-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pítőr
aktív tag
Kicsit gyengébb ugyan, de több mint elég hd kijelzős készülékekhez! Reményeim szerint viszont jóval kevesebbet fogyaszt, mint a hasonló tudású chipek!
Ui: És a 3g/gps/bluetooth sem elhanyagolható!
-
-
b3Ro
senior tag
A wifi az jonak tunik. a kamera az engem sem erdekel, nem tudok olyan szitut amikor inkabb tablettel fenykepeznek a telo v fenykepezogep helyett. az anyaghasznalat milyen ? probaltad kicsit nyomkodni ? nekem volt nexus 7-em es recseget ropogot a kijelzo szelenel.
jatek teren a komolyabbak fizetosek, nem akarom, h ezert koltekezz. az ingyenesek kozul szerintem a dead trigger, es azon belul is a grafika maxra veve, meger egy probat. ingyenes meg, es probara jo az iron man jatek, eternity warrior 2, dungeon hunter 4, into the dead...tobb nem jut eszembe.
a hanszoro milyen ?koszi a valaszokat. lesz meg kerdesem, mert csabito eddig a tablet
-
b3Ro
senior tag
szia! kivancsiva tett a tableted, es lenne par kerdesem.
- milyen a wifi, gps es bluetooth? pl.: a wifi stabil, es eleg eros ?
- milyen az osszerelese ? ha nyomkodod recseg/ropog ?
- komolyabb jatekokkal hogy birkozig meg ?
- a gyari szoftveren az aruhaz korlatozott v mindent megtalaltal ?ha volnal szives megnezned/tesztelned oket ? lehet mas is hasznosnak talalna.
koszonom -
tjb007
nagyúr
Először is nem mondta senki sem, hogy csak a Samsung jó (mert egyáltalán nem az), másodszor pedig ez teljesen szemfüggő. Számodra szebbnek tűnik, pont, ezzel szerintem nem fog senki sem vitatkozni.
Amúgy ez épp olyan mint az MP3 vs. FLAC. Van aki nem hallja a különbséget, van aki leszarozza az MP3-at, és van akinek a FLAC is kevés."Sajnos nem találtam telefonszámot a bolthoz."
A budapestihez szerintem még nincs is.
Hívd a központot, biztos tudnak ott is felvilágosítást adni: [link] -
tjb007
nagyúr
Lehet, hogy felbontásban veri, de hogy egy sima TN panel (mert az van az A700-ban) nem lesz olyan mint egy IPS az is biztos (még ha az Acer szerint IPS-like is).
(#34329) vattika69
Nem működne. Közbe kell még iktatni egy konvertert ami a digitális jelet analóggá alakítja, vagy olyan kábelt kell keresni amibe már bele van építve a konverter (de ezek nem mindig működnek).
Az eBay-en néz körül, ott már emberi áron is hozzá lehet jutni egy ilyen konverterhez.
-
b0bcat
addikt
Szerintem ez egyrészt igény és megszokás kérdése, másrészt pedig a felbontás nem minden (értsd: a minőség a színeken, betekintési szögeken, satöbbin is múlik). A mi itthoni kütyüink 170-220 DPI felbontás között mozognak, és tökéletesen megfelelnek így nekünk. (Nyilván szebbnek hat a 220.
) Én személy szerint azért sem ragaszkodom a HD-FHD-4K-stb. felbontáshoz, mert az akkuidőt előrébb valónak tartom, de tökéletesen el tudom fogadni azt, hogy mások akut hányingert kapnak, ha 300 DPI alatti felbontású kijelzőt látnak.
Kinek mi tetszik...
-
b0bcat
addikt
"Ja, és mennyire nem zavaró/zavaró az 1280x800 a mindennapi használatban?"
Ha a hiper igényes alma fan-oknak a mai napig megfelel 9,7 collon az 1024x768-as felbontás (lásd az igen népszerű ájped minit), akkor nem hiszem, hogy az 1280x800-as felbontás "zavaró" lenne "a mindennapi használatban".
-
CHIPman
nagyúr
Most az abszolút csúcs a Google Nexus 10 2560*1600-as kijelzővel, brutális hardverrel és értelemszerűen a leggyorsabban kapja meg a frissítéseket. Nem bővíthető, de ez talán megbocsátható probléma. Egyébként hétköznapi használatra egy jobb kétmagos tablet bőven elég, a több mag csak ráadás. Nem jellemző, hogy egy-egy játék valamit nem támogatna, de a Samsung ilyen szempontból jobb(illetve a benne lévő Mali400 MP4-es videochip).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Suzuki topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest