Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Szerintem ebben semmi furcsa sincsen. Van a két rendszernek metszete és van, amit csak az egyik tud. Ha olyat szeretnél, amit csak az egyik tud, akkor nincsen választásod. Akkor sem, ha mondjuk más dolgokban az lenne a jobb.
Aztán azon lehet elmélkedni, hogy ha csak a metszetben lévő dolgok fontosak, akkor azokban melyik a jobb.
Olyan is lehet, hogy nem jobb-rosszabb csak más.
Ebben pedig a megszokás is elég sokat tud számítani. Bármelyik rendszert használtad korábban sokat, ha úgy akarsz váltani, hogy azt várod el tőle, amit az előzőtől, akkor szinte biztosan csalódni fogsz.
Én megjegyeztem, hogy nekem az s6 lite nem jött be. Sokat hibázott. Lehet meg tudtam volna szokni. Viszont a jegyzetelős appok andoridon nagyon gagyinak hatottak. Csomó funkció hiányzik az ios verzióhoz képest. Mielőtt rájöttem meglepő volt nekem, hogy ugyanazon appnak mennyivel rosszabb az értékelése droidon. De ilyen 4.8->3.2 szint. Ezen nem segít a megszokás.
Gondolom nem véletlenül van nagyságrendekkel több jegyezetelj ipaden videó/cikk, mint androidon.Aztán ez még mindig nem ennyire egyszerű, mert a legjobb jegyeztelési lehetőség jelenleg a win10-es onenote. Csak hát arra meg akkor semmi más nincsen amit tollal lehetne normálisan kezelni, csak ez az egy app, és közben meg brutál drága a hw. (ios és droid onennote nagyon buta).
Határozottan nincsen mindenben jobb kategria. A legkisebb kompromisszum lehetséges maximum.
Szóval szerintem teljesen legit, hogy az igényeid alapján megmondták őszintén, hogy arra nem lesz jó neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX