Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz
rtitusz #87138 üzenetére
Megnéztem a tesztjét, szerintem jól döntöttél, ár/érték arányban ez a legjobb ajánlat jelenleg. Sajnos a pandémia meg az ebből fakadó chiphiány feljebb húzta az árakat, valszeg kevesebbe már nem is fognak a műszaki cikkek kerülni (de 200k a minimálbér, örüljünk..)
Nekem nem volt ekkora keretem, úgy voltam vele hogy ha felbukkan valami használtan jó áron akkor lecsapok rá, unalmas perceimben mindig a hirdetéseket nézegettem. Már majdnem megrendeltem egy régi Honeycombos Panasonic tabot amikor feltették ezt a Samsungot, gyakorlatilag egyszerre lecsaptam rá. Annyi a viszonylagos hátránya hogy 6-os Android van rajta és a ROM csak 16 GB. Ilyen állapotban, ennyiért viszont nekem így is megérte. Kár hogy tokot nem találok hozzá sehol, így csak otthon merem használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest