-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
0519
senior tag
válasz
cidalain #91382 üzenetére
A műszaki fejlődés amire kíváncsi vagyok, ha nem jött le eddig, az ugyanakkora helyre nagyobb cella mennyiség besűrítése. Erre már képes az emberiség. 5 év alatt fejlődtünk ennyit.
Az spec. igaz, hogy a 47000 ft-os árhoz valahol vágniuk kellett. Az akku egy élhető / érthető kompromisszum.
Aggaszt egy csöppet, de minden info birtokában elfogadtam és megvettem. -
0519
senior tag
válasz
cidalain #91367 üzenetére
Köszi a kupont!
Megrendeltem az Iplay Pro 50 mini -t 47eFt-ért.
Az akku mérete és a szoftver csöppet aggaszt, de ilyen áron hajlandó vagyok kompromisszumra.XDA-n nézelődtem rendelés előtt és úgy láttam, hogy volt aki GSI ROM-ot tudott telepíteni az 50 Pro készülékre, így bizakodó vagyok.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
cidalain #91361 üzenetére
Basszus, ha tudom, inkább ezt veszem meg.
Helio G99, 8/256 GB, és +1000 mAh akksi (5000).
Kínai raktárból 56k. -
Beni2360
félisten
válasz
cidalain #91359 üzenetére
Én vettem hozzá flip tokot (már közben lejebb ment az ára) és a pille könnyű 277g tab egyből 420g-ra ugrott. Teljesen elveszett a súlybeli előnye. Úgy hogy szépen levágtam a flipp részét és lett egy prima szilikon tokom. Hozzá csiszoltam a tok eléhez nem is áll el a súlya pedig így 365g lett ez még bele fér.
És 2 db edzett üveget.
Sajnos az aksi nem acélos. -
wolf88
aktív tag
válasz
cidalain #91346 üzenetére
Mindenképp olyan eszköz kell,amihez van kijelző, tabata edzéseket tart, azért nem mindegy,melyik és milyen zene jön éppen. Mielőtt meg lett volna a reset, beléptem a tabletbe, de nem volt egyetlen fiokba se bejelentkezve. Tesóm se emlékszik,hogy kinek a fiokja volt rajta eredrtileg, de akkor holnap probalkozom még, van két esély, aztán ha egyik se, akkor ennyi, nem tudom hogyan lehetne működésre bírni. Amugy biztos,hogy letoltott egy friss firmware-t, mert a segéd programmal telepitette. Egy nagyobb méretű fajl volt.
-
-
válasz
cidalain #91259 üzenetére
Újban aktív tollal a Samsung Galaxy Tab S6 Lite lehet jó, ehhez gyárilag jár a toll. Viszont vezetékes képátvitelt nem tud (semmi nem tud 150k alatt ilyet),
A Tab S6 Lite-ot pont nem ismerem, de a sima S6 tudja a vezetékes képátvitelt és azt meg lehet kapni 150 eft alatt.
-
Danecay
addikt
válasz
cidalain #91278 üzenetére
Köszi a választ! Megnéztem és elég jól hangzik. 40K-ért találtam nem Mini-t is EU-s raktárból, az nem lenne jobb választás? Nagobb verziószámú SoC UNISOC 606 vs. 618, igaz utóbbiban verzióra kisebb számú, de frekvenciában gyorsabb Mali grafikus gyorsító van, Mali G52 Gaming, míg a Mini UNISOC 606-osában, Mali G57 és elvileg Antutuban is többet hoz a nem Mini. Továbbá jobb a hátlapi kamerájának a felbontása 8 vs. 5 MP, és az aksija is nagyobb 2000 MAh-val, 6000 vs 4000MAh.
-
cidalain
veterán
válasz
cidalain #91258 üzenetére
Újban aktív tollal a Samsung Galaxy Tab S6 Lite lehet jó, ehhez gyárilag jár a toll. Viszont vezetékes képátvitelt nem tud (semmi nem tud 150k alatt ilyet), így vezetéknélküli megoldás felé kéne elmenni. Pl a TV-t felokosítani egy androidos HDMI stick-kel (nyilván ez külön költség, de talán ezzel együtt is beférsz a keretbe)
Ha az aktív tollat is el tudod engedni, akkor megoldás lehet pl Realme Pad, Redmi Pad vagy Xiaomi Mi Pad 5 is (ez utóbbihoz külön vehető aktív toll, de valami horror áron)Használtban valami ex-csúcs Samu, pl Tab S7, ez már külön átalakítóval ugyan, de tud madzagon is képátvitelt. Nem tudom milyen áron szerezhető ez be. Kompatibilis az S-Pennel, így elvileg a tollas érintés is mehet.
-
coolpet
senior tag
válasz
cidalain #91050 üzenetére
És ha használtban gondolkodom, és 8"?
A legtöbb ebook reader 6"-os...
Nekem van egy LG Gpad 7, még Kitkat van rajta, jó is lenne talán csak a gyerek 3 éves használata során sokat esett és a kijelzője befolyt, kifényesedett -
Somatom
veterán
-
-
-
kopi72
aktív tag
válasz
cidalain #90726 üzenetére
Szia, tisztaban vagyok vele, hogy ők nyertek, ez van majus 15 ota ragum a fuluket.. Viszont ami furi, h geekbuyingtol megrendeltem preorderben, viszont nem latom a bejelentkezett pagemen azt, pedig kifizettem pay-pallal.
Nincs az oldalakony nyoma, h vettem ilyent toluk es kifizettem, pedig kifizettem :-) jott is rola toluk email -
volandy
senior tag
válasz
cidalain #90437 üzenetére
Pixel 4-m van. Azon megy. Azt mondták, hogy amelyiken nem megy az nem jó rá. Vegyek olyat amin megy.
Ha be is fognám a telefonomat akkor kéne egy másik telefon mert vagy kiszolgálok vagy telefonálok. De az hogy a Pixelt sajnálnám befogni erre az egy dolog, de kicsi is egy 8" tablet az már jó lenne. Azért is vettem ezt a telefont amikor kijött mert ez volt a legkisebb telefon az iphonon kívűl ami jó is! -
Beni2360
félisten
válasz
cidalain #90412 üzenetére
Most akcios az iPlay50 proo a BG-nel.
Ez igy mar jó ár? -
válasz
cidalain #90321 üzenetére
Köszi!
Olvasgattam az összefoglalót, a Netflix meg egyebek mennek ezen a Realme-n? Mármint hogy megvan rajta a szükséges certificate? Ha igen, akkor meg is van a nyertes.
Most épp a Lenovo P11-eket nézegetem, pár belefér 130k-ba, de eléggé összezavar a sok típus.
Meg nézegetem ezeket a Redmi Pad-okat, elég fura, hogy Xiaomi boltoknál 4/128-as van, egyéb - általam nem ismert - helyeken, ezeknél olcsóbban akad 6/128-as is. Szürkeimportosak lehetnek?
-
alec.cs
tag
válasz
cidalain #90186 üzenetére
@cidalain:
Köszönöm a válaszod.Amúgy ehhez mit szólsz:
[Stylus Pen Tech-Protect Active White kézzel rajzoláshoz és íráshoz]Ez használható lenne?
-
asuspc96
senior tag
-
Aprósólyom
addikt
válasz
cidalain #90156 üzenetére
Úgy tűnik esélytelen, nem nagyon találok. Pedig manaps a streaming szolgáltatások terjedésével, a TV előfizetés mellé is biztosítanak Mobilos elérést, nem hülyeség egy nagy tablet. A hírek olvasása mellett, jó alternatíva lehet másodlagos TV-ként is, ha épp teljesen más műsort néznének a családtagok.
Most egy 10.1"-os "táblánk" van, de az ici-picit kicsi. Egy notebook körül ~13-14" méretosztály sokkal kényelmesebben betöltené a látóteret, viszont hiába olcsó egy a feladatra alkalmas használt noti, zavaró a keyboard és az Android egyszerűsége kellene érintőképernyővel, jó akkuidővel. -
válasz
cidalain #90052 üzenetére
az otg elsőszámú jelentősége, hogy device-ból host lesz. viszont az elképzelhető, hogy a n7 gyári fw-je nem tudja kezelni ezt a kérdést. xda-n rengeteg találat van a témában, van usb rom, amivel megy a gyorstöltés és az otg egyszerre, de közben talán még a kábel se mindegy.
vagy megoldás lehet még az akksi eltávolítása, és akkor lehet annak a helyén etetni a nexust. -
Somatom
veterán
válasz
cidalain #89973 üzenetére
De, ha átlót megadnak hosszmértékegységben, akkor hosszt, szélességet miért nem? A pixelszám a felbontását adja meg, nem a fizikai méreteit.
Írtam korábban, hogy a meglevő adatokból kiszámolható. De, ez nem jelenti azt, hogy én ki szeretném számolni.Nekem meg sem fordulna a fejemben egy iPad, mint opció.
-
törölt tag
válasz
cidalain #89943 üzenetére
Jobb a kijelzője szerintem, meg valamivel erősebb a proci is. De ja, egy HDR támogatás vagy nagyobb felbontás lenne ami igazán kivívná a 20k-s felárat. Mondjuk tollat azt hiszem kezel, de nem vagyok biztos benne.
Ja hát nem is azt mondom hogy optimális ez az elnevezés
Mint mikor a telefonokból régen volt 3G-s meg 4G-s, és még azon belül össze-vissza eltért a kamera felbontás, és akkor lehetett még egy vagy két SIM-es modell is. Csuda idők voltak
-
törölt tag
-
-
-
wital
tag
válasz
cidalain #89857 üzenetére
A gyerek nagyon szeret rajzolni és arra gondolt, hogy a tollal majd könnyebben, szebben lehet, de ez most akkor felejtős. Csak ezért nem cserélünk tabletet, de később lehet, hogy olyat fog majd kapni ami kezeli a tollat. Ezért kérdeztem, hogy mi jelöli ezt a funkciót.
Most keresünk akkor neki egy egyszerű, olcsó műanyag tollat ha akarja.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged