Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Helló Uram

Valóban, WayteQ x995 -öm van Androidos navim, nem fut tényleg sajnos a Waze! Egyenlőre saját telefonomon van megoldva, iPhone, viszont ez a melegek miatt túl melegszik és lehal

Ezért szeretnék valami 7-es tabot, az elég bőven nagyságra is nekem személyautóba...
Sofőrködöm, így napi 500-600km -t megyek, szeretem a Wazet több ok miatt is, mind torlódások, mind rendőr, mind baleset miatt, jelez időben, és eltudom kerülni.
Nyilván tudom konkrét GPS ha több címed van jobb erre a célra, mint pl az iGO.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Apple Ipad Pro 12.9" (2021)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX