- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
b3Ro
senior tag
A wifi az jonak tunik. a kamera az engem sem erdekel, nem tudok olyan szitut amikor inkabb tablettel fenykepeznek a telo v fenykepezogep helyett. az anyaghasznalat milyen ? probaltad kicsit nyomkodni ? nekem volt nexus 7-em es recseget ropogot a kijelzo szelenel.
jatek teren a komolyabbak fizetosek, nem akarom, h ezert koltekezz. az ingyenesek kozul szerintem a dead trigger, es azon belul is a grafika maxra veve, meger egy probat. ingyenes meg, es probara jo az iron man jatek, eternity warrior 2, dungeon hunter 4, into the dead...tobb nem jut eszembe.
a hanszoro milyen ?koszi a valaszokat. lesz meg kerdesem, mert csabito eddig a tablet
-
b3Ro
senior tag
szia! kivancsiva tett a tableted, es lenne par kerdesem.
- milyen a wifi, gps es bluetooth? pl.: a wifi stabil, es eleg eros ?
- milyen az osszerelese ? ha nyomkodod recseg/ropog ?
- komolyabb jatekokkal hogy birkozig meg ?
- a gyari szoftveren az aruhaz korlatozott v mindent megtalaltal ?ha volnal szives megnezned/tesztelned oket ? lehet mas is hasznosnak talalna.
koszonom -
b3Ro
senior tag
Jó estét!
A kérdésem egyszerű lenne, érdemes a blackberry playbook ot megvenni 50-55 ezer forint ert? Internet, könyv olvasás és YouTube ra lenne használva. -
b3Ro
senior tag
Sziasztok!
Van egy HTC Flyer-em, es szeretnem rootolni. Kovettem az xda-an leirtakat ( Honeycomb ), de nem sikerul downgradelni. Ez alapjan megkerestem, h melyik gyari rom kell nekem, de mindig ERROR 140-es hibakodot kaptam, amire nem tutdtam rajonni, h mi.
Kerem valaki segitsen, hogy hogy tudnek tovabb lepni. Az HTC flyer topik egyaltalan nem porog, ezert fordultam ide, hozzatok.
Elore is koszonom !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűnyíró topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Filmvilág
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest