- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Graphics #91833 üzenetére
Röviden a szoftverrel nem vagyok még elégedve. Nem olyan zökkenőmentes mint a Lenovo-náll.
Többször kifagy, se jobbra se balra csak ha kikapcsoló gombbal lezárom a kijelzőt és vissza. A Mono hang katasztrofális, írtam már, hogy elhalkul ha a testemmel eltakarom a hangszórót. Teljes hangon ércesen szól. A két Tab közt olyan érzésem van mikor 2009-ben kocsit cseréltem egy 15 éves Fiatból át ültem a 4 éves Ford C-Mac-ba. Gyenge aksi van benne, minőségre gondolok hamar merül. Pl többször nem nyitja meg a PH appot, ilyen nincs a Lenovo-nál. Gyakorlatilag a konyhai munkához használom, receptek, videók, képek stb. A wifi sem 100-s benne. Fogok egy gyári vissza állítás csinálni aztán meglátom. A prot nem ismerem, így nincs hasonlósitási alapom. De ha hasonlóan rakták össze. Nekem június eleje óta van meg vagyis 4 hónapos, a SIM miatt hagytam meg és evvel kimélem a Lenovot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest