Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz b3Ro #35169 üzenetére

Lehet hogy rosszul írtam le, majd megnézem. Első benyomásaim alapján ajánlanám ezt a darabot a kínai tabletek közül, ha valaki ennyit szán egy kínai kütyüre. Én igazándiból Note-t vagy Asus-t akartam venni, de a kijelző felbontásával nagyon nem voltam kibékülve azért a pénzért. Az Acer Iconia 700 lett volna a befutó szinte mindenben, de az 2x ennyibe került és csak 1 év garit adtak hozzá. Lehet ha 2 évet adnak rá akkor azt veszek, de egy biztos, hogy HD kijelző alatt nem fogok 10-es tabletet venni, de 7"-is csak minimum 1280x800-asban, eszméletlen a különbség).
    Mindenképpen akartam tenni egy próbát kínai tablettel, páromnak kell alap dolgokra, és azt akartam hogy egy röccenésmentes darab legyen, jó kijelzővel. Ez a rész bejött eddig, remélem a többi jó lesz, pár hét alatt majd kiderül. Valami jó Launchert fogok feltenni rá mert az alap 4.2.2. nem túl sokat enged. (igen itt hiányozhat a neves gyártók testreszabott felülete, de az Androidban az a jó hogy szinte minden megoldható ilyen szinten.)
    Netezés, kezelés alatt nincs akadás, legalábbis én nem láttam ilyet. Persze lehet hogy nem úgy használom még ahogy kellene, de még a win8-as 4magos Intel procimnál is tud torpanni a böngésző, tehát ez van :)
    Még arra leszek kíváncsi mennyi kompatibilitási probléma lesz játékokkal, alkalmazásokkal.

• mexel

veterán

válasz b3Ro #35164 üzenetére

Csináltam egy gyors Antutu és Quadrant tesztet. nem tudom mit kell beállítani rajtuk, mindkettőt alapon futtattam.
    Antutu: Total: 15110
    Cpu: 7704
    Gpu: 3743
    Ram: 2833
    I/O: 830

Quadrant: Total: 5169
    CPU: 13610
    Mem: 3860
    I/O: 6469
    2D: 57
    3D: 1848

Ahogy nézegettem ezek jó eredmények, mondjuk valakiknek ugyanezen a gépen jobbak jönnek ki, de még nincs beállítgava a kütyü.

• mexel

veterán

válasz b3Ro #35162 üzenetére

Az anyaghasználattal nincs gondom, szemre szép (kivéve a felirat a hátán :) ) túlságosan nem nyomkodom, mert az szerintem nem életszerű. Simán fogdosva, használva semmi kellemetlen recsegés vagy hang nincs, én legalábbis úgy érzem. majd ha profi tesztelő a kezébe veszi akkor biztos rossz lesz, de ezt olvastam a Galaxy Note-ról is, kézben normálisnak tűnt pedig. SZVSZ nem jobb roszabb mint pl egy bármilyen MM-ben kapható tab. Műanyag hátfal, fém keret körben. A hangszórókkal az a bajom, hogy azt hiszem mindkettő jobb oldalt van ha vízszintesen nézem. A hangerő normális, de filmre zenére úgyis fülest használ az ember, játékra elmegy. A hangerő elég. ha nem túl jól fogja az ember, akkor be lehet fogni a hangszórót, a képeken a tabról meg lehet nézni hol vannak. A pc (win8) is simán felimeri a rockchipes driverrel, a flashelő progi win8 64 biten is gyorsan frissítette a rendszert, mini usb-n keresztül simán lehet rá másolni. ( már van rá 4.2.2 JB rootolva magyar nyelvvel! - ez is fontos lehet és szerintem erre fog is majd készülni a gyors proci miatt)
    Tegnap este feltöltöttem, a hozzá adott pandawilles töltővel is működött a tapi, nem bolondult meg.
    Alapból 2gb rom és 32gb tárhely. Bővíthető még 32gb-al, ez elég kell legyen. Majd kipróbálom OTG kábellel, egérrel, billentyűm nincs. A kijelző gyönyörű, még így fóliával is. Kipróbáltam a real racing 3-at, az megy úgy tűnik normálisan, nem tudom milyennek kell lenni. Én tableten nem vagyok oda a komoly játékokért, azok nekem pc-n kellenek :)
    Kellene egy tesztet csinálni róla, de nem nagyon lesz időm leírni, és nem is akarok belekötni olyan dolgokba amik nekem nem fontosak (pl kamera)
    Figyelembe kell venni, hogy kb a fele az ára mint egy note-nak, de jobb a kijelzője szerintem (szebb legalábbis, az érintést nem tudom, olyan mint az Acer Iconia 700-é) egyébként ez 10 pontos érintéses, kipróbáltam.
    Ha valaki a gari miatt fél, akkor egy Note áráért kettőt vehet kb, és ha az egyik elromlik ott a másik :)
    Az akksit este töltöttem, éjjel bekapcsolva volt (talán alvó mód, nem tudom ezeknél ez mi), ma délutántól folyamatosan nyomkodom, játék próba, telepítgetés, végig wifivel, és most még 66%-on van. Szerintem pár órát ki kell bírnia. Majd egyszer elindítok valami full hd filmet végtelenítve, és megnézem meddig megy. ( ha lesz időm rá)
    Egyelőre ennyi, ha valamit észreveszek még írok róla, szerintem érdekelni fog majd másokat is, mondjuk legjobb lenne egy topik erre az új procis vasra. A külföldi tesztek alapján a szintetikus tesztekben mindent odaver, de ez csak egy dolog persze.

• mexel

veterán

válasz b3Ro #35134 üzenetére

Amint lesz időm leírok pár dolgot. Nem csodálkoznék ha ez a darab majd ott lenne a sűrűn rendelt készülékek között. A kamerája elsőre elég gyengének tűnik, de nekem ez abszolút nem volt fontos, ha nem lenne rajta az sem érdekelne, legfeljebb az előlapi kell a skype-hoz. A wifi úgytűnik rendben van, de még csak kis helyen használtam. ha a szobából kimegyek, ajtó becsukva, még egy ató plusz betonfal, légvonalban kb 8-10 méter, akkor kettes hármas erősséget mutat a kis ikon a wifinél. Összehasonlításképpen ugyanott a Samsung Galaxy S (I9000) max kettes és azon alig jönnek be az oldalak, míg a tablettel tudtam netezni. Azt hogy eldobta volna a wifit, még nem vettem észre. Bluetooth-t még nem próbáltam. Milyen játékokkal teszteljem, vagy mivel érdemes?
    Egy furcsaság, és ez lehet hogy hiba: A skype-on ha visszahallgatom a voice call-t akkor recseg a hang, és ha hívok valakit akkor is recsegő hangot hallanak. Ez a 4.1.1 és a 4.2.2-es is csinálja. Ha viszont a hangrögzítőt használom akkor a visszajátszott hang nem recseg. Elvileg akkor nem a mikrofonnal kell legyen a gond.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés