Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nincs megállás akkuméretben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
Elolvasgattam a tabletek használati körülményeiről szóló előző hozzászólásokat. Nálam általában napi 12-14 órában be van kapcsolva számítógép vagy valami netes eszköz.
Az oktatásban dolgozom, a munkám során sokat használom az internetet.
Itthon egy asztali gép megy 32"-os TV-re kötve a nappaliban. A TV-t a gyerek is használná, ezért vettem korábban egy Galaxy TAB-ot. A problémám az volt vele, hogy nekem a 7"-os kijelző jópár dologhoz kevés volt, illetve tanultam gépelni, így kissé idegesítő számomra az érintőkijelzős gépírás. Van egy "szolgálati" Toshiba notebookom. Jó nehéz, ráadásul a billentyűzete is valami lapos, használhatatlan valami, illetve a színei is gyorsan átfordulnak pl. ágyban, fotelben vagy más körülmények között használva (ellenben elég gyors gép). Mivel ezt nem szeretném cipelni, úgy döntöttem, hogy a közeljövőben kapható Prime-ra beruházok dokkolóval.
Számomra az lenne az ideális: vékony, a kijelző használható méretű, a dokkoló (állítólag) magyar kiosztású billentyűzettel és plusz akksival rendelkezik, hosszú az üzemideje.
Mobiltelefonról (SII) is gyakran intézek ügyeket (mail, Dropbox fájlok, fényképek továbbítása, stb.), de azon is a kijelzőn való gépelés a hosszadalmas számomra. A hivatalos levelek megírása ékezetekkel, stb. nekem kicsit szenvedés.
Véleményem szerint, akinek a fizikai billentyűzet nem hiányzik, akár a 7"-os tablet vagy a mobiltelefon is elegendő a netezésre, fórumozásra, rövidebb mailezésre. stb. De különbözőek vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazon Fire TV stick/box
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest