Hirdetés
- Poco F7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ahogy látom, nem én vagyok az első mostanában, aki ilyesmi kérdéssel jön, de nem az elmúlt időszakból nem találtam olyat, aki teljesen hasonló jellemzőkkel keresne tabletet.
Egy ismerősöm kért meg, hogy segítsek neki keresni egyet a következő paraméterekkel. Mivel nem sikerült meggyőznöm arról, hogy nem értek hozzá, de gondoltam megkérdezlek titeket.
- 80+-os nagyszülőnek szánja
- újságolvasásra és chatelésre (Messenger)
- max 40 ezer forint
- lehet új, akár osztrák/német Amazonról, de akár használt isIlyen áron van olyan Androidos tablet, ami megfelelne ezeknek? Tényleg nincsenek nagy igényei a nagymamának, de nem szívesen ajánlanék ipari hulladékot, és mivel iOS user vagyok, abszolút nem ismerem az Androidos márkákat, minimálisan szükséges teljesítményt stb.
Bedobom ugyanezt a kérdést az iPad csoportba is, hátha akadna akár abból is valami régi modell, ami megfelelne, bár amit ilyen ár alatt adnak, az valószínűleg nagyon leharcolt katona.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest