- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz
rtitusz #87138 üzenetére
Megnéztem a tesztjét, szerintem jól döntöttél, ár/érték arányban ez a legjobb ajánlat jelenleg. Sajnos a pandémia meg az ebből fakadó chiphiány feljebb húzta az árakat, valszeg kevesebbe már nem is fognak a műszaki cikkek kerülni (de 200k a minimálbér, örüljünk..)
Nekem nem volt ekkora keretem, úgy voltam vele hogy ha felbukkan valami használtan jó áron akkor lecsapok rá, unalmas perceimben mindig a hirdetéseket nézegettem. Már majdnem megrendeltem egy régi Honeycombos Panasonic tabot amikor feltették ezt a Samsungot, gyakorlatilag egyszerre lecsaptam rá. Annyi a viszonylagos hátránya hogy 6-os Android van rajta és a ROM csak 16 GB. Ilyen állapotban, ennyiért viszont nekem így is megérte. Kár hogy tokot nem találok hozzá sehol, így csak otthon merem használni.
-
rep3at
őstag
válasz
rtitusz #87126 üzenetére
Nekem is ez a meglátásom, sajnos én is pont idén jutottam el oda hogy valamennyit tudok tabletre szánni. Boltban néztem, ott már az elején kiderült hogy esélytelen, a telóm OLED kijelzője után nem akartam olyat venni aminek pont a kijelzője rosszabb.
Szerencsére találtam itt Hardveren egy patika Tab S-t jó áron, azóta is elégedetten használom. Nem mai darab de HD YouTube, egyszerűbb játékok elmennek rajta és a kijelzője gyönyörű.
-
rep3at
őstag
Szerintetek egy ilyen mennyire használható manapság? Már csak a rendszer miatt is kérdezem. Ipari gépként, főleg jegyzetelésre, esetleg netre és YouTube-ra lenne használva, másra nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest