-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
neophyte79 #85569 üzenetére
Nincs értelme ilyet gyártani. Manapság ez már teló méret.
-
Somatom
veterán
válasz
neophyte79 #85567 üzenetére
Áhhh. A 8 coll is ritka, mint a fehér halló.
-
Somatom
veterán
Samu S7, S7+ -nak tudja vki a szervízmenü behívó kódját? A *#*#4636#*#* -ra nem reagál.
-
Somatom
veterán
válasz
bollokcs80 #85557 üzenetére
Engem nem nyűgözött le a DeX. Inkább a Freeform Multiwindow módot használom a Tálca alkalmazással. Ez Nugáttól minden Androidos eszközön elérhető (ha nem jönne be a Lenovo desktop módja).
-
Somatom
veterán
válasz
MostaPista #85542 üzenetére
Olvastad az itteni tesztjét?
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85520 üzenetére
A Note 9 -em még garis. Már bőven futott a Note 10, amikor az utolsó 9 -eseket akciózták és úgy vettem vmi 220 -ért a 8/512 -est. Nem szoktam sűrűn cserélgetni a telóimat. Sztem ez még két évet elketyeg és úgy már nem volt rossz bíznisz.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85518 üzenetére
Próbáltam találni a felhasználási módomhoz olcsóbb alternatívát, de valahol mindíg kilógott a lóláb. Így meg pár évre letudtam ezt a problémát.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85516 üzenetére
Megtetszett az ökoszisztéma. Sztem jelenleg a leginnovatívabb Androidos gyártó.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85514 üzenetére
Aktívan használok pár Google szolgáltatást, úgyhogy az új Huawei tabok, telók nálam kiesnek a pixisből.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85468 üzenetére
Nekem egy Vorke V1 van. Vagyis, nagynénémnek, mert neki ajándékoztam, mert én már nem használtam. De, azon is Android (Remix OS) az alapértelmezett.
-
Somatom
veterán
válasz
MostaPista #85452 üzenetére
Vannak gyári billentyűzetes tabok, de csatlakoztatható szabványos billentyűzet USB -n, vagy bluetoothon is.
SIM nélkül úgy csatlakozik a Webhez, mint bármilyen más, Wifis eszköz (pl. ahogy egy laptop). -
Somatom
veterán
válasz
KicsiBGery #85419 üzenetére
Sztem jó választás erre a célra. 16:9 -es a kijelzője, tükrözésnél nincs gyászkeret. Kb. fél éve próbáltam, akkor az új TVGO is kiment HDMI -n (külső megjelenítő elvileg nem támogatott).
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #85417 üzenetére
Mlért írod ezt? Neki nem az USB-C 3.1 a fontos, hanem a HDMI. Olyanból kettőt is írtam 100 alatt. Természetesen az S7 is tudja (különben meg sem vettem volna) és itt már lehet választani a Samsung hype DeX és a képernyőtükrözés között. Ha azt gondolod, hogy a DeX a tuti, hát a nagy szart! Pl. a Kodi el sem indul kisablakban. De, a legszebb, hogy a Róka indításakor EZT dobta. Ebben az a vicc, hogy kb. a Firefox az egyetlen böngésző, ami normálisan kezelhető egérrel. Telenor MyTV -re is ezt dobja a DeX. Évek óta használom ezeket egérrel boxokon, tabokon, telókon. Önmagában a DeX sem akkora kunszt. ADB -n kell engedélyezni a Freeform Multiwindow módot és kb. bármelyik droidos tabbal ugyanott vagy. Szóval, ami a HDMI -t illeti, az S7+ -om nem sokkal tud többet 350 -ért, mint az M16 70 -ért. Csak, az M16 -nak van egy egérkezelési hibája, ami megnehezíti a használatot.
-
Somatom
veterán
válasz
KicsiBGery #85415 üzenetére
Azért kérdeztem, mert sejtettem, hogy vmi ilyesmi lesz az elképzelés. Nos, ez nem így működik. A képkimenethez nem feltétlenül kell USB-C (pl: a Teclast T10 mikro USB -s és van HDMI kimenet). USB-C esetén sem kell 3.1 a HDMI -hez (pl. Teclast M16). De, a legfontosabb, hogy az USB-C 3.1 egyáltalán nem jelent automatikusan HDMI kimenetet. Ahhoz kernel támogatás is kell.
-
Somatom
veterán
válasz
KicsiBGery #85413 üzenetére
A C -t még értem. De, mihez kell a 3.1?
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85391 üzenetére
A 8/256 -ot hivatalosan nem forgalmazzák nálunk. Ergo nuku 3 év hivatalos, Samsung gari.
-
Somatom
veterán
válasz
F.B.I. #85389 üzenetére
Hát ez az! Régebben én is hurcoltam mindent. De, kéthetente váltunk és olyankor ki/be kell pakolnom a kamiont. Nem akarok annyi mindent hurcolni két országon keresztül. Teló, tablet, itthon a NAS, ennyi. A kamionban a tablet a TV -m is. Itthon meg a PC -m, mert rádugom a TV -re.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85387 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85385 üzenetére
Nem átlagos felhasználó vagyok. Hónapokig próbáltam olyan olcsóbb megoldást találni, ami megfelelne, de nem nagyon volt. Chromebook -tól, az érintős monitorig átnéztem a lehetőségeket, de valami mindíg hibádzott. Beleuntam és a múlt héten megvettem ezt.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85383 üzenetére
Van más matek is. Én csak azért nem vettem ismét Teclast M16 -ot, mert van egy csúf, szoftveres bugja, amivel a többség sosem szembesül, de nálam ellehetetleníti a használatot. Egyébként teljesen elégedett voltam vele. Ez a tab durván 70 rugó. Egy S7 LTE pedig 250. Ha két évenként kukázok egy M16 jellegű tabot, akkor összköltségben hat év alatt sem költöm el egy S7 árát. Hat évesen az S7 is csereérett lesz és akkor még nem beszéltünk az akkuk öregedéséről.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85380 üzenetére
A feladathoz kell választani az eszközt. Sztem az S7 csak "spéci" igényekhez nem overkill. Egy S6 lite, vagy az új S7 FE is bőven elég általános felhasználásra. Csak nem szabad elvárni, hogy egy most kifutó, középkategóriás tablet öt év múlva is gördülékeny legyen.
Kíváncsi leszek, hogy a Huawei mi újat tud mutatni. Részemről csak tech érdeklődés, mert a Google egyes alkalmazásait aktívan használom. Sztem a Samsung ökoszisztéma is nagyon jó. TV -m, telóm, tabom van tőlük és remekül együtt tudnak működni. Az az igazság, hogy még fel sem tudtam tárni a lehetőségeket, csak a felszínt karcolgatom. Szvsz. a Samsung jelenleg a leginnovatívabb Androidos gyártó. -
Somatom
veterán
válasz
tybsen #85376 üzenetére
A mostani tabodnak újkorában is egy jóindulattal középkatkategóriás szíve volt, alulméretezett GPU -val és erre pakolták rá a fos TW -t.
Az S7 -ben pedig egy csúcskategóriás SOC van és az One UI is sokkal jobb, mint anno a TW. Szvsz a kettő eleve más ligában indult. Nem hiszem, hogy átlag felhasználással egy S7 -et meg tudsz akasztani. Pl. TV + Google Térkép + pár lappal nyitott böngésző símán megy egyszerre DeX módban. Talán egy Adobe Premiere + CAD + függvényes Excell meg tudná izzasztani, de az meg nem átlag használat. -
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85370 üzenetére
+1
Főleg, ha engedélyezed és használod a freeform multiwindow módot. Az jó étvággyal fogyasztja a RAM -ot.
Tulképp a DeX is arra épül és már magán a tabon is lehet használni, nem kell hozzá külső megjelenítő. Sőt, elvileg a tabom lehet a telóm DeX megjelenítője, bár ezt még nem próbáltam. -
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85348 üzenetére
Ez felhasználás függő. Nekem praktikusabb a tablet, mint a laptop. Azért egy 12,4 -es kijelző nem olyan pici. Utazáshoz elég. Befér a motor tanktáskájába, autóban utasként fejtámlatartóra, stb. Egy 15+ laptop nekem már nehézkes. Otthon meg úgyis kitolom a képet TV -re.
-
Somatom
veterán
Valahogy úgy. A 270 és a 350 között van elég különbség ahhoz, hogy az átlag user bevállalja a kompromisszumokat. Ami azt illeti, bár szeretem az Amoledet, de beletörődtem volna egy Samu IPS -be. A SOC -ot sem hajtottam volna ki. Egyedül a vezetékes DeX hiánya (ha hiányzik belőle) az, amivel nem tudnék kompromisszumot kötni. Ez meg elég egyedi igény.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85325 üzenetére
Sztem a torz kép zavaróbb, mint a fekete sáv.
-
Somatom
veterán
Úgy rémlik, hogy van 512 -es is, de olyat még nemzetközi hírdetésben sem láttam. De, nem a tárhely a lényeg, hanem a 6 vs 8GB RAM . Ha Samunál megküldöd a DeX -et, akkor az tud szűk keresztmetszet lenni. Alap Lenovoban nem tudod asztali üzemmódhoz használni a képkimenetet, mert az csak a pro -ban van.
-
Somatom
veterán
válasz
F.B.I. #85256 üzenetére
Jut eszembe. Tudnál tesztelni? A Gboard billentyűzetnek van floating (lebegő) módja. Ebben a videóban az ember a hangbevitelt nyomatja, de látható, hogy megjelenik a kijelzőn a billentyűzet DeX módban. A kérdés az, hogy DeX módban valóban használható szövegbevitelre a floating billentyűzet?
-
Somatom
veterán
válasz
F.B.I. #85256 üzenetére
Ne fájdítsd a szívem!
Szereztem egy másodállást, úgyhogy van kredit, remeg az ujjam a rendelés gombon, de drágállom egy méretes kijelzőért. Ráadásul kéne a mobilnet, ami tovább drágítja. Megvárom a lite -ot, hátha abba is belerakják, ami nekem kéne. Nem sok reményt fűzök hozzá, mert HDMI kimenet nem szokott lenni a Samu lite -okban.
-
Somatom
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #85198 üzenetére
Alapvetően ez nem Samsung találmány, a freeform multi window módot Nugáttól minden Androidos teló, tablet tudja.
-
Somatom
veterán
válasz
Zsolt7981 #85162 üzenetére
A Whatsapp mindíg is egy eszközt engedett egyszerre. Ez nem összekeverendő a webes Whatsappal, mert akkor is csak egy eszköz van bejelentkezve, a másik azzal közös hálón, annak a bejelentkezését használja.
Épp azt magyaráztam, hogy a SIM -es tab kevés. Az még lehet csak netes tab is. Olyan SIM -es tab kell, amiben van phone.framework, tehát SMS -t és GSM hívást tud kezelni. -
Somatom
veterán
válasz
Zsolt7981 #85155 üzenetére
Akkor azt előre el kell végezni, mert párhuzamosan kell net a tabnak és SIM a telónak. Ha a tabba teszi a SIM -et, hogy legyen net, akkor nincs mit a telóba rakni.
Ha nem használsz Google szinkront, akkor nem lesznek névjegyek a tabon, ha annak nincs saját névjegyzéke. Egyébként nem vágom, hogyan használtad több készüléken párhuzamosan. Az előbb bejelentkeztem a tabra és pár perc múlva jött az üzenet a telómra, hogy inaktív lett a fiókom, mert máshova lett regisztrálva a telefonszám. A Whatsapp pedig nem díjazza a gyakori oda-vissza regisztrálást, ecccercsak küldi a figyelmeztetést. Úgyhogy én gyorsan visszaregeltem a telóra és befejeztem a tabbal való kísérletezést. -
Somatom
veterán
válasz
Zsolt7981 #85152 üzenetére
Ez, így nem teljesen pontos.
Valóban van ilyen opció, de ahhoz a wifis eszköznek közös hálón kell lennie kell egy olyan telóval, amin a bejelentkezés fut. Kétlem, hogy ez a feltétel a nagyszülőknél megvalósítható.
Szerk.
Gyorsan telepítettem egy wifis tabra. Már a bejelentkezésnél elakadtam, mert SMS -t akar küldeni a beazonosításhoz. Phone.framework nélkül SMS fogadás sincs. -
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85145 üzenetére
Persze, hogy észreveszem a különbséget. Csak "elviszi" a film. Hogy őszinte legyek, igen kevés olyan produkció van, amitől nem sajnálom a tárhelyet arra, hogy HD -ban töltsem le magamnak.
-
Somatom
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #85140 üzenetére
Egyébként 28. -án mutatják be az S7 Lite -ot.
-
Somatom
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #85138 üzenetére
Gondolom, ennyiért Wifist kapsz. Van, amihez az IPS, van, amihez az Amoled célszerűbb. Az S7+ kijelzője nagyobb. Egyéni preferencia dönti el, hogy melyik a jobb. Nekem a plusz lenne, de annyit nem szeretnék adni érte. Most vmi alternatív megoldást keresgélek.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85133 üzenetére
Ha jó a film, akkor belefeledkezem és már fel sem tűnik az SD. Pedig HDMI -vel szoktam nézni 32 collon is. Amelyik filmnél feltűnik, azon meg a HD sem segít.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85112 üzenetére
Szerk. Benéztem. Elsőre úgy esett le, hogy HDMI -s tabot keresel.
-
Somatom
veterán
válasz
Luissimo #85108 üzenetére
Az M16 esetében kizárt. Soxor használtam. Pendrive -ot símán vitte, SSD -t, HDD -t meg kellett tápolnom. Aktív HUB -bal is ment. NTFS -t, exFAT -ot alapból nem ismeri, Paragon kell hozzá.
Egyébként pont azt szerettem benne, hogy DC porton töltés közben is volt OTG, így nem merült a tab, amikor periféria volt az USB-C -n. -
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85076 üzenetére
A Miracast tiltás miatt vettem. Később derült ki, hogy a Miracast -tal ellentétben a CC -nek minden beindításnál net kell a konfigurációhoz (egy azonosítót kap a Google -tól). Nekem viszont a kamionban nem mindenhol volt netem. Persze, otthoni felhasználásnál ennek nincs jelentősége. Egyébként nagyon jó kütyü. Én a Lan -t preferálom, ezért vettem Ultra -t. Ahhoz gyárilag csomagolják a lan adaptert, de a többihez is beszerezhető. Most már van egy komolyabb cucc, a CC with Google TV. Most már inkább azt venném, plusz egy lan adaptert. Ezen kívül, a Xiaomi Mi boxok is tudnak hivatalos Chromecastot. Érdeklődj a Chromecast, vagy a MiBox topikokban!
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85072 üzenetére
A képernyőtükrözésen kívül, CC kompatibilis appoknál ki tudod adni a streamet közvetlenül a CC -re és akkor tehermentesedik a tab. Pl. Telenor MyTV, HBOGO, Youtube, stb. A HBO -nál a csájnataboknak általában nincs HD támogatásuk, a tartalom mindenképpen SD. A CC viszont támogatott. Legalábbis az Ultra biztosan (nekem az van). Asszem, hogy az Ultránál a 4K is támogatott.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85065 üzenetére
Android 6 -tól a Google tiltja a build.prop -ban. A legtöbb gyártó ezt felülbírálja, de a stock Androidot futtató eszközökön nincs Miracast. Nem tudom, hogy a Huaweinél mi a szitu. Egyébként a Chromecast -nak is vannak előnyei.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85062 üzenetére
Külön hardverrel lehet TV -re is. Ha a tab engedi a Miracastot, akkor egy EZ Cast (vagy hasonló), filléres csájnakütyü elég hozzá. Ha le van tiltva a Miracast, akkor eredeti Chromecast kell hozzá. Egyébként az okostévék is szoktak tudni screen mirroringot. Egyik mód sem egyenlő a kábeles HDMI -vel, de a semminél jobbak.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85060 üzenetére
Esetleg wireless képernyőtükrözést tudsz csinálni.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85057 üzenetére
Ez nem így működik. Az USB-C nem jelent HDMI kimenetet. Ahhoz USB3 kell és képkimenet támogatás. Pl. az említett P11 csak USB2 és nincs képkimenet. A P11 Pro USB3 és van képkimenet.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract® #85054 üzenetére
Tudomásom szerint olyan csak egyes Samsungokon és a Lenovo P11 pro -n van. Az enyémen mini HDMI van, azzal használom TV -n.
-
-
Somatom
veterán
válasz
Luissimo #85006 üzenetére
Nem trükköztem vele semmit. A GPS állandóan be volt kapcsolva, de ugyebár az csak akkor aktív, ha egy app használja. Forgalomfigyelésre és cégek keresésére használtam a kamionban. Elindítottam a G. Térképet és ugyanolyan gyorsan mutatta a helyemet, mint a telóm. A CamSAM is azzal indít, hogy pozícióba áll és az is gyorsan megtörtént.
-
Somatom
veterán
válasz
t72killer #84997 üzenetére
Passz. Anno egy MTK -s telómhoz vettem egy jelerősítő kütyüt. Egyik műanyag dobozkában volt egy kültéri antenna, a másik dobozkát a teló hátuljához kellett nyomni, és USB -ről megtápolni. Félsiker volt. A telón parádés lett a jel, viszont a kocsiban minden más eszköz elvesztette a hódjait.
-
Somatom
veterán
válasz
t72killer #84987 üzenetére
Igen is, meg nem is. A Guglinak, vagy a Waze -nek hiába magyaráznám, hogy 18m hosszú vagyok, 4m magas és 40 tonna. Szóval, IGO, csak nem Androidon. Kipróbáltam a tabomon a Nextgen -t, de olyan bugos volt, hogy a próbaidő végén uninstall lett. Amúgy sem bízok a telós, tabos megoldásban. Navisat játszani talán jó, de nekem az kevés.
-
Somatom
veterán
válasz
banderas362 #84983 üzenetére
Nagyon nem ugyanaz. Nem véletlenül tiltja sok gyártó.
-
Somatom
veterán
válasz
banderas362 #84980 üzenetére
Tudomásom szerint a Samsung tiltja ezt a ficsőrt.
-
Somatom
veterán
Ha ez az, akkor ilyet én nem vennék.
-Snapi 450. Belépő szint.
-Nincs auto fényerőállítás és alacsony a max fényerő. Napszak szerint még megoldható a fényerőállítás, de ha nappal alagútba mész, akkor vakulsz (hacsak a navi nem állítja a fényerőt), ha meg bal hátulról kapod a napot, akkor nem látsz semmit.
-Nincs OTG. Nem tudsz kollégáktól kapott tárakról filmeket másolni.
Én amúgy sem használnék Androidos tabot kamionos navira. Nem szélvédőn, napi 13-15 órás SOT -okra vannak tervezve. Négy éve megy a 20 rugós, Wayteq x985BT a szélvédőn. Ha pedig online forgalominfós céleszköz kell, akkor zsebbe nyúlva TomTom. -
Somatom
veterán
válasz
cidalain #84925 üzenetére
Nem egészen. Két 10" -os tab megy a kamionban, de egyik sem a szélvédőn van. DAF -fal megyek. Annak nagy, benyúló asztala van a középkonzol tetején. Azon van a céges tablet, egy odacsinált, fix tartóban. A középkonzolból még ki lehet húzni egy tálcát, azon van a sajátom.
-
Somatom
veterán
Az a baj, hogy minden úgy kezdődik, hogy csak e-mail, meg böngészés. Aztán beélesedik a Google fiók, az összes szinkronjával. Majd, ezt megfejeli a Facebook app és már rogyadozik is a rendszer. Én használok egy ősrégi, céges, Mediapad T1 10 -et. 1/8 -as és el lehet vele lenni. A kollégáim állandóan szenvednek vele és kérnek, hogy segítsek. Ránézek és persze aktív Google fiók, Play, telepített, önfrissülő alkalmazások, stb., stb. Amikor mondom, hogy kezdjük azzal, hogy ezeket töröljük, akkor meg hápognak, hogy akkor hogy fognak az asszonnyal kommunikálni, meg Facebookozni.
-
Somatom
veterán
válasz
dragon1993 #84882 üzenetére
Teclast M16. Nagyobb kijelző, 16:9 -es képarány.
-
Somatom
veterán
válasz
bviktor93 #84878 üzenetére
Tegyük tisztába a dolgokat! A DeX egy asztali felület. DeX nélkül is ki lehet küldeni a képet HDMI -n és akkor nézhetsz Netflixet TV -n. Pl. Teclast M16 -on van HDMI kimenet, de mivel nem támogatott eszköz, ezért HD nem lesz. A Samsungnál drágán mérik a HDMI -t. Jobban jársz, ha a TV -s Netflix HD -hez külön eszközt veszel. Pl. Chromecast.
-
Somatom
veterán
válasz
M.Ildiko #84758 üzenetére
Van légegerem, de ez a hadonászás nem az én világom. Idegesít. Egyébként sem oldja meg a fő problémát. A legtöbb böngésző csak az ujjszéthúzós nagyítást ismeri. Ez tapipadon megoldható, de egérrel nem. Az egérrel is kivitelezhető duplakoppos nagyítást nagyon kevés app támogatja. Zoom gombokat pedig utóljára a Dolphin -ban láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest