- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok
Szeretnék itthonra egy tabletet. Felhasználás excel kezelés , böngészés több ablakkal , yt és filmnézés. Játék nem erdékel. Egyetlen komolyabb elvárásom az hogy döccenés ,akadásmentes és gyors legyen a működés. Erre a célra a samsung tab s9 fe-t néztem ki magamnak. Sosem volt még 80 k huf-nál drágább tabletem ezért nem tudom mire képesek a magasabb árban lévő masinák. Jelenleg egy Lenovo tab m10-et használok de szegény nagyon lassan csinál bármit is. Már a yt is megdolgoztatja. A samsungra pedig azért esett a választás mint márkára, mert bár eddig egy termékem volt tőlük egy a52s 5g azzal nagyon elégedett voltam.A kérdésem az hogy az Fe elég erős az én igényeimnek vagy érdemesebb feljebb nézelődni? Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fotók, videók mobillal
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Anime filmek és sorozatok
- Vicces képek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest