- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
b0bcat #34230 üzenetére
Így igaz, csak most egymás mellett láttam a 4 készüléket. Az acernek nem csak a felbontása és a színei verték az asust és samut, hanem a betekintési szöge is hibátlan volt. ( félreértés ne essék nem vagyok fizetett ügynök, csak a tapasztalataimat írom le. Órákig nézegettem őket, mert vásárlás előtt szeretek megygyőződni arról, hogy amit veszek az a legjobban megfeleljen az igényeinknek.) Az akkuidő szintén fontos, szerintem az a második legfontosabb egy hordozható eszköznél. Na az is pompás az acernél maga 10-13 órájával.
Csak azt nem értem, hogy ennyi pénzért a többiek miért nem használnak ilyen kijelzőt ( és kicsit nagyobb akksit)? Sok tesztelő hibának is írja a kinti teszteknél, hogy ebben az árjkategóriában még nem 1920-as felbontást használnak, annak ellenére hogy nem sok tablet tudja ezt. Félek ha nem az Acert veszem akkor mindig bántani fog ha ránézek a kijelzőre, hogy szebb is lehetett volna ugyanannyiért. (az más kérdés hogy ennyiért 2 év garit is adhatnának, akkor már el is dőlt volna a sorsa)
Főleg, hogy a kép minősége szerintem ezeknél a kütyüknél az egyik legfontosabb, hiszen filmnézés, netezés, fotók és játékok nézegetése amire használja az ember, nem torrentre, vidókódolásra, fájlok másolására és szövegszerkesztésre általában.
Na mindegy, majd a párom kimondja a boldogító igent vagy nemet valamelyikre.
Én magamnak egy 7"-osban gondolkodnék, ha ki tudnám deríteni hogy melyikre lehet olyan kernelt rakni ami tudja az USB DAC-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged