- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Apple Watch
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
P4lom5
csendes tag
Sziasztok!
Van egy tökéletesen jól működő Alldocube Iplay 40H tabletem, amit szeretnék elajándékozni egy rászoruló családnak. Az az egy problémám van, hogy banggood-on jelenleg nem kapható hozzá üvegfólia, és sehol máshol sem találtam, sőt univerzális vagy vágható fóliát sem. Amit én anno ráraktam, az borzalmas, full buborék mindenhol, szóval mindenképp le kellene cserélni ajándékozás előtt. Esetleg nincs valakinél elfekvőben akár egy gyári, akár egy univerzális 10,4 colos univerzális fólia, amit megvehetnék tőle? Vagy van bárkinek tapasztalata folyékony fóliával? Mennyire megbízható, karcolás ellen valóban képes megvédeni a kijelzőt? Leejtés, törés ellen tudom, hogy nem ér semmit, ilyen illúzióim nincsenek. :(
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX