Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
b0bcat
üzenetére
Így igaz, csak most egymás mellett láttam a 4 készüléket. Az acernek nem csak a felbontása és a színei verték az asust és samut, hanem a betekintési szöge is hibátlan volt. ( félreértés ne essék nem vagyok fizetett ügynök, csak a tapasztalataimat írom le. Órákig nézegettem őket, mert vásárlás előtt szeretek megygyőződni arról, hogy amit veszek az a legjobban megfeleljen az igényeinknek.) Az akkuidő szintén fontos, szerintem az a második legfontosabb egy hordozható eszköznél. Na az is pompás az acernél maga 10-13 órájával.
Csak azt nem értem, hogy ennyi pénzért a többiek miért nem használnak ilyen kijelzőt ( és kicsit nagyobb akksit)? Sok tesztelő hibának is írja a kinti teszteknél, hogy ebben az árjkategóriában még nem 1920-as felbontást használnak, annak ellenére hogy nem sok tablet tudja ezt. Félek ha nem az Acert veszem akkor mindig bántani fog ha ránézek a kijelzőre, hogy szebb is lehetett volna ugyanannyiért. (az más kérdés hogy ennyiért 2 év garit is adhatnának, akkor már el is dőlt volna a sorsa)
Főleg, hogy a kép minősége szerintem ezeknél a kütyüknél az egyik legfontosabb, hiszen filmnézés, netezés, fotók és játékok nézegetése amire használja az ember, nem torrentre, vidókódolásra, fájlok másolására és szövegszerkesztésre általában.
Na mindegy, majd a párom kimondja a boldogító igent vagy nemet valamelyikre.
Én magamnak egy 7"-osban gondolkodnék, ha ki tudnám deríteni hogy melyikre lehet olyan kernelt rakni ami tudja az USB DAC-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Szemüveges topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Path of Exile 2
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Logitech z5500 5.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX