- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajapi
tag
Tud valaki iplay 50 minire olcsó tokot? Utálnám, ha harmadannyiba kerülne, mint a tablet.
Köszi -
blueye
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
jobbacsabba #91824 üzenetére
55-ért kintről az iPlay 50 Pro-t venném.
Legalábbis legutóbb még ennyiért lehetett kuponozni.
Nekem a mini Pro van, de hibátlan cucc.
@Beni2360: Az iPlay 50 Mini hogy viszonyul mondjuk egy Pro verzióhoz, mert eddig azt ajánlották neki...
Nem a simát, így nem értem a felvetésed, két külön termékről van szó.
Amúgy nem tudom mi azon a meglepő, hogy egy UniSoc procival szerelt, FHD kijelzős tabnál egy G80-nal szerelt HD kijelzős gyorsabb lesz...
Ez nagyjából egyértelmű dolog, viszont a kérdezőnek nem a simát, hanem a Pro-t javasolták...
-
Beni2360
félisten
válasz
jobbacsabba #91826 üzenetére
Nekem az iplay 50 mini 8" mellett van egy Lenovo m9 9" tabom igaz csak HD de használatban köröket vér az iplay-ra. Néz utána.
-
cidalain
veterán
válasz
jobbacsabba #91826 üzenetére
kintről a már említett iPlay 50 pro.
itthonról meg jó szívvel csak azok ajánlhatók, amik az össze foglalóban vannak, a 4 GB ram-os gépek nem lesznek meg újonnan 75 alatt. ennyi meg azért kell egy normális, problémamentes működéshez.
Realme, Lenovo G80 rendszerchipet használ, annál az iPlay Pro G99-e sokkal jobb nem beszélve a 8GB ramról. Redmi Pad jöhetne szóba, de a ram ott is kevesebb, cserébe jóval drágább.Akárhogy is nézem, ha jó ár-érték arányt szeretnél, akkor az iPlay 50 Pro kell neked.
50-60 között itthonról ehhez képest vállalhatatlan van csak. Ugyanez a teljesítmény még 100-ból sem jön ki itthon. -
cidalain
veterán
válasz
jobbacsabba #91824 üzenetére
Újonnan semmi értelmes itthonról ennyiért. Használtan esetleg Realme pad 4 GB rammal, ha éppen van eladó.
Kintről viszont értelmes áron vehető új Alldocube iPlay 50 Pro. G99 soc, 8 GB ram. 150 USD körül, vagy olcsóbban ha van éppen kupon. Geekbuying, vagy Banggood, általában van EU raktáron (így semmi extra költség, és a szállítás is kb 1 hét csak)
-
Graphics
Jómunkásember
Másik kérdés, Alldocube iPlay 50 mini pro kapcsán.
Felül az értesítési sávot kêt lépcsőben kell lehuzni, hogy a fényerőt tudjam szabályozni, ezt lehet valahol változtatni? -
Alldocube iPlay 50 Mini Lite
75 USD, de ez már tényleg elég lájtos.
8", 1280*800, 4/64GB, Allwinner (8x A55 mag), 4000 mAh akksi.
Elvileg ez is Widevine L1, de szinte biztos, hogy a Netflix itt sem HD. -
Graphics
Jómunkásember
Alldocube iPlay 50 mini Prota fóliat ki honnan rendelt?
-
Graphics
Jómunkásember
Na megjött az iPlay 50 Mini Pro
Hát ez K...vajó cucc.Méretre is ideális, piszok gyors. Nagyon jó vétel volt.
-
toms58
csendes újonc
Köszönöm a tanácsokat pár napja írt tablet és külön billentyűzet kérdésemre. Találtam amazonon és ebayen 12,5 colos Lenovo Thinkpad X270 laptopot 16Gb ram-mal, méretben és árban Iplay 50 pro-hoz van közel kb. 150 euro, havi részlete 14 euro x 12x. Ha szétverem a billentyűzetet a sok leütéssel, könnyebben pótolható.
-
ÖregMackó
tag
válasz
ÖregMackó #91781 üzenetére
Igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy akinek Alldocube iplay 50 pro tabletje van szintén belefutott-e hasonló a... az Alldocube support oldalán egy ilyen hozzászólást olvastam, hogy nem megy a video lejátszás, majd erre válaszul irta ugyanaz, hogy ujrainditotta és megoldódott a probléma. Vajon ugyanúgy előállt újra a jelenség mint nálam? Na elengedem a dolgot, újrainditom ha kell.
-
ÖregMackó
tag
Elfogytak az ötleteim. A májusban vett iplay 50 pro, folyamatosan azt csinálja, hogy egy idő után, nem tud lejátszani videókat, sem a Facebookon, sem Netflixen, a Google fotókban sem játszik le Viber vagy Messenger videot. Akármit csinálok vele csak az ujrainditás segit. Ilyenkor a memória kb. fele van használatban, tehát lenne még mit használnia, a FB lejátszása olyan mint ha nem lenne wifi, csak homokóra kőröz és nincs kép, hiába törlök cache-t vagy adatot semmi nem használ. Találkozott valaki ilyennel? Jelenleg a legfrissebb firmware van rajta, de a korábbival is ezt csinálta. Minden más működik, ilyenkor meg lehet még nyitni bármilyen programot, vagy böngészőben bármilyen weboldalt, bejön....
-
rosta11
tag
A feleségem az utóbbi időben kicsit internet függő lett. Állandóan a mobilján lóg. Azért akarnék neki valami jobb, nagyobb dolgot vásárolni, hogy ne rontsa a kis felületen a szemét. Bár még soha nem volt tabletem, úgy nézem, hogy a tablet lenne számára a jó megoldás. Bár valamennyire tudja kezelni a számítógépeket, a tablet inkább hasonlít a megszokott mobilhoz.
Gondolom egy kb 10" tablet lehetne neki a jó berendezés, valahol a mobil és a szg. között. Most kezdem nézegetni, hogy milyen cuccok vannak és rögtön az Alldocube iPlay 50 Pro ütötte meg a szemem. Külön tetszik, hogy 8 GB a RAM, nagy a felület és ha jól sejtem olyan, mint egy mobil, de gondolom valamennyire hasonlít a számítógépekre is. Na és árban sem durva, kb 60-65 eFt között lehet a kínai boltokban kapni. [link]
Mi a véleményetek, hasonló árban és hasonló műszaki tartalommal van más, esetleg jobb tablet, vagy jó a választásom? Ez a kínai bolt vajon korrekt-e? VISA kártyával akarok fizetni, vajon menni fog?
-
Graphics
Jómunkásember
Nagy nehezen nekem is elindult a csomagküldés az iPlay Pro 50 Minivel. Geekbuying kicsit elhúzta...
Remélem hamar megérkezik, rég volt már tabletem
-
Graphics
Jómunkásember
Ha már felmerült az Alldocube iPlay 50 mini Pro mennyire kicsi a mindennapok során?
Én autóba venném adminisztrációra, de agyalok rajta, hogy lehet a nagytesó kéne.
-
Alldocube iPlay 50 mini Pro
Felhasználói tapasztalatok:
Dr.NX
Beni2360
gyulaszuAz olcsó gamer tablet
Nem sokkal az iPlay 50 mini megjelenése után az Alldocube máris piacra dobta a tablet, erősebb processzorral szerelt, játékosoknak szánt Pro változatát, amit kiegészítők nélkül mindössze 30 $-ral drágábban, ~130 $-ért kínálnak 8 GB / 256 GB konstrukcióban. De nézzük, mit is kapunk ennyiért.Kinézet:
Az iPlay 50 mini Pro az iPad-ekre jellemző sarkos dizájnt kapott, alumíniumháza jól kidolgozott és az anyaghasználata is nagyon rendben van, kellően vastag a burkolat, azaz nem spórolták ki belőle az anyagot. Mindent összevetve nem érződik rajta, hogy egy olcsó tablettel lenne dolgunk.
Tömege csupán 307 g tok nélkül, de tokkal se vészes a maga 418 grammjával, így hosszan tartó olvasásra vagy játékra is kényelmes a használata.Hardver:
Az iPlay 50 mini Pro már a Helio G (G = gaming) processzor család tavaly megjelent, 6 nm-es technológiával készült Helio G99 (MT6789) jelzésű processzorát kapta integrált Mali-G57 MC2 grafikus egységgel. Összehasonlításképpen, ez teljesítményben valahol a Snapdragon 732G szintjén van, az Unisoc T618-tól (iPlay 50) pedig 30-50%-kal erősebb a nanoreview.net processzor rangsora szerint.
AnTuTu tesztet lefuttatva nálam 386 ezer pontot ért el, ami az olcsó tablet kategóriában jelenleg talán a legjobb értéknek számít.
(További tesztek eredményét a feltöltött képek között találjátok).
Rendszermemória terén is bőkezű volt a gyártó és az olcsó kínai tableteknél szinte már hagyománynak számító 4 GB helyett - ami szerintem manapság már édeskevés - 8 GB RAM-ot pakolt bele, amihez még bekapcsolhatunk akár ugyanennyi virtuális memóriát is. Ez utóbbi a háttértárból "csíp le" és elméletileg csak akkor használná a rendszer, ha már nincs elég szabad RAM az alkalmazások futtatására. De ennek használhatósága a sokkal lassabb háttértár miatt megkérdőjelezhető.
A háttértár méretét sem aprózták el, mindenre is elég, UFS 2.2-es sebességű 256 GB tárhely áll rendelkezésünkre. Ennek köszönhetően többé nem kell azon törnünk a fejünket, hogy mit töröljünk le ha például kedvenc játékunk a kevés tárhely miatt nem tud frissülni. De akinek ez mégsem volna elég, az microSD kártyával tovább bővítheti maximum 512 GB-tal.
Az iPlay 50 mini-hez képest akkumulátorból is nagyobb, 5000 mAh kapacitásút kapott, amivel akár 9-10 óra képernyőidő is elérhető normál használat mellett. Nekem 20% töltöttségig merítve, alacsony fényerőn használva, több mint 7 és fél óra képernyőidőt sikerült elérnem amiben benne volt 1 óra játék is.
Szerencsére töltés terén is történt előrelépés és a Pro változat már kapott egy 18 W-os PD 2.0-ás gyorstöltési lehetőséget is, amivel 20%-ról kevesebb mint 2 óra alatt teljesen fel lehet tölteni a tabletet. Gyorstöltőt (se hozzávaló kábelt) azonban ne keressünk a dobozban, mert csak egy "noname" 2 A-es töltőt mellékeltek tartozékként, aminek használatát én nem is javasolnám.
Szenzorokból viszont már nem bővelkedik a tablet, gyorsulásmérőn kívül gyakorlatilag semmi más nem került bele: nincs se fényérzékelő, se giroszkóp és a Hall-szenzoron is spórolt a gyártó. Vagyis le kell mondanunk az automatikus fényerőállításról, játékoknál a giroszkóppal történő irányításról és a kijelző flip tokkal történő be- illetve kikapcsolásáról is. Ez utóbbira alternatívaként találunk a beállításokban olyan funkciót ami a tablet felemelésekor automatikusan bekapcsolja a kijelzőt, illetve az előlapi kamerát használva van képernyőfigyelő is, de ezek nem mindig működnek megfelelően, ezért a power gombot sokat fogjuk nyomogatni.
Került viszont a tabletbe 5 GHz-es WiFi és 4G LTE hálózat támogatás is VoLTE technológiával. Továbbá van benne GPS - elég jó vétellel - és Bluetooth 5.2 is, nagy felbontású hangzást biztosító LDAC kodek támogatással.
Kijelzőnek egy jó betekintési szöggel rendelkező 1920×1200 felbontású 8,4"-os IPS panelt kapott 320 nit-es fényerővel, ami inkább csak beltéren - esetleg árnyékos helyen - történő használatra elég. Éjjeli baglyoknak viszont jó hír, hogy egészen alacsony fényerő is beállítható és ezen felül van még egy bekapcsolható extra sötétmód is. Az érintésre is jól reagál a kijelző minden pontján, viszont egy kisebb rendellenességbe azért belefutottam mikor elindítottam egy multi-touch tesztet: az ígért 10 pontos érintés helyett csak 3 ponton érzékel egyszerre, ami valószínűleg szoftverhiba lehet. Hátrányt ez azonban nem okoz egy alkalmazás használatában se.Operációs rendszer:
A tableten már a legújabb Android 13 fut, annak is egy módosított változata. Kapunk előre telepített Google Play Áruházat, illetve egyéb Google alkalmazásokat és biztonsági frissítésből is megkapjuk a legújabb, júliusi frissítést. A módosított Android miatt azonban kimaradt pár beállítási lehetőség, ilyen például a rendszer színek módosítása (meg biztos még más is amiről nem tudok). Szóval ha valaki - mint ahogy én is - az első bekapcsolás után a sötét módot keresné, akkor be kell érnie egy ronda, barna színvilággal amit sok alkalmazás, widget is átvesz.
A rendszer egyébként nagyon pörgős, minden alkalmazás, weboldal gyorsan betölt és friss rendszernél a 8 GB RAM-nak kicsivel több mint a fele használható alkalmazások futtatására, ami azonban bőven elég mindenre: szinte nem lehet megnyitni annyi alkalmazást amitől elfogyna a RAM.
További pozitívum, hogy a gyártó még nem hanyagolta el teljesmértékben a tabletet, és néha kidob egy-egy rendszerfrissítést, ami ebben az árkategóriában nagyon szokatlan. Szóval ezért hatalmas piros pont jár az Alldocube-nak.
(Megjegyzés: A tabletre már elérhető LineageOS Custom ROM is, így akinek ez jobban bejön az lecserélheti a gyári ROM-ot erre.)Médiafogyasztás, streaming:
Rossz hír a streaming videók fogyasztóinak, hogy Widevine L1 tanúsítvány ebből a változatból már kimaradt, azaz pl. Netflix filmeket/sorozatokat csak SD minőségben nézhetünk rajta.
A Widevine L1 hiányánál azonban nagyobb vétség a beépített egy darab mono hangszóró. Nem csak azért mert mono, hanem mert annyira borzalmasan is szól - nagyobb hangerőn még recseg is -, hogy elfelejthetjük a Bluetooth hangszóró vagy füles nélküli zene vagy filmlejátszást. Játékra talán még vállalható, illetve EQ app-pal lehet rajta picit javítani, de inkább valamilyen Bluetooth-os hangkeltőt javasolnék mindenképpen.Játék:
A szintetikus tesztek után felraktam rá pár nagyobb erőforrás-igényű játékot, hogy lássam mire is képes élesben a gép.
Mivel nem nagyon követem az Android-os játékokokat, így arra nem számítottam, hogy alig van olyan játék ami ne futna rajta maximum grafikán legalább 25-30 FPS-sel!
A következő játékokkal teszteltem: Call of Duty, PUBG, Arena Breakout, World War Heroes, World of Tanks, World of Warships, Mortal Kombat.
Ezek közül lényegében csak a World of Tanks egyes beállításaival nem bírt (például 4x-es élsimítás és 60 FPS), a többi viszont gördülékenyen fut rajta a legmagasabb (vagy amit a játék enged) beállításoknál is.
A jobb játékélményért kapott a tablet haptikus visszajelzést (rezgő motort) is, azonban nem találtam olyan játékot ami támogatja ezt a funkciót, így tesztelni ezt nem tudtam.Összegzés:
Az Alldocube iPlay 50 mini Pro egy remek teljesítményű, kis méretű tablet kevés kompromisszummal, amilyet talán a Mi Pad 4 óta nem láttunk ebben az árszegmensben. Méretének és pehelysúlyának köszönhetően, egy kézben tartva se fárasztó az akár órákon át történő használata, ezért böngészésre, olvasásra mindenképpen ajánlanám és alkalmi játékosoknak is megfelelő lehet, mivel jelenleg a Kínából kapható 8"-os tabletek közül a legerősebb hardverrel rendelkezik, így kevés olyan játék van ami ne futna rajta max. grafikán.
Akinek viszont fontos a Full HD streaming, akkor a sima iPlay 50 mini is jó választás lehet a Widevine L1 tanúsítvány megléte miatt, de szerintem 8"-on nem annyira vészes az SD tartalom se, viszont a fele akkora memória miatt hamarabb kell majd cserélni, mint a Pro változatot.Kis méret
Erős hardver
Hatalmas tárhely
4G LTE
GPS jó vétellel
18 W-os gyorstöltés
Gyenge mono hangszóró
Widevine L1 hiánya
Fényérzékelő, giroszkóp, mágneses szenzor hiánya
forrás: Best Buy akciók Kínából face csoport
-
válasz
főtiszt #91717 üzenetére
Alldocube iPlay 50 Pro Helio G99 8GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.4" 2000x1200 6000mAh Android 12 248*157*8.4 mm 466 g - 70 ezer Ft
Xiaomi Redmi Pad MT8781 Helio G99 4/128 GB 10,61" 90 Hz 1200x2000 8000 mAh Android 12 250x158x7.1 mm 465 g - 80 ezer Ft
(A 3/32GB verzió nem ajánlott.) -
jtkft
csendes tag
Egy kis segítség kéne!!
Az Iplay 50 mini egyszer csak nem működik full hd felbontásban.
A rendszer adatokban a modell KidzPad_Pro.
A bildszámnál pedig iPlay50_mini_cube_V1.0_20230828!
Mivel lehet visszaállítani?
A gyári software-t már próbáltam eggyel korábbira, de nem segített.
Ha tud segíteni valaki, az jó lenne!!! -
kopi72
aktív tag
nem tudja valaki, hogy lehet a Alldocube iPlay 50 Pro-n fenykepet kesziteni? A kamera ikon nincs kint, segeddel bemondasra elindul a a camera app, de a shutter gomb nem mukodik.
Amit vettunk mind a 2db-on.. a camera tovabbitja a preview kepet, csak eppen a shutter gomb nem mux. -
Graphics
Jómunkásember
Köszönöm a javaslatokat, végül megrendeltem GB-ről egy ALLDOCUBE iPlay 50 Mini Pro-t
10$-os kuponnal , 55 ezerbe állt meg végül, mert tokkal vonóval kértem, hogy azt ne kelljen már rendelnem külön.
Remélem mihamarabb ideér, ha okosabb lettem volna pár héttel előbb rendelem, de most jutottam el oda, hogy kellett
remélem nem lesz túl kicsi.
-
válasz
Borisz76 #91631 üzenetére
Nézzetek rá a redmi pad-ra mtk helio g99, kb 25-30%-al erősebb Soc mint a qsd 680. Egy kicsit időt állóbb lesz a tablet. Hazai, hivatalos forgalmazónál 4/64-es alá ne adjátok. Ha külföld is játszik, akkor alldocube iplay 50 mini pro a BG-ről,GB-ről 50.000-ért összejön.
Ha hw igényesebb játékokról van szó akkor qsd730,mtk g99, mtk dimensity 700 alá nem érdemes menni.11 éves lány gyerek játék lista a teljesség igénye nélkül:
brawl star, armon us,minecraft,avatar worls, fruit nindzsa, plants vs zombi,my talking angela/tom,roblox..etc Saját forrás 😅 -
cidalain
veterán
válasz
Graphics #91620 üzenetére
iPlay 50 mini: nincs aktuális kupon a mostani 109,99 USD alapár sem olyan rossz, pláne ha tudod lepontozni. 94.99 volt mostanában a legjobb kuponos ár, ami kb 5000 Ft-tal olcsóbb csak.
iPlay 50 mini Pro: BGCAPITALOS8 (147.19 USD, ami éppen alacsonyabb csak a mostani akciós 149.99-nél) Augusztusban a preorder alatt voltak jó kuponok 129.99-ért, de most nincsenek. De szerintem lesznek ide hamarosan majd még kuponok. -
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Valaki Alldocube iPlay 50 Mini tud valami jó akciót, kupont esetleg? Vagy a Pro verzióra.
-
ÖregMackó
tag
Na, hosszú vívódás után végre megflasheltem a tabletemet (Alldocube iPlay 50pro) májusban kaptam kézhez, március 14.-i firmware volt rajta azóta nem jött illetve nem kaptam egy frissítést sem, pedig kiadtak vagy 6 módosítást. Most a 0814-es (az utólsó) rendszert töltöttem rá. Végigment a Flashtools gond nélkül, bekapcsolás után egy új beállítást kért mintha új lett volna a gép.
A felület semmit sem változott ugyanaz a 4*4-es ikon beosztás és a kezdőoldalon a semmire sem jó Google segéd sáv a dátummal és az időjárással ami itt nem működik, semmit sem csinál bárhogy tapizom. Megjelenik egy Preferenciák felirat ha ráteszem a kezem, belelehet menni egy felsorolásba ami kapcsolókkal engedélyezhető vagy nem, de bármit állítok semmi nem változik legközelebb megint minden be van kapcsolva. Innen lehetne inditani a naptárt vagy az időjárást de ez sem működik. De eltakarítani sem lehet.
Viszont jól konfigurálható a képernyő színe, és végra lehet más launchert beállítani alapértelmezettnek. Korábban kb. kétóra használat után, semmilyen videót nem játszott le csak homokórázott most még nem tudom meddig működik de még ez a hiba nem jelentkezett. Néhány képernyőn grafikai hibák voltak pl. a pin kód megadáskor a számok gombjainak az alsó része le volt vágva álló formában, ez most is megvan.
Sajnos a gost touch nem múlt el, ugyanúgy néha történnek nem kívánt megjelenések...
Minden hardver jól működik, sim kártya, wifi, bluetooth, gps, hang hála istennek nem tünt el...
Arra gondoltam először, hogy sorban minden kiadott firmwaret felteszek és kielemzek de már nincs ilyen vágyam, Ha 5 hónap alatt hat módosításnal csak ennyit pluszt tudtak beletenni nem várok többet a korábbiaktól.
Launchernek a Smart Launcher 3-as pro verzióját használom, ezt megvettem már régen egy Lenovó tablethez és tökéletesen működik ennél is. -
Ez is lassú lesz, az egyik leglassabb SoC van benne és a kijelző is alacsony felbontású.
8" méretben jelenleg ez a best-buy:
Alldocube iPlay 50 Mini Pro Helio G99 8 GB RAM 256 GB ROM Widewine L1 8.4" 1920*1200 5000 mAh Android 13 202x126x7.5 mm 307 g - 60 ezer Ft
Kuponokkal lejjebb lehet vinni az árát, keress vissza.Ha még olcsóbb kell, akkor meg ennek a nem Pro változata.
-
cidalain
veterán
válasz
#94529552 #91535 üzenetére
De a legjobban egy Xiaomi Pad 6 Mini tetszene gondolom. Nekem legalábbis az észnélkül menne a kosárba...
Elvileg megjön a héten a tok az iPlay 50 Minihez (ami ajándékba megy majd), akkor egy kicsit többet nyomkodom majd a beállítás miatt, aztán ha megbarátkozom a SW-rel, akkor lehet hogy elhatározom a Mini Pro beszerzését. Mondjuk egy Halloween, vagy 11.11 akcióban 40 alatt megcsípni jó lenne. -
törölt tag
válasz
Zsmester89 #91515 üzenetére
Ha már Teclast, akkor inkább a T50 Pro, ami hasonló procival van, mint amiről itt többen is beszéltek az Alldocube Iplay50 Mini Pro, és Iplay 50 Pro.....stb, azért, hogy tovább és kicsit pörgősebben használható legyen, mint a T616-osok. A ~200 000 körüli Antutu pontszám már egy kicsit halovány.
Mediatek Helio G99 vs UNISOC T616
Én Helio-G99-nél gyengébbet már nem vennék, ezért is Iplay50 Mini Pro-t tervezek, nekem talán elég lesz a kisebb méret. Mondjuk egy 11"-os Xiaomi Pad 6 biztos jobban tetszene, itt a procikat is összehasonlíthatod. -
0519
senior tag
Ma megérkezett az Iplay 50 Pro Mini.
Az első benyomások kedvezőek. Jó a fogása, kellemes a súlya. A kijelző szép és éles.
Alkalmazások gyorsan indulnak, a böngészés gyors.A szoftver nem rossz, teljesen alap, alig változtatott Android.
Bloat nincs, de elég sok Google alkalmazás van telepítve (pl Android Auto??!)
A szoftver 16GB foglal első indítás után, 240GB szabad helyet hagyva.
Kernel: 5.10.149 (2020 december)
Android: 13
Biztonsági: 2023 Július (frissítés jelenleg nem érhető el)Egyelőre ennyi.
Szerk:
most derült ki, hogy koppintásra nem ébred fel a kijelző -
Ahogy Beni írta, full átverés, nem fogsz semmi kapni, vagy ha igen, akkor egy 1 GB RAM-os valamit.
40 körül még mindig az Alldocube-ok és Teclastok a nyerők.
Kislánynak az iPlay 50 mini is bőven elég lehet, méretben és súlyban mindenképpen. BGIP50MP3 kuponkóddal. -
cidalain
veterán
válasz
sakyfoto #91480 üzenetére
ha elég a kisebb képernyő, akkor iPlay 50 Mini. Kupontól függően 35-40k között. Augusztus végén én 100 USD alatt vettem éppen, minden költséggel együtt.
vagy az iPlay 50 Mini Pro, ami kb az 50 pro kisméretű verziója (G99, 8GB ram), ez kb 45-50 között kupontól függően. Erről még nicnsenek gyakorlati tapasztalatok itt a fórumon, de páran már beruháztak, de majd csak mostanság indul a szállítás.
-
-
sakyfoto
csendes tag
Sziasztok!
Az iplay 50 pro helyett keresek még alternatívákat, hátha van olcsóbb vagy jobb vétel.
Játszani nem akarok rajtuk, csak általános használatra lesz, jó sokáig bírja az a cél.
Egy Lenovo Tab3 8 Plus (TB-8703X) -et akarok már végre lecserélni, az 5 éve szolgál.Ezek jók lehetnek az iplay 50 pro helyett?
Ez pl feltűnően olcsó: (a 7 ezres akku tetszene, meg a 10 magos proci, ez ennyire jó?)
https://www.telefonguru.hu/hir/tablet_33_ezer_forint_alatt_2023-09-05Vagy ez pl. elég erős tabnak tűnik nekem:
https://rendeljkinait.hu/hirek/gyorshirek/eros-tablagep-az-n-one-muhelyebol-erosen-nyomott-aron/Köszi, ha segítetek, nem annyira értek hozzá.
-
fradi81
veterán
Hali
Látom ajánlott ez a Alldocube iPlay 50 Mini Pro tablet.
Egy yt videó alatt volt ez a komment. Ez mit takar?
"For those who plan to buy this sht... Ghost touch will be always with you" -
cidalain
veterán
válasz
Dißnäëß #91434 üzenetére
Most jött meg anyukámnak hasonló célra az iPlay 50 Mini (40k alatt van), de van ebből már Pro is 8GB rammal, ha kell a kraft.
Túl van ez a frissítés, elavulás misztifikálva szerintem. Nem attól megy jól a videócset, FB, Msg, hogy 5 évig kapja az android főverziót. Anyu régi gépe még mindig megy 4.4 androiddal. Oké hardveresen is elavult már, de nem tetűlassú (persze lassú, de nem használhatatlanul)
Persze ki vagyok én, hogy megakadályozzam hogy ágyúval lőjetek verébre -
0519
senior tag
válasz
cidalain #91367 üzenetére
Köszi a kupont!
Megrendeltem az Iplay Pro 50 mini -t 47eFt-ért.
Az akku mérete és a szoftver csöppet aggaszt, de ilyen áron hajlandó vagyok kompromisszumra.XDA-n nézelődtem rendelés előtt és úgy láttam, hogy volt aki GSI ROM-ot tudott telepíteni az 50 Pro készülékre, így bizakodó vagyok.
-
ÖregMackó
tag
válasz
ÖregMackó #91333 üzenetére
Bocsi ehhez senki nem tud hozzászólni? Itt nincs olyan aki flashelte az alldocube iplay 50 pro tabletjét? Lehet nem kéne ekkora feneket keritenem a dolognak, csak fel kéne dugni és rá kéne tólnom a firmware-t? Nagyon zavar, hogy az sp-ben meg a scatterben nem egyezik meg az userdata.bin kezdőcíme...
-
cidalain
veterán
válasz
Beni2360 #91360 üzenetére
Kösz. Pont ezt néztem ki én is.
Anya általában asztalon tartja miközben nyomogatja, a súly nem annyira lényeg (a mostani tab 580 tokkal együtt). Akku meg annyi, amennyi. Otthoni gép, bármikor rá lehet cuppantani töltőre.Azt néztem, hogy lesz majd iPlay 50 Mini Pro verzió is. Hardverben kb az 50 pro, benne a mini házában.
-
cidalain
veterán
Iplay 50 minire most mindennel együtt Banggood CZ raktárból 99.95 USD-ért találok kupont. Tudtok jobbat?
Aki ilyet használ, az milyen tokot vett hozzá, ami jó? Flip tok lenne jó. Anyának kell lecserélni a régi tabot, most jött el az ideje...
-
ÖregMackó
tag
Sziasztok!
Sajnos nem kaptam választ a kérdésemre, így nekiláttam magamtól, próbaképpen legalább előkészülni a flashelésre.
Megpróbáltam az SPFlashTool-ba betölteni a scatter alapján az Alldocube iPlay 50Pro legújabb firmwerét és azt vettem észre, hogy az userdata.img partició kezdőcíme nem egyezik meg a scatterben tárolttal, ahol a partició kezdőcíme a 0x296800000, sőt mivel 0x000 pontosan a preload.img területére írná a program. Szerintetek jól van ez így? Nézegettem az Interneten SPFlashTool képeket és az userdata.img kezdőcíme mindenhol értéket adott, általában mint utolsó partició a többi utáni első szabad memóriacímet tartalmazta. -
toms58
csendes újonc
Sziasztok, a rengeteg olvasás és a vélemények alapján valószinüleg Alldocube iPlay 50 pro lesz választásom. laptop helyett használnám hazautazásnál, mert laptopom kezd szétesni. Irodai alkalmazások, levelezés, néha youtube, böngészés a fő célom. Ha német cimemre kérem és euróban fizetem, tokkal és billentyűzettel 6 havi (28,21€/hó) Klarna részlettel lehet vásárolni. https://www.geekbuying.com/item/ALLDOCUBE-iPlay-50-Pro-with-Earphone-OTG-Leather-Case-Keyboard-520547.html
-
ÖregMackó
tag
Sziasztok!
Mivel az Alldocube ontja a frissítéseket, de nekem egy se jön le egyre jobban bizsereg a tenyerem, hogy Flasheljek egy frisebb verziót de van sok félelmem, mivel még nem csináltam ilyet csak olvastam róla, persze ijesztő dolgokat is. Ezért szeretnék kérdezni néhány dolgot a flasheléssel kapcsolatban, attól aki már a saját Alldocube iPlay 50pro-ját már rendbe rakta.
Először is azt szeretném tudni, a flesheléshez mindent lehet bejelölve hagyni az elemek közül, vagy van amit ki kell venni, gondolok itt arra, hogy valahol olvastam, hogy a preloader.bin-t ki kell hagyni flasheléskor.
A másik az IMEI nem íródik felül a művelet során? Olvastam olyat, hogy utána nem lehetett kapcsolódni a szolgáltatóhoz mert az IMEI felülíródott (de ebben nem vagyok biztos csak rémlik)
Nincs sok bajom a tablettel, a fantom érintések is egyre ritkábban jelentkeznek napok múlnak el, hogy nem találkozom vele, de ami zavaró, hogy Facebookon a videók egy idő után nem indulnak el csak homokórázik, és ilyenkor a böngészőben is rendre nem játszik le videókat hibára utalva, nem tudok mást tenni teljesen ujra kell indítani a tabletet, utána megint minden jól és gyorsan működik. Nem tudok rájönni mi telik meg vagy íródik ilyenkor felül... Az ominózus 0324-es firmware van rajta nem sikerült valami jól, de nem jönnek frissítések sem...
Köszönöm ha segítetek.. -
Sziasztok.
Rendeltem Bangoodról cseh raktárból a mai napon egy Alldocube IPlay 50 mini tabletet.
Valaki meg tudná mondani, hogy kb mikorra várhatom és ki fogja kiszállítani?
Előre is köszönöm a választ! -
genius5000
tag
Miért van az iplay 50 pro tabletnél hogy a Disney+ stream alatt nagyon alacsony felbontású? Ha letöltöm rá akkor már HD…
Frissíteni OSt ez sem akar. :/ -
kress
aktív tag
Alldocube iPlay 50 Pro-nal van akinek a hatuljan a "matrican" a model T1020?
A honlapjukon a firmware a T1030as verziohoz van, nalam online nem talal frissitest, a letolthetot betallozva meg sir, hogy mas a parameter, ami ertheto is, ha valahogy mas a model szam...
-
Talala
senior tag
Sziasztok.
Édesanyámnak szeretnék egy tabletet venni.
Realme pad mini (3/32) vagy Alldocube iPlay 50 mini (4/64) közül melyik lenne jobb választás?
Alldocube +10k Realme-hez képest. Fb, kisebb játékok, youtube, hírek olvasása a felhasználási terület. Fontos, hogy sok éves használatban gondolkodok és ne kelljen semmit mókolni a rendszerrel, csak használni. Ebből a szempontbol nekem a realme szimpatikusabb, a +1gb ram a felhasználást tekintve szerintem nem mérvadó. Szerintetek melyik lenne jobb választás, esetleg más alternatíva 35 körül, (használt tabokat nézegetek) -
tusamoto
újonc
Szervusztok
Kinéztem egy Alldocube iPlay 50 Pro típusú tabletet megvásárlásra, de vásárlás előtt utánajárnék, hogy van e valakinek tartósabb használati tapasztalata a géppel. Főként a játékok érdekelnének, hogy futnak rajta, illetve az, hogy alap feladatoknál (böngészés, Youtube/Netflix tartalomfogyasztás esetén mennyi ideig bírja az akku).
Amikre szeretném majd használni:
- játék (FIFA Mobile, NFS No Limits, COD Mobile, esetleg Cloud Gaming)
- böngészés, Youtube nézés a tab kijelzőjén valamint HBO Max és Netflix nézés TV-re küldve Chromecasten
- néha programozás
- rajzolás (természetesen vennék hozzá valami aktív tollat a későbbiekben) -
huan
őstag
Sziasztok,
Alldocube iPlay 50 Mini-n hogyan lehet eltávolítani a Google keresősávot? -
genius5000
tag
Sziasztok
Tudtok valami kupont az alábbi termékhez?
egész jó áron van most is, de hátha lehet kedvezőbb.
Köszönöm -
válasz
bogdanypeter #91140 üzenetére
Ha újat keresel, akkor Alldocube iPlay 50 Mini.
Tokot meg AliExpressről. -
kacsento1
senior tag
Megérkezett a 14.-én rendelt Iplay 50pro tablet. Lányom már ismerkedik vele.
A kérdésem az lenne, hogy a lehúzható fólia alatt van még egy kijelzővédő fóla is? És honnan érdemes rendelni hozzá fóliát és tokot? Próbáltam keresni, de nem sok sikerrel jártam, gondolom még túl friss.
-
norbuska82
újonc
Sziasztok!
ALLDOCUBE iPlay 50 Pro-t szeretnék rendelni
https://hu.banggood.com/Alldocube-iPlay-50-Pro-Helio-G99-Octa-Core-8GB-RAM-128GB-ROM-4G-LTE-10_4-Inch-2K-Screen-Android-12-Tablet-p-1982728.html?cur_warehouse=CZ&ID=6246444&rmmds=search
most 62 re írja, tudnátok esetleg kódokat hogy levigyem az árát? -
kopi72
aktív tag
Most h lett nekem is egy sajat tabletem (sosem volt meg csak a felesegemnek es a gyerekeknek vettem eddig ilyeneket) szoval nagyon tetszik a felemelesi bekapcsolasi dolog a ALLDOCUBE iPlay 50 Pro-nal... En meg ilyent nem lattam, es ami nagyon durva, 1 nap alatt 1% esik csak a toltes igy kb, futo programokkal..
nagyon fasza a sztereo hangszoro is, es nagyon jo, h van automata fenyero szabalyozas is rajta... Es piszok jok wifin a 1080P videok.. -
Haja:
A Gsmarena-nak van egy Tablet finder oldala, kb 60 féle szűrő állítható be, de a dual audio nincs köztük.
Valószínűleg ennyire réteg igény.Huan: hardveraprón keresgélnék a helyedben: [link] (beállítottam neked a keresőt
)
Esetleg újként Alldocube iPlay 50 Mini: [link] -
válasz
gyulaszu #90982 üzenetére
Ilyen nincs, ami esetleg majdnem ilyen, az az Alldocube iPlay 50 Mini.
8,4", dual SIM, 292 g, 4000 mAh akku. Nyilván ekkora tabletben nem lesz 8000-es akku.
Android 13, de főverzió-frissítésre nem számíthatunk.
Banggoodról jó áron van és nagyon hamar ideért. -
NightLord
tag
válasz
Sch0ll #90958 üzenetére
Iplay 50 pro
Papiron most ez a legjobb sztm ebben az árkategóriában (kuponokkal 60 alá be lehet nyomni az árát). -
törölt tag
Akinek megjött a Alldocube iPlay 50 Mini, a Netflixes Widevine szint még mindig csak L3-as? Illetve más streaming appokból mit lehet kihozni? Esetleg Kodi addon?
-
beach head
senior tag
Sziasztok!
40k korul van most valami jo kuponos tablet?
4/64 vagy 6/64 gb 10 col , teclast ill alldocube-bol?
vagy az iplay 50 pro a best buy 50ert? -
NightLord
tag
Iplay 50 pro banggood on BGHULY029 kuponnal meg a 12 usd-s "allowance" el amit hobby day cimen be lehet huzni 151 usd-re jon ki cz raktarbol. Hirtelen felindulasbol rendeltem egyet, eleg jo dealnek nez ki, redmi pad-al megegyezo SOC al.
-
Jöhetnek majd az Alldocube iPlay 50 Mini tapasztalatok.
-
Midway
senior tag
Nekem is megjött az iplay 50 mini, valóban elég sarkos a széle. Amúgy gyors az első benyomásra. Angol töltőfej , de átalakítót adtak hozzá.
[link] Itt jó áron van most , én 38eft ért vettem a bangoodról.
-
kopi72
aktív tag
most kertem a bangoodtol full refund-ot a
ALLDOCUBE iPlay 50 Pro -re, mivel a 2. -ra beigert idore sem shippingeltek a tabletet.. :-( Es nem eloszor jatsza mar ezt el ez a ceg, ha megdragul valami, hirtelen elfogy :-)
$184 -ert vettem volna Cseh raktarbol, es most $224 -nal jarok mar a geek-nel,de naluk is ennyi mar.. Mikozben megjott a tok mic fejhallgato es usbA konverters i kulon kinabol(!) 4e ft-ert hozza...
Majus 15-re igerte amugy bangood... Hat most nekem ez a ceg felejtos lesz egy ideig :-( Pegig eleg sok tabletet rendeltem toluk :-(Szoval ha valaminek felmegy az ara, azonnal nem fogjak kikuldeni, hanem elapad :-( Hazug nepseg ...
-
kopi72
aktív tag
mar a ALLDOCUBE iPlay 50 Pro -t is csak elorendelessel lehet megvenni (a geekbuying-on )...
Amit megrendeltem par hete a Bangoodon CZ raktarbol, az eltunt kozben es nem valtozik a processed-rol a rendeles, szoval arra mar keresztet vethetek :-(
Hat ez szivas volt.. -
-
kopi72
aktív tag
Megvettem megis az asszonynak (mert mint kiderult inkabb telefonalna meg internetezne mint 720P streamelne) az Alldocube iPlay 50 Pro Helio G99 8GB/128GB-t 63e-ert, elvileg 7 nap alatt megjon a csehektol. Ha erdekel valakit majd irok rola.
Tokot viszont egyenlore nem talaltam, csak ilyen boundle-ben van leather case, vagy ha nem, akkor meg 10e felett :-(
Aliexpressen mar talaltam 3500-ert szalitassal egyutt -
Beni2360
félisten
Én meg azt kérdezném, hogy ez a iplay 50mini (T606) és a Lenovo m9 (G80) SOC között mennyi ,magokat néztem, az élmény, használat beli eltérés? Ehhez az iplay mihez még egy szilikon tokot sem találok.
-
törölt tag
Azon gondolkoztam, hogy most itt van ez a Alldocube iPlay 50 Mini. Valaki elkezdett egy ilyen kijelzőt gyártani, előbb-utóbb meg fognak jelenni hasonló tablettel a nagyobb gyártók is szerintem.
Ami még félelmem amúgy, hogy hiába a PPI, attól még lehet olcsó, alacsony betekintési szögű kijelző.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
#42308056 #90499 üzenetére
Még annyi, hogy a honlapjuk szerint:
"One of the most exciting features of the Alldocube iPlay 50 Mini is its support for Widevine L1, which allows you to stream high-definition content from platforms like YouTube, Amazon Prime Video, HULU and Disney+."
Sajnos ebből nem derül ki, hogy az L1 minden streaming szolgáltatóra automatikusan érvényes e. (vagy csak ezeket akarták reklámozni...)
-
Na, mit találtam Banggoodon előrendelhetően:
Alldocube iPlay 50 Mini UNISOC T606 Octa Core 4GB RAM+8GB Virtual Memory 64GB ROM Widewine L1 8.4 Inch Android 13 Tablet
Használható 8,4" tablet, olcsón.
A használható nálam annyit tesz, hogy full HD és min. 4 GB RAM, ennek még jack portja is van, mindez 100 EUR-ért?
Shut up and take my money. -
klooo
tag
Sziasztok. Tablet vásárlás előtt állok. Két tabletet néztem. Az egyik a Alldocube iPlay 50 pro a másik N-one NPad X. Hardver kb ugyan az, az Alldocube-ban 6000-es a másikban 8600-as akksi van, az Android frissebb a másodiknál és azon elvileg megy a streaming HD-ban. Kérdésem, hogy üzemidő és szoftver tekintetében nincs valakinek tapasztalata a két modellről? Gondolom sok frissítés nem lesz semelyikre, de mégis mennyire stabil a rendszer ami fut rajtuk?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
9 éves lányomnak keresek tabletet általános felhasználásra, de mivel gyerek, ezért játszana is vele. Ami számomra elfogadható teljesítményt nyújt, az itthon 90-100e forint. Ennyit meg nem akarok kiadni. Ezért nézelődtem kínai oldalakon, és tesztek alapján az Alldocube iplay 50 vagy 50 pro tetszik teljesítményben. Ami kicsit vissza tart, az a megbízhatóság kérdése, és ha garanciális probléma van, akkor mik a lehetőségek? Olvastam az összefoglalót, de nem kaptam rá választ. Mennyire megbízhatóak ezek a tabletek? Frissítés várható erre a példányra? Legyen ez, vagy inkább egy lényegesen gyengébb, de hazai beszerzés? 60e forint a keret.
-
Arween
senior tag
Nah végül is egy sima alldocube iplay 50-es verziót vettem. Meg vagyok lepődve mennyire korrekt az anyaghasználat,a kijelző eddig tetszik, érintésre szuperül reagál,ennyi pénzért szerintem jó lesz
-
beach head
senior tag
Sziasztok! Alldocube iplay 50 (6/64 , uniscot t618) mennyire ajánlott?
Létezik rangsor az alldocube/teclast/chuwi márkák közt, vagy azonos kategória mind(már yilván a másodvonalas kínai tableteken belül)? -
Arween
senior tag
válasz
blueye #90383 üzenetére
Widevine Level 3as ez mit jelent pontosan? Igazából nem használom napi szinten ,olyan tablet kell ami nem akad normálisan lejatszik egy videót esetleg filmet.Volt egy alldocube iplay 20 pro-m de annak a kijelző érintés érzékenysége nagyon szar volt... Gondolom az 50-es széria azért itt is javult már 🙂
-
Arween
senior tag
Sziasztok kérek véleményt megéri megvenni az Alldocube iplay 50pro-t 60e környékén vagy inkább Alldocube iplay 50 legyen 46e ft-èrt? Mennyire számít a jobb proci és a +2gb ?Semmi extra játékra nem kell, inkább youtube, Facebook,napi alap dolgok. Megéri a +20e forint az 50pro-ra? Köszönöm
-
blueye
veterán
Ha vkit érint:
ALLDOCUBE iPlay 50 Pro most jött meg és Widevine L3-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Asus rog g751y elkelt
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest