát érdemes automatizálóval futtatni a parancsokat. Javaslom, hogy fuss egy kört az Android szakmai topikban! Esetleg használj külső meghajtót OTG -n, Paragon -nal! -
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
sztikac #80034 üzenetére
Hotspot -tal gondolod? Működik azzal is, de minden összecsatlakozáskor kell, hogy legyen a tabon net elérés. A CC olyankor egy egyedi azonosítót kap a Google -tól. Amíg ezt nem kapja meg, addig nuku kapcsolat. A másik, hogy a legelső beállítást, összebarátkoztatást harmadik eszköz által szolgáltatott hálózaton csináld (router, teló, stb.). Ha otthon is szeretnéd használni, akkor javaslom, hogy CC Ultrát vegyél, vagy CC2 -höz külön Lanos tápot (az Ultrát gyárilag ilyennel csomagolják). Annál nincs jelszó, meg beállítósdi. Kábel bedug, oszt müxik. Saját tapasztalat, Ultrám van.
-
Somatom
veterán
válasz
saphancs #80017 üzenetére
A Huawei piacon levő termékeit nem érinti a korlátozás. Legfeljebb a frissítéseket. Figyelem az Androidos alkalmazások, a szakmai és a készülékeim topikjait. Rengeteg probléma, kérdés kezdődik úgy, hogy "frissítettem a .... -ot és azóta ...". Szvsz aki 2-3 évig stabil eszközt akar, az inkább ne frissítgessen, hanem hagyja békén, hogy tehesse a dolgát. Persze, ez szigorúan magánvélemény.
-
Somatom
veterán
válasz
Doky1988 #80001 üzenetére
Nem használok Waze -t, de úgy tudom, hogy a Wayteq -re allergiás. Nem hajlandó az X995 -ön futni. Ezen kívül, csak azt tudom tanácsolni, hogy Mediatekes tabot ne válassz! Kirin -nel nincs tapasztalatom. A Snapis GPS -ek jók. Gyorsan találnak pozíciót és nem dobálják.
-
Somatom
veterán
válasz
kispalsz #79939 üzenetére
Gondold át, hogy biztosan kell-e neked SIM -es tablet! Én a Wifis mellett döntöttem és nem bántam meg. Telóról adok neki netet és teljes értékűen tudom használni. Az általad elsőként linkelt nem tudja a B20 -at, tehát kirándulásnál előfordulhat, hogy nem lesz neted, pedig B20 -szal lehetne. Persze, SIM -es tabot is lehet Wifin használni. A második semmit sem ír a támogatott LTE frekikről, viszont amúgy sem felel meg a kritériumaidnak, mert a linkelt oldalon levő adatai szerint nemhogy az ac -t, de még az n -es Wifit sem ismeri.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #79912 üzenetére
Érdekes dolog ez a frissítősdi. Mondjuk, van egy Nugátos Tabom. Fejlesztőiben engedélyeztem a többablakos (freeform) módot. Frissül Oreora és már csak PC -hez kötve, parancssorból tudom megtenni ugyanezt. Köszi, Google!
Van egy tabom, amin Pie fut. Frissül Q -ra és az alkalmazásaim soha többet nem férhetnek hozzá a vágólap tartalmához. Köszi, Google! De jó, hogy frissült a rendszer! -
Somatom
veterán
válasz
rushty #79899 üzenetére
Nálam PC -n megy ez a három trial boot -ban. Az Android egy Marshmallow alapú, 64 bites Remix OS. Pontosabban már nem nálam, mert elajándékoztam a PC -met, úgyhogy most a 80 éves nagynéném használja a PC -s Androidot és símán elvan vele. A Wines gépét váltottam le vele, mert elegem lett a távjavításokból.
-
Somatom
veterán
válasz
rushty #79894 üzenetére
Gyorsan megnéztem, hogy melyik hsz. -emre reagáltál, mert nem emlékeztem, hogy írtam volna bármit is webkamera ügyben. Nem is írtam, mivel még sohasem használtam USB -s webkamerát Androidon. De, a régi, miniPC -s topikokból úgy rémlik, hogy csak olyan kamerák működnek, amelyeket a kernel támogat. Gondolom, vmi kezelőszoftver is kellene hozzá.
-
Somatom
veterán
Ez több, mint egy éve volt, nem hiszem, hogy érnél vmit a linkekkel. De, a módszer nem változott. Ugyanúgy Gearbesten, Geekbuyingon, stb. keresel, csak EU Warehouse szűréssel.
A Google hirtelen ezt dobta. Úgy látom, hogy 60 körül van Német raktárból, UPS -szel. 1-2 munkanapot ír rá. De, gyanús, mert a többi EU -s raktárban nincs készleten.
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #79829 üzenetére
Pc -n használtam Sony Vegas -t, Adobe Premiere -t, Aftereffectet, stb. Androidon is próbáltam vagdosni, de a renderelésen mindegyik szoftver elhasalt. Sztem az ARM eszközök még kevesek ehhez.
Kamionon a legutóbbi zűröm az volt, hogy a szélvédőn maradt a telóm és a naptól úgy bedurrant az akku, hogy kinyomta a kijelzőt. Egy tabot biztos nem tartanék nonstop a szélvédőn. A WinCE -s PNA -k soköal jobban bírják az igénybevételt.
-
Somatom
veterán
válasz
cyber86 #79827 üzenetére
Sztem ez, így, nem lesz nyerő koncepció. Ami mindenre jó, az igazából semmire sem. A kamionnál a navi nem játék, oda célhardver kell. Androidosban pl. Wayteq X995BT (esetleg a 7" -os Max). A magam részéről a WinCE -s rendszert preferálom. Két Wayteq X985BT -m van (az egyik a tartalék). Három éve megy, napi tizenórás kijelzőidőkkel. Plusz a Teclast T10 a szórakozáshoz.
-
Somatom
veterán
válasz
sanya53 #79792 üzenetére
Mivel egy Androidos tablet topikban tetted fel a kérdést, ezért feltételeztem, hogy Androidot szeretnél használni rajta. Minden más esetben rossz a kérdésed, mivel almát kéne hasonlítani a körtéhez. Ráadásul úgy, hogy még a felhasználási paramétereket sem közölted. E-book olvasáshoz jobb az iPad kijelzőjének képaránya. Filmezéshez a Huawei -é a jobb. Tárhelybővítés, szerverek futtatása, perifériák csatolása, stb., stb?
-
Somatom
veterán
A T5 felbontása alacsonyabb, mint a Samué, ráadásul IPS. Nekem nagyon bejön a T10 -em Sharp kijelzője ezzel a 2560x1600 -as felbontással. Ez a 70 -es ársávban van. Persze, a magas felbontásnak megvannak a hátrányai is. Tegnap betévedtem egy Samsung boltba és megtapiztam egy S4 -et. No, igen. Az Amoled teljesen más liga. Viszont az ára is.
-
Somatom
veterán
válasz
Game-over #79773 üzenetére
Hmmm... az érdekes. De, honnan szedi hozzá az eredeti távirányító gombelrendezését? Valamikhez hozzá kell rendelnie az egyes funkciók jeleit. Lefosom a bokám, ha azt válaszolod, hogy a telóval, az eredeti távirányítóról készített fotó alapján leképezi a virtuális kezelőfelületet.
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #79771 üzenetére
Nem feltétlenül kell gyártóazonosság. Az LG TV -vel a Xiaomi is azonnal összebarátkozott (az infra kezelő alkalmazására volt telepíthető utasításkészlet az LG tévéhez). A box viszont nem akart engedelmeskedni. Anélkül meg nem sokra megyek azzal, hogy a tévét tudom kapcsolgatni.
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #79768 üzenetére
A teló infrája csak küldeni tud jelet, fogadni nem. Ezért, klasszikus módon nem tanítható. Csak előre definiált utasításokat lehet rá letölteni. Nem találtam olyat, ami az adott box -szal működne.
A Telekomos alkalmazás viszont nem infrát használ, hanem webes vezérlést, így bármilyen Androidos eszközzel működik, ami a box -szal közös hálón lóg. -
Somatom
veterán
-
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #79654 üzenetére
Az MHL már elavult. Az új samukhoz van gyári multiport adapter.
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #79652 üzenetére
Tudomásom szerint a Tab S4 támogatja a HDMI kimenetet (mint, ahogy 8 -tól az összes S és Note, de már nem MHL protokollon). Hirtelen ezt a videót találtam.
-
Somatom
veterán
Ezért vettem a Teclast T10 -et. Azon van külön mikro-HDMI port. De, ez sem fenékig tejfel, mert 16:10 -es a kijelző, ezért a kiadott kép gyászkeretes a 16:9 -es monitoromon. Ahogy írták, okos TV -vel szokott működni a wireless képátvitel. De, ez sem 100%, mert a stock Androidon a Google tiltja ezt a funkciót (szoftveresen, a build.prop -ban). Tehát, gyártófüggő, hogy megy-e a Miracast. A Chromecast viszont mindegyikkel megy. Annak viszont az a hátránya, hogy minden indulásnál net kell neki, mert a Google -től kap egy azonosítót. Utána viszont meglepően jól használható a képernyőtükrözés. Akciójátékra alkalmatlan, de netezni, filmezni, fórumozni símán lehet vele. Egy CC Ultra -m van, azzal teszteltem.
MADcat:
Meglepne, ha a T3 tudná. Az új Huawei telók támogatják, de az más protokollon megy (nem MHL), amihez USB-C kell. -
Somatom
veterán
válasz
gardener #79639 üzenetére
Ez a Rapoo is kékfogas Egy E6300 -at vettem. Ez akkus, a 6100 -as ceruzaelemes. Ez a külön bill koncepció nekem jobban bejön, mint a tokba integrált. A linkben a funkcióbillentyűk inkompatibilitására panaszkodik a tesztelő. Valószínűleg Ő nem ismerte az External Keyboard Helper -t.
Engem nem zavart a megvásárlásban az, hogy IOS -hez optimalizált, mivel előtte Apple BT bill. -t használtam Androidon.
-
Somatom
veterán
válasz
Atos23 #79551 üzenetére
Nagynénémmel van személyes tapasztalatom, aki 80 éves. Én is azt gondoltam, hogy a tablet a tuti. Aztán a kezébe adtam az enyémet és kiderült, hogy az érintésvezérlés nem megy neki (rossz a keze, nem mennek a fínom mozdulatok, bökések). Úgyhogy PC -s Android lett belőle, egérrel, billentyűzettel. Ezt csak gondolatébresztőnek írtam arra, hogy olyasmin is el tud hasalni a terv, amire nem is gondolna az ember.
-
Somatom
veterán
válasz
kisspall #79542 üzenetére
Bevallom, ez nekem kimaradt. Telón próbáltam az Android Auto -t, de már azt sem értettem. Ha az egyik kezemet a se...mbe dugom, akkor is különbet hozok össze egy normális launcher -ből. Innentől nem nagyon érdekelt ez az autós Android vonal. Pedig, sztem kevesen töltenek itt nálam több időt autóban. Szvsz itt tart ma a Google tudománya.
-
Somatom
veterán
válasz
csabyka666 #79387 üzenetére
Ne általánosíts! A tieddel vmi baj van. Aktívan használok Snapi 4xx, 1/8 -as tabot (Mediapad T1 10). Nyilván megvannak a hardverből adódó hátrányai, de ilyen feléledési késés nincs. Térkép, Dolphin, MyTV, Sygic símán futnak.
-
Somatom
veterán
válasz
Stooner #79373 üzenetére
Nem azért vettél Magyar terméket, hogy aztán magadra legyél hagyva!
ITT kéne érdeklődnöd, mert ha jól értem az oldalukon írtakat, akkor a CC híres a support -járól.
A CC -vel kapcsolatos tapasztalataimon alapuló magánvéleményem az, hogy az esélyed kb. annyi, mint a trójai falónak az epsomi derby -n. -
Somatom
veterán
válasz
#58984960 #79364 üzenetére
De, van. Épp azt írtam. Kikapcsolt kijelzőnél nyomvatartod egyszerre a hang fel és a power gombot. Akkor be tudsz lépni a recovery menübe. De, hogy ott mit tudsz elérni, azt nem tudom, mert a recovery gyártónként eltérő. Nézz utána a neten, hogy annak a csodának milyen a recovery -je!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robogó, kismotor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest