Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbar
tag
válasz
brillians
üzenetére
Szervusz!
Ha nem ilyedsz meg az AliExpresstől, és az angol nyelvtől, akkor ajánlom ezt. Jó időben kifogott alis akciókkal a fizetendő 360-370 USD körül alakul. (Én novemberben 356-ot fizettem érte.) A magyar ÁFA pedig...
Szóval összesen megúszod 150ezerből. És kapsz egy (média)tartalomfogyasztásra ideális felső-középkategóriás tabletet. A garancia(érvényesítés) kérdés, és/de bár kínai a verzió a Google gond nélkül működik, ahogy OTA-n a szoftverfrissítés is. A globális verzió jóval gyengébb hardverrel is vagy ötvenezerrel többe kerül.
Az elmúlt két hónapban nekem bizonyított, jó szívvel ajánlom, de a kockázatokat, ill. preferenciáid (kínia ibeszerzés, garancia, ÁFA, stb.) mérd fel, ítéld meg jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 16GB RAM / RTX 3080 10GB / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX